perjantai 3. kesäkuuta 2011

Tallinnan matka 2.6.2011

Aamulla herätyskello soi kukonlaulun (tai minusta jo paljon ennen tuota!) aikaan eli viideltä... Kävelin Hesan puolelle pysäkille ja Rautatieasemalla oli jo ennen seitsemää. Sattumalta näimme siellä Nitan kanssa ja odottelimme Zeldaa saapuvaksi. me oikeastaan Nitan kanssa jo päätimme ennen Zeldan tuloa, että hyppäämme taksiin, niin pääsemme kaikkein parhaiten satamaan.

Matkaan lähti noin 40 neulovaa naista:) Meteli oli kokoutilassa sen mukainen;) Varsinkin takaisin tulomatkalla nauru raikasi aika makeasti:D Voi niitä raukkoja jotka oikeasti kokoustivat viereisissä tiloissa;) Jos siis jossain niistä oli oikeasti kokous, en käynyt tutkimassa asiaa:D

Zelda toi minulle lankaa ja ne oli repussani jo ennen matkan alkua siis;) Kiitos vain Zeldaseni! Kivaa oli, vaikkakin jalat olivat melkoiset pökkelöt illalla ja eivät oikein tahtoneet enää totella aivojen käskyjä...



Laivalla oli arvontoja, Näkkäri arpoi etiopiaan nuttuja ja sukkia tehneille kaikkea kivaa, minä sain silmukkamerkkejä:) Kaikki toivat jotain ylläria tullessaan ja sitten niitä arvottiin, minä voitin nuo langat ja napit.



Neljä hurjaa meistä käveli Karnaluksiin, muut matkasivat sinne takseilla. Minun lisäkseni sinne matkasi Zelda, Krista ja olisikohan ollut Sipikka (nyt en ole ihan varma nimimerkistä...) Sellainen puolisen tuntia sinne meni kävellessä ei sen kauempaa:) Kiitos vain teille seurasta!

Tilpehööri ja puikkopuoli veti minua tälläkin kertaa enemmän puoleensa kun lankapuoli;) Kassinkahvat lähtee Ertzulle ensi viikolla ja nuo muut taitaa jäädä ihan omaan käyttöön:D Noita Hello Kitty silityskuvia en voinut vastustaa tälläkään kertaa;) On ne vaan niin ihania <3 Nuo kaksi peltirasiaa muistin vasta kassalla ollessani, viime reissulla Nööp osti noita ja minua harmitti kun en niitä silloin huomannut. No nyt on sekin asia korjattu. Noissa on sisällä neljä lankarullaa, minulla on ajatus käyttää noita johonkin ihan muuhun tarkoitukseen:D
Noita kananappejakaan en voinut vastustaa:) Puikot lähinnä KYHäilyihin täydennykseksi, vaikka taisin tuohonkin asiaan olla alunperin ihan eri mieltä;)



Tässä Karnaluksista ostamani langat, nuo Nevada langat on tarkoitettu vauvanpeitto projektiin. Teen sellaisen isoäidinneliö peiton, sopivan pinnasänkyyn. Ja nuo toiset oli sitten ihan ylimääräiset ostokset... Minunhan piti ostaa VAIN peittoprojektin langat tältä matkalta, saatoin siis sortua hiukan;) Noista Ego Tweed langoista tulee jotain ihan minulle itselleni:)



Kurkkasimme Lian löngaadin ja Pronksin, en ostanut niistä mitään:) Sen sijaan Puu ja Putuka poodista löysin elämäni rakkauden, katajasta tehdyn napin:



Vielä ennen laivalle paluuta oli ihan pakko poiketa Sadamarketissa kurkkaamassa vironvilla tilanne... No, se on se minulle ja budjetille huono paikka;) Olisin ostanut punaista liukuvärjättyä villaa, mutta ne oli kaikki hamstrannut jo joku muu, nyyh! Mutta löysin muutaman vyyhdin lohdukkeeksi;) Tuosta pinkistä saa Krista sitten jotain kivaa jossain vaiheessa:)



KYHäilykin edistyy:) Kaksi päivää ja kaksi työtä valmiina. Näistä raporttia sitten myöhemmin.

Mukavaa perjantaita kaikille! Toivotaan oikein lämmintä viikonloppua ja mukavaa kesälomaa kaikille koulunsa päättäneille, myös siis niille jotka opinahjoon palaavat taas syksyllä!

19 kommenttia:

  1. Oi, teillähän on ollut ihana matka. Ihania lankoja olet myös taas saanut tuotua kotiin.

    VastaaPoista
  2. Voi... Mä olen ihan aavistuksen vihertävä teidän reissusta Tallinnaan. 40 neulojaa? Miksen mä ollut siellä??! Kuka tällaisia ihania reissuja järjestää ja miten niille pääsee mukaan? Mäkin haluan...

