keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Ihania ihmisiä :)

Minua lykästää :) Ihanaa "tuntea" ihania ihmisiä blogi- ja nettimaailmasta :) Olen saanut viime aikoina niin ihanaa postia, että melkein itkettää!

Sain neulomosta neuleet kiertoon ketjusta Vihervaarannelilta aivan ihanat karkkisukat :)Kiitos vielä tätäkin kautta! Kuopus sanoi kun näki ne, että piilota nuo heti tai sisko vie ne itselleen :D En antanut neidin niitä pihistää, mutta tuo ketale on käynyt omin lupineen sukkalaatikollani ja vienyt muutamat sukat sieltä omaan käyttöönsä! Mur!

Tässä nämä karkit:


Ja sitten voitin Mustankissan tyttären arvonnasta aivan ihanat tumput :) Kiitos niistä! korttikin oli ihana :)


Ja Aulilta tuli ihania pussukoita :) Kiitos Auli! Lupaan kerätä sinulle taas pinon pusseja :)


Tänään lähti sukkalanka palkinto sekä 55555 bongaus yllärit matkaan :) Toivottavasti kolisee pian laatikkoihinne ;)

Oikein ihanaa loppu viikkoa kaikille :) Muistakaahan edelleen ottaa osaa arvontaan!

maanantai 23. tammikuuta 2012

55555 bongattu :)

Sininen Satutar ja Minna taisivat ihan yhtäaikaa bongata tuon maagisen luvun :) Laitan molemmille jotain ylläriä tulemaan!

Laitelkaahan osoitteenne sähköpostiini, niin keksin jotain kivaa tulemaan teille päin :)

Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Sukkalankaa voitti...

... Oranssi! Onneksi olkoon :)

Laittelehan Oranssi osoitetietosi sähköpostiini (löytyy tuosta sivupalkista), niin laitten lankaa ja puikkoja tulemaan :D

Onnettarena toimi esikoinen tällä kertaa :)

Itselläni on ollut kiireinen viikonloppu! Eilinen tosin meni alkuun migreenin kourissa, sitten yritin siivoilla tavaraa paikasta A paikkaan B, huonolla menestyksellä tosin... Tänään olin myymässä koulun vanhempainyhdistyksen järjestämässä vaalikahvilassa kahvia ja pullaa. Pitihän sinne leipoakin vielä aamulla myytävää ;)

Nyt kun arvonta on suoritettu, niin minä painun saunaan ja tänään ajoissa nukkumaan!
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille :)

Ottakaahan osaa edelleen arvontaan ja bongailkaa lukua 55555 :)

torstai 19. tammikuuta 2012

Hyvää joulua äiti!

En ehtinyt tehdä tätä tuubihuivia jouluksi äidille, kun toive tuli niin myöhään :) Mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan ;) Tänään varmaan äiskä saa tämän hyppysiinsä, mikäli itella sen turvallisesti perille asti vie!


Tässä kuvassa neiti mallina, aika kivan kokoinen tuli minusta :)


Tässä kuvassa taas näkyy värit, että miten ne menee. Huivi on neulottu vironvillasta ja äiti itse valitsi värin :)

Lankaa tähän kului vain 72 grammaa, puikkoina käytin 7 numeron bambupyöröjä. Neuloin joka toisella rivillä aina oikein ja joka toisella 1 oikein, 1 nurin. Huivi valmistui 15.1.12.

Oi miten monta uutta lukijaa tullut :) Tervetuloa teille ihan jokaiselle ja tervetuloa lueskelemaan sivujani myös te vanhat lukijat :) Ihanaa huomata, että sivuillani todella käydään!

Mukavaa viikkoa kaikille, tämäkin viikko alkaa vierähtää kohti loppuaan :) Muistakaahan vielä tämän viikon sunnuntaihin asti voimassa oleva arvonta sekä kuun loppuun oleva arvonta. Kiitos jo kaikille osallistuneille :)

tiistai 17. tammikuuta 2012

200 lukijaa täynnä! Wau ja kiitos!

No niin pyöräytetäämpä tuon arvonnan kanssa yhtäaikaa pika-arpajaisetkin pystyyn lukijämäärän kunniaksi :)

Minulla on niin valtava lankavarasto, juuri äskettäin sen laskin... Lankaa on edelleen reilu 30 kiloa! Tosin olen päättänyt, että se supistuu tänä vuonna. Lankaa en ole ostanut tänä vuonna vielä ollenkaan :)

Päätin siis arpoa omista varastoistan lankapalkinnon :) Sukkalankaa pukkaa, ohutta sellaista ;) Ja siihen sopivat puikot.

