keskiviikko 31. lokakuuta 2012

77 777 luvun bongaus kisa alkakoon!

Kiitos taas kommenteistanne ystävät rakkaat :) Ihanaa kun käytte kurkkimassa ja kommentoimassa, vaikka itse laiska muiden blogeihin kommentoimaan olenkin..

Laskuri tuossa sivussa kipuaa aina vaan ylöspäin ja ajattelinkin nyt jo ajoissa laittaa bongauskisan käyntiin! Eli ilmoittautukoon se kommenttikentässä, joka bongaa luvun 77777.

Jouluihminen kun olen, niin jotain jouluista lupaan lähettää bongaajalle :) Jotain pientä tai suurta, ostettua tai itsetehtyä. Sen näkee sitten :) Mutta älkää kertoko neidille, että "puhun" joulusta, siitä ei nimittäin saa edes supista meillä ennenkuin neidin synttärit vähän marraskuun puolivälin jälkeen on vietetty... Ihan kamalaa tällaiselle jouluihmiselle!! Ja vielä kamalampaa kuopukselle, joka on vielä enemmän jouluihminen kun minä!!

Ja jotta bongaus kisa ei olisi niin helppo, että vain yhtä lukua kytätään, niin lisätään jännitystä ja samalla voisitte bongailla vaikka lukuja 76667 ja 76767 :D Noidenkin lukujen bongareille on tiedossa jotain pientä, onko se jouluista vaiko ei jää arvoitukseksi :)

MUOKS!
Sen verran vielä muokkaan tätä, että arvon myös jotain pientä kaikkien kommentoijien kesken :) Kisa kestää siihen asti kun luku 77777 on bongattu!

Eli luvassa ainakin 4 arvontapalkintoa! Tuo ainakin sen takia, että jos saman luvun bongaajia on useampi kuin yksi, näinkin on joskus käynyt :)


Ja ettei tästä ihan kuvatonta viestiä tulisi niin laitan näytille ystäväpariskunnalle tekemäni sukat. Tein nämä heille häälahjaksi, tosin aika paljon myöhässä...


Morsiammen sukat on neulottu nallesta ja sulhasen 7veikasta. Kunhan ensi kuussa näemme, saavat he sukat rutistushalien kera :)

Minä olen jotenkin niin hirmuisen onnellinen siitä, että olen saanut kerättyä ympärilleni todella ihania ihmisiä! ja että tuo painoni tasaisesti menee alaspäin! Olen nyt viikon syönyt Cambridge aterioiden lisäksi mm. salaattia, tomaattia, kurkkua, paprikaa, kasviksia, kanaa/kalaa jne. Ja jännitin, että miten painon kanssa käy, no nyt olen melkein joulun tavoitteessa (sehän on 20 kiloa), vain 100 grammaa uupuu tuosta :)

Eilen oli kuopuksen koulun musiikkiluokkien kirkkokonsertti (3. - 5. luokkalaisten), se oli meidän osaltamme viimeinen tätä sarjaa. Kauniisti nuo pikku musikantit soittavat ja laulavat, niin myös oma rumpalipoikani :)

Ihanaa viikkoa teille, minä jatkan lomailua vielä muutaman päivän ;)

47 kommenttia:

  1. Kauhian monta numeroa pitäis nyt muistaa, mitenköhän tästä selvitään ;) Nostan sinulle kyllä olematonta hattuani tuosta painonpudotuksesta! Upea juttu! Ja tsemppiä myös painon pitämiseen uusissa lukemissa, kyllä se varmasti sinulta sujuu!

    VastaaPoista
  2. Ihan selkeästi alat olla joulutuulella, kun noin roimasti palkitset. =) Mä yhä vaan yllätyn luvun pienuutta, kun jossain törmään joululaskuriin... pitäs varmaan tehäkkin jotain niiden lahjojen eteen, eikä vain suunnitella. ;D
    Mahtava suoritus tuo sinun painonpudotus ja koska selkeästi olet itse "pilvissä" odotettua nopeammasta onnistumisesta, niin en usko tulevan vaikeuksia sitä pitää. Kun se oma hyvä olo niin henkinen kuin fyysinenkin auttaa siinä tosi paljon. =)
    Nautihan viimeisistä lomapäivistä!

