lauantai 12. toukokuuta 2012

Pieni prinsessa syntyi maailmaan eilen :)

Ystävä perheeseemme syntyi pieni prinsessa eilen, perheen neljäs lapsi. Hänellä on kaksi isosiskoa ja yksi pikkuinen isoveli :) Tämä pikkuruinen isoveli on minun ihana kummipoikani ja rakas sellainen!

Olen jo aikaisemminkin neulonut tälle pikkuiselle tulokkaalle junasukkia ja pikkusen mekonkin. Mutta innotuin neulomaan lisää :D Olen aina tykännyt neuloa noita junasukkia, joten tein sellaiset myös (taas) Aleena mekon kaveriksi. Mekon neuloin siis ensin, se on neulottu bambulangasta (Micro Bamboo), lankaa kului 96 grammaa, puikot 3 mm.


Ja junasukkiin kului samaa lankaa 30 grammaa, puikot 2,5mm.


Ja pitihän sitä vielä pikkuiselle tehdä asuun sopiva pantakin :D Kukkia en valitettavasti osaa virkata, joten pantaa koristaa kukankuvatus ;) Lankaa kului 6 grammaa ja puikot 3mm, virkkuukoukku 2,5mm.


Ja vielä virkkasin pienen nutunkin, jota voi käyttää asun kanssa tai jonkun ihan muun asun. Tässä käytetty lankana Sirdarin Just Bamboo lankaa, se on sellaista nauhalankaa. Koukku oli 2,5mm. Ja lankaa kului 157 grammaa.


Ja tässä kuvassa kaikki yhdessä:


Ja pikku prinsessan äidille, ystävälleni neuloin sukat 7veikasta. Nämä neulottu 3,5mm puikoilla ja lankaa kului 111 grammaa :)


Ihanaa viikonloppua teille kaikille! Minä aion vähän lueskella ja tehdä muutaman silmukkamerkin ja virkata kummipojalle neuletakkia ja ihan vain ottaa rennosti :)

10 kommenttia:

  1. Voi pientä prinsessaa, hän saa hienot neuleet sinulta!

    VastaaPoista
  2. Ihanat söpöliinit neuleet pikku prinsessalle!

    VastaaPoista
  3. Tosi söpö setti vauvalle :) Enpä ole osannutkaan ajatella, että junasukat voisi neuloa bambusta. Kiitos vinkistä siis!

    VastaaPoista
  4. kauniita vauva-neuleita. Kiva kun ystävälläsi on tuollainen ystävä, joka lahjoo neuleilla;) Minäkin lahjon kuopuksen kummiperhettä neuleilla, etenkin sukilla...

    VastaaPoista
  5. Kaunista, ihanaa, hellusta... taas kerran kaipaisin sitä omaa rimprenssaa, taitaa kuiten olla meitin lapset täs. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kun kaunis mekko <3 Itsekin voisi siirtyä välillä sukista vähän isotöisempiin neuleisiin...

      Poista
    2. Oi, kun kaunis mekko <3 Itsekin voisi siirtyä välillä sukista vähän isotöisempiin neuleisiin...

      Poista