torstai 12. toukokuuta 2011

Höpinää

Tässä tämä laukku on valmiina:) Käytössäkin jo ollut neidillä, saanut kehuja ja neiti itse tykkää:) Ompelin kassiin vuorin ja siihen vetokejun, sitten ompelin "pussukan" kiinni kassiin, ajaa asiansa vaikkei kovin kaunis olekkaan;) (Tarkoitan siis tuota vuoria ja sen kiinnitystä, kassi itsessään on mielestäni kyllä ihan onnistunut.)



Olemme olleet uuden tietokonetuolin tarpeessa, sellaisen nyt sitten ostimme, sen alle maton myös:) Vaalea väri tuolin kankaissa tulee varmasti saamaan tummemman heti kun menee pahan näköiseksi, ompelen sille joko hupun tai sitten päällystämme sen kokonaan uudestaan:)



Tämä lamppu ostettin myös:) Se on minun! Käsitöitä varten olen välillä kaivannut lisävaloa, nyt siis ei enää valon kanssa ongelmaa;) Se sopii hyvin olkkarin nurkkaan, minun neulenurkkaani:D



Ja sokerina pohjalle jätin tämän kuvan:



Teimme kotiäidin kanssa oravannahkakauppoja, minä lähetin muutaman silmukkamerkin hänelle ja hän lähetti saippuaa minulle:) Minä odotin yhtä saippuaa ja sain neljä!! Kiitos kovasti:)
ps. minusta tuntuu, että minä voitin tässä vaihtokaupassa, mutta ei kerrota kenellekkään;)

Esikoinen on kulkenut ahkerasti ulkona kameran kanssa:) Nurisee välillä, että pitäisi ostaa parempi kamera, kunnon jalusta jne. Lukee ahkerasti joululahjaksi saamaansa dikikuvaus kirjaa. Hänen luvallaan laittelen blogiini jossain vaiheessa koosteen kevät kuvista hänen otoksistaan:) Täytyy kyllä sanoa, että melkoisen taitava kameran kanssa tuo poika on!

Mukavaa loppu viikkoa kaikille:)

11 kommenttia:

  1. Nätti kassihan se on! Ihanat värit!

    VastaaPoista
  2. Nättihän tuo kassi on ja pää-asia, että kassin omistaja siitä tykkää.
    Kyllä nyt kelpaa istua bloggailemassa uudella tuolilla. Ei takamus puudu vaikka kirjoittelisi vähän pitempiäkin juttuja :)

    VastaaPoista
  3. Kassista tuli hieno, värit ovat ihanan makeat!

    VastaaPoista
  4. Tervetuloa lukijakseni Lila! Olen jo aiemminkin ihastellut sinun hienoja silmukkamerkkejäsi. Hmm... millähän minä hieroisin kauppoja kanssasi...

    VastaaPoista
  5. Nyt mä sitt lähden saareen! Toivotan koko perheelle Oikein Hyvää, Kivaa ja Aurinkoista kesää.
    Tulkaahan piipahtamaan.
    Pari postausta vielä blogiini tulee mutta seuraavat sitten joskus kun Joudun mantereelle tulemaan.
    Voikaa hyvin!

    VastaaPoista
  6. Tulipas laukusta söpö. Ja pitäähän sitä neulojalla nyt kunnon valo olla.

    VastaaPoista
  7. Sirpa: Kiitos!

    Sude: Kiitos:) Kyllä tuolilla kelpaa istua, vaan minähän se joudun sohvalla useimmiten kirjoittelemaan;) Muut vievät parhaat paikat:D

    Sari: Kiitos! Samaa mieltä:)

    Willenmiina: Kiitos samoin kun tulit minulle lukijaksi:) Laitahan sähköpostia niin mietitään miten saadaan sinulle silmukkamerkkejä:D

    Zelda: Minä olen kanssasi samaa mieltä valosta;) Ei tarvinnut miestä kahta kertaa houkutella ostamaan! Ja kiitos kaunis kassikommentista, sinuahan tuosta väristä saa kiittää <3

    KristiinaS:Oikein ihanaa saarikesää sinulle! Kyllähän me varmaan tullaan sinua häiritsemään jossain vaiheessa:) Laita viestiä jos jotain tarvitset!

    VastaaPoista
  8. A bolsinha ficou realmente um charme.
    Gostei da cadeira e da luminária, ótimas compras:)

    bjinhos

    VastaaPoista
  9. Kiva laukku ja hyvä vaihtokauppa :). Varmasti saamme nähdä hienon esikoisen kuvailoittelun :).

    VastaaPoista
  10. Kiitos kommenteistasi Lila.
    Olen virkannut uusia päällisiä parveketuoleihin.Kirpparilta ostin istuinalusia,joihin virkkaan uusia päällisiä.
    Maalle tekisi mieli lähteä mutta minun pitäs viedä mukanani äitini, joka on iäkäs eikä kunto nyt taas ole parhaimassa kunnossa. Olen nyt ollut täällä kotonani mielummin, koska taas hänen mielensä pahoittuu josei pääse mukaani lähte. Yritän täällä tarpeen mukaan omaa kesääni järjestää osittain. Kyllä sielläkin käyn, mutta tuntuu välillä olevan sellainen yhtälö, kun ikäihmisillä on sairauksia ja lääkehuolto ja pistokset ei oiken siellä mökillä suju. Itselläni ei ole väliä missä olen, muttä äitini joudun vielä ottaa huomioon.
    Kesåistä viikonloppuaa sinulle Lila!

    VastaaPoista
  11. Neferi: Kiitos! Minustakin tämä oli oikein hyvä vaihtokauppa:) Kyllä minä vielä esikoisen kuvat julkaisen, luvan olen tosiaan jo saanut:)

    villasukka: Käyn usein kurkkimassa kuvasi ja kirjoituksesi, aina vaan en saa aikaiseksi laittaa viestiä käynnistäni.
    Laitahan kuvaa sitten päällisistä:)
    Toivotaan, etä pääset kesällä maalla käymään!
    Kesäistä oloa ja eloa sinulle myös:)

    VastaaPoista