maanantai 25. huhtikuuta 2011

Päivän kalaruoka, nam!

Minun mieheni on kova kalamies:) Onni vaihtelee saannin suhteen suuresti, en luota enää siihen, että sanoo tuovansa päivän ruuan tullessaan vaan jääkaappiin pitää varata pöperöä ihan vain varmuuden vuoksi;)

Eilen mies lähti veneellä merelle, kuhastamaan sanoi menevänsä. Antoi tarkat tiedot minne menee ja suunnilleen ajan milloin tulee. Näin minun ei tarvitse olla huolissani:) Yhdessä ollaan oltu niin kauan, ettei tarvitse taistella tuostakaan enää;)

Tällä kertaa saalis oli hyvä! 7 kuhaa, ei suuria muttei ihan pieniäkään. Eilen paistoi meille iltapalaksi osan, niistä kaloista ei kuvia ehditty napata. Tänään meni loput kalat savustukseen, siitä touhusta sentään ehdittiin uviakin napata muutama;)

Tässä kuhat menossa savupönttöön:



Tässä ne savustuu herkullisiksi pöntön sisällä;)



Ja näin herkullisia kaloja tuli ulos savupöntöstä:



Minä kun olen vielpä sellainen nainen, etten kalaan koske ellei ole ihan pakko. ja se pakko on tullut eteen hyvin harvoin;) Ja meillä onkin miehen kanssa sellainen sopimus, että kun hän kalastaa hän myös perkaa ja laittaa kalat syöntikuntoon:) Minä sitten haarukalla pistelen kalaa suuhuni kyllä;) En sormin!

Hyvää oli, eikä paljon huomiseksi jäänyt:D

3 kommenttia:

  1. Upea saalis!!! (kateellinen kuhanystävä ilmoittautuu) Kalanperkuu on miesten hommaa myös meillä.

    VastaaPoista
  2. Que delícia!! Muito interessante essa maneira de assar o peixe!

    Bjinhos

    VastaaPoista
  3. Ihalaiska: On upea saalis ja herkullinenkin vielä:) Minä ajattelen näin, että jokainen tehköön harrastuksistaan myös sen "likaisen työn", joudunhan minä itse päättelemään langanpätkät neuleistäni jne. ;)

    Ká: Mas delicioso ;)
    Bjinhos

    VastaaPoista