    Ihania ostoksia olit tuonut mukanasi. :)

    VastaaPoista
  3. voi kyllä on ihania ostoksia teillä kaikilla...jos sais nyt talven aikana vähän säästöön niin vois ens vuonna hilpasta mukaan

    VastaaPoista
  4. Ja meillä oli niiin mukavaa:) Jalat ei olleet samaa mieltä, mutta pää kyllä, hih! Voi että, noita peltirasioita en kyllä edes huomannut. Ihan kohtuulliset ostokset sinullakin ja ihanat:)

    VastaaPoista
  5. Simpura: Oli meillä:) Eri kokoisissa ryhmissä kuljimme Tallinnassa, mutta kaikki olimme kokoustilassa yhtäaikaa aina välillä:)
    No, tulihan noita lankoja.. Mutta saldo varastossa pysyy alle 30 kilon, se on tavoite jatkossakin;)

    tinjamii: Ei kannata vihertää:) Novitan neulomon kautta tätä matkaa puuhasi Virpi.
    Kiitos, mitään ostosta en kadu. Eikä kyllä ole morkkistakaan, vaikka tuli ostettua enemmän kun piti:D

    VastaaPoista
  6. Oliskohan pitänyt tupata sittenkin itseni mukaan teidän reissulle??? No katotaan ensi kerralla sit ;)
    Mukavia saaliita sieltä on ainakin löytynyt :)

    VastaaPoista
  7. ertzu: Ei kai tuolla voi käydä ostamatta kaikkea ihanaa;) Juu, mukaan vaan! Tai sitten jos ei tuota kautta niin sitten muuten vain pienellä porukalla, eikös vain?

    Zelda: Oli mukavaa ja ihanaa seuraa <3 Nuo peltirasiat oli sen kassan luona millä minä jonotin. Onneksi Krista napattiin sinne muualle eikä minua, koska olisi jäänyt ostamatta nuo:D Mutta ei kerrota Kristalle tätä;)
    Minustakin minun ostokseni oli kohtuulliset ja vain ukkokullan tuliaiset painoi kassissa:D

    VastaaPoista
  8. Marja: Mukaan vaan seuraavalla kerralla:) Saaliit oli ihania, kaikilla vähän erilaisia, mutta ihania:)

    VastaaPoista
  9. Ihana lankasaalis! teillä oli varmasti ikimuistoinen matka. Jospa minäkin uskaltaudun mukaan jo ensi kerralla...

    VastaaPoista
  10. Hieno saalis sinullakin! Jalat on juu ihan soossina vieläkin ja melkoinen väsy päällä yritän tuskailla töissä vielä muutaman tunnin. Sitten kotiin hipelöimään ja inventoimaan ostoksia. Taidanpa hakea lisää kahvia... :)

    VastaaPoista
  11. Heffaklumpen: Mä tykkään myös noista langoista:) Matka oli kiva ja ihana irtiotto arjesta, loma tuntuu lomalta eikä työasiat pyöri päässä!
    Kyllä neulojien seuraan aina uskaltaa:)

    Drucilla: Kiitos:) Onneksi ei tarvinnut mennä töihin! Voimia sinulle tähän loppu päivään!!
    Kertoilehan sitten saaliistasi blogissasi, niin pääsen kurkkimaan sinun ostoksiasi:)

    VastaaPoista
  12. Kivoja ostoksia olet tehnyt! Hinku päästä Tallinnaan käsityötarvike-ostoksille vaan kasvaa :)

    VastaaPoista
  13. Höh, miksi minä en huomannut noita ihania peltirasioita?! Tämä tarkoittaa sitä, että pitää päästä toistekin ostoksille ;) Vai että pinkistä jotain mulle?! Äläs yritä lykätä sortumistasi mun kontolleni ;) Kiitos vielä matkaoppaana toimimisesta ja mukavasta seurasta!

    VastaaPoista
  14. Mari: Kiitos, tykkään kyllä itsekin:) Hinku tuonne on kyllä ihan tosi usein minullakin:D

    Krista: Koska sut vietiin eri kassalle muruseni, siksi et huomannut;) Lähdetään vaan uudelleen! Koska varataan matka;)?
    En lykkää sortumuksiani sun kontolle:D Jonkunhan sieltä piti kantaa jotain kun joku muu ei löytänyt tarpeeksi kannettavaa:D
    Kiitos itsellesi loistavasta seurasta, tosi hyvä matkaopas olinkin;) Vois tehdä ihan vaikka tv-ohjelman:D

    VastaaPoista
  15. Hei Lila, kivat ostokset myös sinulla. Mä ostin viime vuonna just noita samoja värikkäitä kassinkahvoja. Ne on niin hienot. Nappi on kans upee, puunapit sopii niin monenkaisiin neuleisiin ja monenlaisten lankojen kanssa. Äläkä suotta pelkää, että joku sitä meidän möykkää olis kuunnellu, eihän siellä kongressikannella ollu ketään muita kun meidän porukka, muut huoneet oli tyhjää täynnä!

    VastaaPoista
  16. Virpi: Kiitos, tykkään myös itse:) Mä oon noita kahvoja kantanut monelta reissulta jo:)
    Olishan ne tullu sanomaan, että olkaa hiljaa jos siellä olis joku muukin kokoustanut:D

    VastaaPoista
  17. Kivoja ostoksia, nuo katajanapit on iihanat!

    VastaaPoista
  18. Taina: Kiitos:) Katajanapit on ihania <3

    VastaaPoista