Arvonta aika on tästä sunnuntai (22.1.12) iltaan klo 18 saakka.

Kaikki kommentoijat saavat yhden arvan, riippumatta siitä onko lukija vai ei, tästä arvonnasta ei myöskään saa lisäarpoja linkittämällä :D Väritoivetta en ota vastaan, mutta oikein inhokkivärin voi kommentissaan kertoa :) Lanka saattaa olla sitten todella vuosikertaa :D (Säilytän lankani muovilaaikossa kannen alla.)

Onnea arvontaa! Ja muistakaa nuo "pääarpajaisetkin" :D

ps. muistakaahan bongailla sitä lukua 55555 myös ;)

Iloa päiväänne! Illalla esittelen äiskän joululahjan :)

maanantai 16. tammikuuta 2012

Arvontaa tarjolla!

Pitipä oikein käydä tarkastamassa, että koska blogikirjoittelun aloitin ja tänäänhän se oli kaksi vuotta sitten :) Olen siis vähän myöhässä arvontani kanssa ;)

Mutta töräytetään arvonta käyntiin nyt ja loppukoon se 31.1.12 klo 23.59.

Palkintona on revontulihuivi (tai jos ei mallista tykkää, niin voin neuloa Anniksen vaihtoehtoisesti). Väritoivetta kommenttiin mukaan. Menen Tallinnaan heti helmikuun alussa ja ostan langan sieltä mikäli omista varastoista ei löydy sopivaa väriä. Ja jos en löydä sopivaa väriä Tallinnastakaan, niin teen sitten jostain sopivaksi katsomasta värstä ;)

Arvonnassa saa yhden arvan kun kommentoi, toisen arvan saa lukijani, myös ne jotka liittyvät lukijakseni arvonnan aikana (muista mainita kommentissa oletko lukijani) ja kolmannen arvan saa jos linkittää arvonnan blogiinsa tai Facebooksivuilleen :) Anonyymit muistakaa laittaa tunnistettava nimi mukaan :)

Huom! Jos kommentointi ei onnistu, arvontaan voi ottaa osaa lähettämällä sähköpostia minulle, muista myös laittaa montako arpaa :)

Tässä arvontanappi linkitystä varten:


Ja toinen arvnta tähän samaan vielä eli se joka bongaa luvun 55555 saa yllärin :) Ja mietitään sitten jotain pika-arvontaa kun lukijakunta on täydet 200 :)

Onnea arvontaa ja mukavia alkuviikon hetkiä :)

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Pikkuisille varpaille :)

Menikin lankaa niin vähän junasukkiin ja tumppuihin, että tein vielä siksakmyssynkin :) Nämä lähtevät Keski-Suomeen serkunpojanpojalle valmiiksi odottelemaan pienen syntymää :) Suloiset vaikka itse sanonkin :D

Kuvakulma on vähän hassu, sukat näyttävät paljon suuremmilta suhteessa kun myssy ja tumput, mutta näin ei oikeasti kuitenkaan ole.


Nämä ovat valmistunut 4. UWAni, lankaa kului vain 53 grammaa. Lanka Zeldan värjäämää ohutta sukkalankaa.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Huomenna väkerrän jonkinmoisen arvonnan pystyyn, kun blogini täyttää ensi viikolla 2 vuotta ja lukemakin lähenee lukua 55555 ja lukijoitakaan ei puutu montaa 200:sta. :)

keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Kukkaketo :)

Kiitos valtavasti kommenteistanne revontulihuivi postaukseen! Lisäsin linkin mys sinne :)

Tänään valmistui seuraava UWAni eli tiskikukkaset ja isoäidinneliörätit :) Näitä aina tarvitaan, siksi otinkin nämä yhdeksi UWA työksi. Tiskikukkia valmistui 6 kappaletta ja noita nelirättejä 2 kappaletta. Riittävät näin alkuun ;) Neuloin kukat 3,5 mm puikoilla ja neliöt virkkasin 35 mm koukulla. Yhteensä noihin meni Novitan bambulankaa 182 grammaa.


