sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Neulovien naisten kevätretki Tallinnaan tehty:)

Kokoonnuimme satamassa, 12 neulovaa naista:) Kiitos teille kaikille seurasta! Kiitos Katju järjestelyistä:)
Mukana matkalla oli siis Katju, Arja, Seijap ja hänen äitinsä Anja, Mari, Kristiina, Netta, Outi-M, Siskokset Pirkko-Liisa ja Marjatta, Minna ja minä:) Hauskaa oli, vaikka laivassa saikin huutaa että sai äänensä kuuluviin kovan musiikin takia...

Minulta, jo perinteisesti, jäi kamera kotiin ja vaikka se olisi ollut mukana niin tuskin olisin muistanut ottaa kuvia;) Kannattaa siis kurkkia noiden muiden naisten blogeihin Tallinnan kuvien toivossa:D Minä sentään muistin kuvata (suurimman osan) tuliaisista;)

Matkamuistamisia saimme, Pirkko-Liisa ja Marjatta toivat meille "marenkeja" ja Kristiina pääsiäiskukot kaikille. Kiitos kovasti!



Naamakirjassa kyseltiin, että onko mulla kaljakärryt lankaostoksiani varten mukana:D Olihan mulla, lainasin lasten vetokärryä, sinne mahtui kaikki ostokset oikein mukavasti, ei tarvinnut edes suurennusosaa ottaa käyttöön;) Aika maltilliset ostokset, eikös vain:D ?



Ensimmäistä kertaa olin käymässä Järvekeskuksessa ja siellä Käsitööjamissa. Ostin sieltä kolmet bambupuikot kun oli niin edullisia:)



Karnaluksissa kävimme ja niin oli käymässä moni muukin! Tuli tunne kun Ikeassa lauantaisin;) Ihan liikaa väkeä! Siellä kun on muutenkin niin vaikea pitää ajatus koossa, kun tavaraa on niin paljon, ettei kaikkea ehdi nähdä millään...

Nämä langat lähtivät sieltä mukaani:) Äiskälle pari kerää bambulankaa tuliaiseksi, Aliinalle Aleena mekkoon bambulankaa ja pari kerää vironvillaa, tuosta puna-mustasta ajattelin tehdä Smirgelinelle Annishuivin:) Kelpaako?



Nämä sangat ostin Karnaluksista myös:) Smirgelinelle suurin osa, mikäli kelpaa:) Yhdet värikkäät itselleni sammakkokassia varten;)



Näitä kaikenlaisia tilpehöörejä tulee ostettua aina tuolta Karnaluksista:) Nämä ne aiheuttivat nurinaa ja murinaa takanani jonossa:D Anteeksi vain teille takanani olleille:)



Pronksista ostin tällaista ihanaa violettia villaa, tästä ajattelin tehdä Ká:lle Annishuivin, saa nähdä koska saan sen tehtyä. Mutta ensi talvenahan sitä vasta tarvitaan;)



Puu ja Putuka Poodista ostin tällä kertaa vain kolme nappia:) Itselleni kaksi ja yhden ystävälleni;)



Nämä villat ostin Sadamarketista toisesta kerroksesta, sieltähän minä yleensä vironvillat haenkin:) Siellä on tosi hyvä valikoima värejä! Ostin itseasiassa neljä vyyhtiä, mutta Arja osti minulta laivalla yhden, kun ei ollut jaksanut enää kiertää villamyyjän kautta ja tarvitsi huiviprojektiinsa juuri ostamani väristä:) Minusta oli kiva vain olla avuksi:)



Nämä reissut on ihania, jalkaparat vaan aina huutavat apua tällaisen kävelysession jälkeen:) Seura oli taas mitä parhainta ja ostoksiinikin olen oikein tyytyväinen!

Kohta lähdemme koululle konserttijärjestelyihin. Arvonnan suoritan heti kotiin palattuani, malttakaahan siis vielä hetki;)

Ihanaista, aurinkoista loppu iltaa ihan teille jokaiselle:) Minulle tulee aina niin hyvä mieli kun käytte kommentoimassa! :)

21 kommenttia:

  1. Ihania vironvilloja, varsinkin tuo punainen :) ja muutkin ostokset. Muutoinkin teillä kuulostaa olleen hieno reissu, ehkä minäkin vielä joskus käyn lankaostoksilla Virossa.

    VastaaPoista
  2. Uutta matkaa jo suunnitellaan, mullahan jäi viron villat ostamatta!

    VastaaPoista
  3. Voi mitä kaikkea kivaa löysitkään! Tallinnaan on niin mentävä ostoksille :)

    VastaaPoista
  4. Höh, kakku on kuvaamatta ja se on jo masuissanne! Se oli niin söpö.
    Kiitos seurasta ja mennään taas, vaikka pienemmälläkin porukalla ennen seuraavaa jengimatkaa.

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikki kelpaavat, lanka näyttää tosi kauniilta ja kassinkahvat juuri sopivilta.
    Suuret kiitokset, tulen noutamaan, kun taas ajelen siellä päin.

