sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Sunnuntai sukat:)

Tänään sain valmiiksi nämä sukat, ihan minulle itselleni:) Tein nämä minulle uudesta tuttavuudesta Regian bamboo colorista. Minusta sukkina kauniimmat kuin kerällä;)Nyt tuntuu valmistuvan vain sukkia. Tai eihän se nyt ole mitään "vain", sukkia tarvitaan aina:)

Huomenna alkaa sitten taas arkinen aherrus, niin minulla kun lapsosillakin. Loma tähän kohtaan teki kyllä oikein hyvää:) Josko loma koskaan on pahasta;)

Iloista alkavaa viikkoa kaikille!

5 kommenttia:

 1. Loma ei koskaan voi olla pahasta, todellakaan! Just nyt olisin itse mielelläni kotona nukkumassa, mut ei auta. Ihania herkkuja sulla tuolla edellisessä postauksessa, tulee vesi kielelle!

  VastaaPoista
 2. Sukkia tarvitsee AINA! etenkin kun ilmat taas viilenee, on aivan pakko neuloa muutamat uutuudet. :) Itse olen nyt innostunut neulomaan lapasia :)
  Ja pointti oli, että kivat sukat! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Krista:) Lomaa saisi olla vain enemmän näin pimeään aikaan... Minusta olisi ihanaa istua sohvalla ja vain neuloa ja neuloa;)

  Kiitos Elina:) Seuraavat sukat on jo puikoilla;) Ja nekin tulossa minulle. Olenkohan heittäytynyt jo ihan itsekkääksi?! ;)

  VastaaPoista
 4. Varmasti mukavat jalassa nuo sukat! Meillä alkaa syysloma vasta ensi maanantaina...

  VastaaPoista
 5. Kati, sukat olivat eilisen jalassani ja mukavat ovat:) Mukavaa lomaa teille, kyllä se maanantai nopsasti tulee:)

  VastaaPoista