UWA siis etenee hittasti, mutta varmasti ;)

Sain muuten erittäin kauniit sukat neulomosta neuleet kiertoon ketjusta pirunsuudelmalta. Kiitos :)



Mukavaa viikon jatkoa kaikille :)

maanantai 9. tammikuuta 2012

Punainen revontulihuivi :)

Tämä huivi on 40. tekemäni revontulihuivi :) Enkä usko, että tämäkään on viimeinen ;) Minä vaan niin tykkään näitä tehdä! Ei varmaan ole teille lukijoillenikaan jäänyt se epäselväksi :D



Huivin neuloin vironvillasta, vadelma taitaa olla väriltään. Puikot 6mm ja lankaa meni 141 grammaa :)

Tämä oli toinen valmistunut UWA työni :) Kymmenen siis jäljellä ;)

Ihanaa alkanutta viikkoa teille kaikille!

perjantai 6. tammikuuta 2012

Tänään olen saanut paljon aikaan...

.. ainakin työmaalla! Kotona sitten en olekkaan saanut aikaan muuta kuin osallistuttua arvontaan, linkki arvontaan tuolla sivupalkissa, klikkaa sieltä seuraavaa kuvaa ja ota osaa sinäkin :)


Ja sain lähetettyä osallistumiseni seuraavalle Sny kierrokselle :) Toivon, että onni on myötä jatkossakin! Minulla on nimittäin ollut kaksi ihan parasta Snytä tähän asti!

Sivupalkissa on linkki Sny sivuille, käyhän tutustumassa ja ota osaa (klikkaa kuvaa sivupalkissa) :) Voin suositella! On muuten kovin tutun näköinen rannekoru sny-napissa tänä keväänä :D Olet Heidi ihana (tähän tulisi sydän hymiö perään jos sellaisen osaisin tehdä :))


Tänään tein pitkän päivän töissä ja huomenna uurastus jatkuu... Onneksi sitten on kolme päivää vapaata :)

Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille! Minua harmittaa kun en ehdi neuloa ollenkaan!!

torstai 5. tammikuuta 2012

Uskomaton päivä!

Tein pitkän päivän töissä, sen jälkeen käytiin vielä ruokakaupassa ukko-kullan kanssa. Kotona olin vasta vähän ennen seitsemää! Mutta kannatti tulla kotiin, ehdottomasti :)

Mies jo matkalla kotiin kertoi (kateellisena varmaan ;)) että minua odottaa ainakin kolme kirjettä kotona. En kyllä arvannut mitä aarteita niistä paljastuukaan! Wau! Ihania ihmisiä on olemassa, se on varmaa! Ihan melkein liikutuin kyyneliin asti täällä, hymy ei ainakaan katoa koko iltana kasvoiltani mihinkään :)

Osasin jo vähän odottaa blogi voittoani Sagalta. Korut ovat luonnossa paljon kauniimmat kuin kuvassa! Ihanat! Kiitos Saga kovasti :) :) Tämän muistan kyllä vielä jotenkin!

Mutta kaksi muuta kirjettä oli ihan ylläreitä! Todellakin! Toisen oli lähettänyt Zelda ja kuoresta päätellen se sisältäisi lankaa ;) Heh, ajattelinkin jo, että meinaako ystäväkulta, että minun 30kilon varastoni ei riitä ja että lisää on lähetettävä kiireesti :D Kuoresta paljastui aivan ihanan värinen vyyhti ystäväkullan värjäämää lankaa! Mutta, mutta... Tämän lähetyksen takana ei ollutkaan Zelda itse vaan hän toimi vain välikätenä, langan halusi antaa minulle Simpura. Olen otettu! Kiitos kaunis sinulle Simpura :) Ihana yllätys ja ihana lanka! Muistan tämän vielä jotenkin, usko pois!

Ja kolmannessa kuoressa oli yllätys myös ihan puun takaa! Ihana sellainen kyllä :) Kati taannoin kilpailussaan kyseli ideoita koruille. Heitin lumihiutaleet, kun lunta ei ollut ja oli ihan tylsän pimeää. Ideani sai Katin tekemään ihania koruja lumihiutaleista ja hän teki salapoliisin työtä ja lähetti minulle aivan ihana lumihiutalekorun! Wau ja ihanaa! Mietinkin kuumeisesti, että miten voisin yllättää sinut :)

Minusta kuulkaa tuntuu, että on joulu taas :)


Näihin ihaniin tunnelmiin päätän löpinäni ja menen neulomaan sohvalle revontulihuivia :) Mukavaa iltaa kaikille teille!

keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Keijuttaa :)

Ei siis keljuta vaan keijuttaa :) Oikein vaaleanpunaisen kimaltelevasti!