    VastaaPoista
  6. Voi kun kuulosti kivalta reisuulta. Tuota tälläisenä ei-pääkaupunkilaisena kadehdin, että voi vaan pistäytyä Tallinnnassa. Täältä Porista kun sinne menee se on aina oma ruljanssinsa. Puhumattakaan vaikka Pohjois-Suomesta. Ihania villoja. Minun suosikkini on tuo oranssi vironvilla.

    VastaaPoista
  7. Kiitos raportista! Näitä on niin mukava lukea. Oikeasti Karnassa oli aika kamalaa. Jos vielä satumme menemään lauantaina, taidan istua portailla. Hyvää työviikkoa!

    VastaaPoista
  8. Oi miten ihania ostoksia ja etenkin nuo violetit vetää puoleensa :)
    Olisipa mukava tupata itseni teidän mukaan reissuun, kun miehestä ei ole seuraa noille retkille ;)

    VastaaPoista
  9. Tosi hauska reissu, joku (olikohan se Kristiina?) muukin kirjoitti, että oli kauhea ruuhka sielä Karnassa, sellainen ei ole kivaa. Reissut mukavan neulovan porukan matkassa muuten kyllä sitten sitäkin kivempia. Itsekin aina toivon välillä asuvani hiukan lähempänä Helsinkiä niin voisi napata itsensä ex tempore-lähdöille:) Ihanat ostokset!

    VastaaPoista
  10. Ihanat ostokset! Tuskin maltan odottaa toukokuun Tallinnan matkaa. Miekin pääsen Karnaluksiin ensimmäistä kertaa eläessäni.

    VastaaPoista
  11. Kiva reissu oli teilläkin.

    Kerro, kun olet lähettämässä Ká:lle sitä huivia (Brasiliassa tosin on syksy just nyt ja talvi tulossa :-) ) Voisin tulla pakettikustannuksiin mukaan ja laitta jotakin hänelle myös. Sopiiko?

    VastaaPoista
  12. Simpura: Minusta ainakin meillä oli hieno reissu:) On se jännää, että lanka on tuolla aikapaljon halvempaa, tosin on siellä sitten jossain esim. novitan lankoja aika paljon kalliimmallakin kun Suomessa.

    Katju: Uutta matkaa odotellessa:)

    Drucilla: kiitos:)

    Mari: Osa kivoista jutuista jäi ostamattakin;) Seuraavalla reissulla aion ostaa mm. teekannun!

    KristiinaS: Kakku tosiaan jäi kuvaamatta, mutta se maistui kyllä hyvälle:) Juu, aina valmis matkaan! :)

    Smirgelin: Hyvä juttu kun kelpaa:) Lasken hinnat ja laittelen jossain vaiheessa ne sulle. Tuo kuitti on niin hankala kun pitää laskea itse verot hintoihin päälle. Enkä tänään ole ehtinyt sitä tehdä...

    Auli: Kyllähän se aina hankaloittaa matkaa jos asuu kaukana:)

    Neferi: Kiitos:) Niin minustakin;)

    Outi-M: Kiva kun käyt lukemassa matkakertomuksia ja jätät kommentin:) Minä olen aina niin onneton sen kameran kanssa, joko se ei ole mukana (niinkuin nyt) tai sitten en muista ottaa kuvia jos satun kameran muistamaan... Tuo juttu pitää vielä opetella:D

    Marja: Kiitos, violetti kuuluu minunkin lemppareihini:) Onhan se aina miehen kanssa reissatessa "vähän" erilaista kun naisporukassa. Minun mieheni on jo tottunut, että muutama vironvillavyyhti on haettava;)

    Zelda: Kiitos:) Ainahan tuonne saa rahaa menemään vaikka mitään ei tarvitsisikaan;) Viikolla jos pääsisi käymään, niin olisi väljempää Karnaluksissa. Mutta löytyihän tuolta tungoksessakin vaikka mitä:D

    Katjuksa: älä sitten hämmästy Karnaluksin suuruutta! ja tee ostoslista valmiiksi, se helpottaa siinä paratiisissa:D

    Tintti: Oli meillä kiva reissu:) Ja tottakai voit laittaa Ká:lle samaan pakettiin jotain:) Olemme siis yhteyksissä asian tiimoilta!

    VastaaPoista
  13. Aaah mitä ihanuuksia ja herkku lankaa ihania on myös nuo kassin kahvat..oli näköjään antoisa reissu...

    VastaaPoista
  14. ertzu: Oli antoisa reissu:) Aina tulee ostettua turhuuksiakin.. Mutta ihania turhuuksia:D

    VastaaPoista
  15. Kivalta reissulta kuulosti ja monta tuttua oli minullekin mukana:)

    VastaaPoista
  16. oih, mitä herkkuja <3. Mahtavan kuuloinen reissu ollut teillä!

    VastaaPoista
  17. sibylla: Meillä oli kiva reissu:) Muistan sinut oikein hyvin Novitan lankamatkalta! :)

    VastaaPoista
  18. Kivalta kuulostaa reissunne ja sulla on taasen herkulliset tuliaiset!

    VastaaPoista
  19. Krista: Olen harvinaisen samaa mieltä kanssasi tuliaisista:D Reissu oli kyllä kiva, jalka parat vaan oli kyllä kipeät kävelystä!

    VastaaPoista