tiistai 6. maaliskuuta 2012

Rippijuhlat juhlittu :)

Kuvia ei nyt tähän postaukseen vielä ole, esikoinen toimi kamera miehenä eikä ottanut tarjoilupöydistä yhtään kuvaa... Joudun siis katsomaan kuvat läpi, että löytyykö yhtään julkaisukelpoista kuvaa blogiini. (Julkaisukelpoisisa on varmasti paljon, mutta kun en halua naamakuia täällä esitellä niin en tiedä löytyykö sellaisia kuvia seasta joita tänne haluan laittaa :))

Neiti oli oikein kaunis ja säteili nuoruutta :) vieraita kävi paljon ja neiti sai oikein kivoja lahjoja sekä rahaa niin paljon, että saa hankittua sen mitä suunnittelikin (kitaran ja läppärin).

Siksikään en ole ehtinyt juhlista postata kun meille iski vatsatauti... Ensin pojille ja nyt sitten minulle. Jospa huomenna jaksaisin laittaa näytille kuvia ainakin valmiista sukista :)

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille :)

9 kommenttia:

 1. Voi teitä! Vatsatauti on niin kurja vieras :( Paranemisia! Ja hei, kiitos huiviuutisista! Edelleenkin -take your time, no rush!

  VastaaPoista
 2. Vatsatauti on tosiaan kurja tauti. Paranemisia.
  Toivottavasti et ole vielä turhautunut odotellessasi pakettia täältä. Itsekin olin pitkään kipeänä (ja vähän olen vieläkin kipeä), joten on jäänyt kaikki asiat hoitamatta. Mutta huomenna on postipäivä. :) Yllätystä tulossa siis. :)

  VastaaPoista
 3. Meillä onkin riparijuhlat ensi vuonna tiedossa:) Voi ja voi, mahatauti on "pahin" tauti, mitä tiedän,yök. Toipumista!

  VastaaPoista
 4. No voi, paranemista, pikaista sinne... Kiva, että juhlat ehditte juhlia ennen tautia.

  VastaaPoista
 5. Kurjuus minkä saitte, mutta ihanat juhlat kuulostaa teillä olleen:)

  VastaaPoista
 6. Kurjuus minkä saitte, mutta ihanat juhlat kuulostaa teillä olleen:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos mukavista juhlista, rippineiti oli niin sievä mekossaan ja kauniissa kampauksessaan.

  Vai vatsatauti, toivottavasti nopeasti ohi menevä sellainen.

  VastaaPoista
 8. Voi voi sentään! Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 9. Vatsatauti on selätetty, tänään olin jo töissäkin. Esikoinen vielä lepäili tämän päivän, vei niin tauti voimat mennessään... Mies ja neiti eivät ole tartuntaa saaneet, toivottavasti eivät saakaan!

  VastaaPoista