Neuloin siis ensimmäisen UWAni valmiiksi juuri äsken ja pakkohan se on heti laittaa näytille teille kaikille :) Ohjeen olen napannut Novitalta Klubilaisten omista ohjeista, sen on julkaissut Lilia. Tämä lähtee syntymäpäivälahjaksi vielä tässä kuussa yhdelle neitokaiselle, toivottavasti on mieleinen. Ihan yllärinä tosin menee. Napiksi laitoin ihanan Hanzan tekemän keraamisen kukkanapin :)



Tämä on kooltaan hiukan isompi kun ohjeessa (ohjeen koko noin 120-130cm), tämä on varmaan 130-140cm. Lankana Kide ja sitä meni 195 grammaa, puikkokoko oli 6,5 mm.

Ja pitkän työpäivän jälkeen oli ihanaa ja rentouttavaa neuloa bolero valmiiksi :) Pitkää päivää pitää painaa, että ehtii tilinpäätökseen tehdä kaikki työt valmiiksi... No, onneksi siskorakas tulee meille ja minulla on maanantai ja tiistai lomaa, saadaan nauttia toisistamme oikein kunnolla :D

Ihanaista loppu viikkoa teille kaikille :) Yritän vielä tänään vastailla kommenteihinne!

tiistai 3. tammikuuta 2012

Vuoden ensimmäinen neule uunista ulos :)

Yllätys yllätys sukat :)

Nämä neuloin neidin kummitädille, kun syksyllä hänelle lupasin myöhästyneeksi synttärilahjaksi sellaiset :) Hän itse sai valita värinkin :)


Nämä sukat neulottu 2,75 bambuisilla sukkapuikoilla, lanka Zeldan värjäämää ohutta sukkalankaa, lankaa sukkiin meni 59 grammaa, valmistuivat 1.1.12.

Laittelin tuonne sivupalkkiin sivut UWAllenikin, sieltä voi sitten kyttäillä miten on mennyt :D Varmaan noiden aloitusten lisäksi tulee samaan aikaan muutamat sukat tehtyä, niille on nyt kysyntää :)

Ihanaa kun ulkona on valkoista! Jotenkin mielikin heti piristyi kummasti :) On hyvä päivä viettää lomapäivää ja odotella neitiä kotiin saapuvaksi :) Nyt korutehtaalle, että ehtii aloitellavielä tänään muutaman UWAnkin ;)

Ihanaista tiistaita teille kaikille!

sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Vuosi 2012 alkoi

hirveässä migreenissä :( Ei kivaa, onneksi nyt olo helpompi ja ruoka uunissa :) Melkein siis tämä päivä on mennyt hukkaan... Tänään olin suunnitellut tekeväni vaikka mitä, valmiiksi sukat, palkinto rannekorun sekä vaihdossa lupaamani silmukkamerkit... Sukat eivät ole edistyneet, mutta korutarvikksset olen saanut esille ;) Yhden UWA aloituksenkin päätin aloittaa tänään, katsellaan ehdinkö tänään kuitenkaan!

Joululahjaksi sain 10 vuotiaalta tytöltä, kuopuksen kaverilta ihanan lahjan :) Paketin päällä luki, että lahjan saa avata vasta 24.12. Pakkohan se oli näppinsä siis erossa paketista pitää ;) Paketti oli pehmeä ja kuopus tiesi kertoa ystävänsä tehneen sen itse, vähänkö jännitti ja kutkutteli koko paketti ne muutaman päivät ennen joulua! Ja huomasin, että ihan liikutuin kun sain sen paketin, vanhaksi vissiin tullut, hih!

Aattona avasin paketin hitaasti, halusin nautiskella tunteesta, että mitä sieltä sisältä paljastuukaan :) Ihan melkein oli sellainen lapsuudesta tuttu jännityksen tunne!

Paketista paljastui aivan ihana patalappu! Niin paksu että taatusti ei sormet pala, tosin enhän minä tätä raaski käyttöön ottaa!!


Tämä ja moni pikkuinen iloinen juttu sai vuodesta 2011 mukavan muiston muistojen kirjaan :) Vuosi oli siis kaikkineen ihan hyvä. Toivon, että vuosi 2012 olisi kaikille ystävilleni, tuttavilleni ja sukulaisilleni hellä ja ystävällinen :) Muistetaan olla toisillemme ystävällisiä ja hymyillä toisillemme, olla toistemme olkapäinä kun on surua ja murhetta :)

Iloista ja onnekasta vuotta 2012 teille kaikille ihanille :)