torstai 9. kesäkuuta 2011

Tallinnassa lasten kanssa 7. - 8.6.2011

Vihdoin koitti meillä alkuloman kohokohta! Minä, neiti ja kuopus lähdimme Tallinnan matkalle tiistai aamuna. Olimme varanneet huoneen Tallink Spa&Conference hotellista, oli kyllä nappi valinta! Tallinnassa oli kuuma kun etelässä konsanaan, olikin ihana pulahtaa uimaan heti kun perille pääsimme:) Uinnin jälkeen seikkailimme kaupungilla ja kävimme syömässä sekä herkuttelemassa suklaakahvilassa. Ostoksia tuossa alapuolella;)

Vielä illallakin kävimme uimassa sekä seuraavana aamuna. Ja minulle yllätyksenä uiminen kuului huoneen hintaan, vaikka olinkin ymmärtänyt matkaa tilatessani, että uinnin joudumme maksamaan erikseen.. Vaikkakin tuo kylpylä oli melko pieni, niin siellä oli oikein mukava pulikoida, riitti meille vallan hyvin:) Olimme tuolla siis yhden yön, olisihan siellä toki voinut kauemminkin olla!

Tässä alla pientä matkakertomusta reissustamme sekä kuvia ostoksistamme:)

Varmistin, etten jää ilman lankaa tällä reissulla, joten menimme ihan ensimmäisenä Sadamarketin vironvillapuotiin;) Ostin sieltä Zeldalle pontson, sen joka jäi häntä viime viikolla kaivelemaan;) Laittelen sen postiin pikapuoliin, oi ystävä-kulta!

Viime viikolla joku hamsteri oli ostanut kaikki nämä ihanan punaiset vyyhdit tuolta puodista, onneksi sitä variä oli tullut lisää. Varmuuden vuoksi ostin kaksi vyyhtiä itselleni:)



Vein lapset herkkuhetkelle suklaakahvilaan ja samalla poikkesimme Puu- ja Putuka Poodissa:) Minä ostin itselleni rannekorun, olen sellaista melkein joka kerran siellä käydessäni hiplaillut, nyt sitten tein ostopäätöksen:) Lapset valitsivat itselleen pari nappia molemmat ja tuon pyöreän pallon saimme kaupan päälle, se menee kuoopuksen aarteisiin.



Meillä pulppuaa iloisesti soliseva suihkulähde lähipäivinä, kunhan viritetään kuntoon ja keksitään tälle sopiva paikka:) Tämä oli kyllä melkoinen turhake, mutta... Ostettu siis Novaluksista:)



Tämä oli neidin pakko ostaa Novaluksista:) Molemmat ihastuttiin tähän ikihyviksi! Mietittiin kyllä viisaasti, että kannattaako kaikkea turhuutta kotiin kantaa, mutta vaiensimme äänen ja päätimme ettei tämä ole mikään turhake:D Vielä ei ole neiti ehtinyt testata, että miten toimii;)



Kuopus huomasi vanhassa kaupungissa nukkekaupan, poikkesimme sinne sisälle ja siellä oli vaikka mitä ihanaa kaupan! Melkein meinasi karata mopo käsistä;) Mutta onneksi ei! Tuolta putiikista lähti mukaamme toiseksi pienimmälle kummipojalle tuliaiseksi kamera, anopille tuo aniliininpunainen kissa, kilpikonnat tuotiin esikoiselle, nuo kaksi mukia sai neiti ja kuopus valitsi itselleen tuon pupun:)



Virukeskuksen Lastenmaailmasta ostin pienimmälle kummipojalle tuliaiseksi tämän mini jutkskan:) Tämä oli niin söpön pieni, että oli ihan pakko ostaa:) Ja tuo sydän kruunasi sen ajatuksen minulta kummipojelleni!



Minä sain peltirasia kokoelmiina kolme uuttaa ihanuutta:) Ensin ostin menomatkalla tuon neliön muotoisen kissarasian, valitsin sen koska kissalla on neulottu paita päällään, vielä ei tarkoitus auennut minulle kuitenkaan. Kuopus ehdotti, että laitan sinne silmukkamerkkejä, ihan hyvä ehdostus minusta:) Tuon pienen sydämenmuotoisen rasian ostin Rimistä, minuun ei niinkään vedonnut tuo Barbie vaan Eiffeltorni;) Tuosta aion irrottaa tuon avaimenperä jutskan ja laitan tuohon varmaan päänsärkylääkkeitä ja kuljetan mukanani käsilaukussa:) Ja takaisin tulomatkalla ihan vahingossa huomasin tuon pyöreän karkkipurkin, se oli sitten ihan pakko ostaa;) Karkit ei kyllä ole mitään maailman parhaita, mutta uskon että joku ne syö sieltä kuitenkin:D



Satamasta lähtiessä vielä viime hetken ostokset;) Kuopus osti siskolleen tuon Hello Kitty pesusienen ja neiti sitten veljelleen tuon Paavo Pesusieni pesusienen. Minulle neiti osti tuon Hello Kitty mukin sillä ehdolla, etten saa viedä sitä töihin ja neiti saa sitä lainata:) Näinköhän tuo muki on minulle ikinä puhtaana;)



Ostettiinhan me toki muutakin mm. manteleita ja muita herkkuja:) Neiti itselleen mekon jne.

Tänään on tarkoitus lähteä käymään Suomenlinnassa lasten kanssa, illalla tulee visiitille siskorakas miehensä kanssa:) Lähtevät huomenna Tallinnaan.

Oikein mukavaa loppu viikkoa teille kaikille:)

12 kommenttia:

  1. Teen kysymyspostauksen blogiini ja tarttisin kysymyksii: http://sielmarsut.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Oih, onpas teillä ollut mukava reissu ja mukava katsella mitä siellä on nyt tarjolla. Meillä on tarkoitus poiketa "naapurissa" viimeisellä viikolla, mutta toivottavasti siellä ei ole silloin hellettä :(

    VastaaPoista
  3. Tallinnassa on aina niin mukava poiketa välillä. Aika maltillisilla ostoksillahan te sieltä selvisitte :)

    VastaaPoista
  4. Olipas mukava matka!
    Hyvin harkittujahan nuo ostokset olivat, vai jätitkö suurimmat näyttämättä :-D

    Hauskaa lomaa!

    VastaaPoista
  5. Oi sinä ihanainen, löysit tuon minulle, kiitos ja halaus:)

    Teillähän oli aivan ihana reissu. Minä olen pakoillut sisälle eksyviä amppareita ja kiljunut kuopusta apuun, toimii pelastavana ritarinani:D

    VastaaPoista
  6. Voi kun olette löytäneet niin paljon kaikkea ihanaa!! Minä olen vain kerran käynyt Tallinnassa ja silloin oli "hieman" paha olo.. :p
    Pitäisi kyllä tehdä kunnon ostosreissu sinne joskus, vaikka kohtahan siellä on kai yhtä kallista kuin täälläkin...?

    VastaaPoista
  7. Ihana reissu. Nuo peltirasiat on niin tyyliäni, varmasti olisin sortunut..

    VastaaPoista
  8. Ai, se on niin ihana hotelli, oltiin siellä jokunen vuosi sitten työporukalla. Porealtaassa huurteinen kädessä aaah.
    Mukavat ostokset olette löytäneet sieltä etenkin tuo paavo pesusieni.

    VastaaPoista
  9. Saana: Pitääpä miettiä mitä kysyisin:)

    Marja: Onneksi siellä kävi sellainen tuulenvire koko ajan, niin vähän oli helpompi olla siellä:) Matka oli kyllä kiva!

    Sude: No menihän tuolla taas rahaa enemmän kun piti... Mutta kivaa meillä oli:)

    Tintti: Meillä oli kyllä kiva matka:) Ei jäänyt, suuremmat oli tässä kuvattuna :D

    Zelda: Ollos hyvä vaan:)
    Amppareita pakoon minäkin olen ehtinyt juosta... Meillä esikoinen toimii pelastajana:D

    Neferi: Jep:)

    Pirjo: Lasten kanssa ei ehtinyt tulla paha olo:D
    Kyllä siellä on hinnat nousseet ihan hirmuisesti...

    Auli: Minustakin nuo oli aivan ihania peltirasioita:) Suunniteltiin lasten kanssa, että ensi kesänä mennään koko perhe ja ollaan kauemmin:)

    Smirgeline: Hotelli oli kyllä ihana! Montakohan huurteista sinne veteen on kaatunut? Minusta oli hassua kun lasien kanssa saattoi mennä minne vain!
    Kuopus rakastaa Paavo Pesusientä (ja niin kyllä äitikin;)) :)

    VastaaPoista
  10. Kivan kuuloinen kesäreissu! Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  11. Kyllä meillä oli tosi kiva reissu, vaikka niin vähä lankainen olikin:D
    Aurinkoista viikonloppua myös sinulle! Ensi viikolla nähdään, kivaa!

    VastaaPoista