    VastaaPoista
  3. Oi, ompas hirmuinen pudotus takana..Hatun noston arvoinen paikka!

    VastaaPoista
  4. Meidän neiti on syntynyt 2.12. ja olen aina pidättäytynyt joulujutuista ennen kuin synttärit on vietetty. Nyt ei ole niin väliä, kun neiti opiskelee muualla.

    Niin ja onnea hurjasta pudotuksesta:)

    VastaaPoista
  5. Hyvä Lila :) Sulla se itsekuri on kohallaan ollut. Ihan mielettömän upea suoritus tähän asti, kohta sä oot niin pieni että suo saa suurennuslasilla katella <3

    VastaaPoista
  6. On tuo sun kutistumises mahtavaa. Ihan uskomaton luonteen lujuus. Tännekö olet niitä kiloja lähetellyt, kun tuntuvat kertyvän samassa tahdissa minun ympärilleni :)

    VastaaPoista
  7. Onnittelut painon pudotuksesta! Itsekin tarttis painoa saada tiputettua,mutta jotenkin ei saa aloitettua :( Suloiset nuo morsiammen sukat :)

    VastaaPoista
  8. Onnea painonkevennyksestä :D Mullakin on operaatio "ylimääräiset kilot veke" menossa ja maanantaisin aina päivitän lukemat blogiin.

    Ja ihanaa, että on muitakin jouluihmisiä. Hih!

    VastaaPoista
  9. Olihan tuossa laskurissa seiskoja ja kutosia, mutta sattui mukaan vitonen ja kolmonenkin.

    Onnittelut huimasta painonpudotuksesta!

    VastaaPoista
  10. Onnittelut painoprojektisi hienosta edistymisestä.
    Ihanat tuliaiset olitte löytäneet Tallinnasta.

    VastaaPoista
  11. Wau, jos meikällä olisi hattu päässä, niin nostaisin sitä, mutta nostan peukkuja, onnittelut suuresta saavutuksesta:)! Ei tullut vielä "bingoa" meikän kohdalle, mutta onnittelut myös tulevasta suuresta lukemasta, täällä on aina kiva käydä kurkimassa mitä kaunista on puikoiltasi pomsahtanut:) Aurinkoista viikkoa sinulle! T: Näpertelijä

    VastaaPoista
  12. Onnea painonpunotuksesta, todella hienoa, just sellaiset lukemat munkin pitäisi saada pois painosta. Hurraa sulle!!

    VastaaPoista
  13. Nostan hattua painon pudotus ei ole helppoa!

    VastaaPoista
  14. Hieno saavutus, tuo pudotus! Eikä kovin pienet luvut bongattavanakaan...piti oikein tihrustaa kun oli niin pienellä :-) 76050 nyt...t.atzalea neulomosta

    VastaaPoista
  15. wow..aivan mahtavaa..sulla on sitten kevyt olo

    VastaaPoista
  16. Nyt pitää käydä tarkkaan kurkkimassa laskuria!

    VastaaPoista
  17. Seuraava arvonta on varmaankin, kun luku 88 888 lähestyy. ;)

    Osallistun arvontaan ja jään jännittämään, osuuko pieni palkinto tännepäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kun multa unohtui 70000 arvonta välistä... Seuraava on varmaan sitten 80000 :)
      Lila itse

      Poista
  18. Sainpa liityttyä lukijaksi, anonyyminä olen käynyt sivuillasi katselemassa kivoja juttuja ja kauniita käsitöitä.
    Arvontaan yritän osallistua myös ja bongailla lukuja.
    Revontulihuiveja ihastelin myös ja totesin että mistähän sitä lankaa saisi kun täällä sitä ei kyllä missään myydä. Siitä ei varmaan muusta langasta tule noin kaunis.
    Onnea saavutuksellesi koska painonpudotus ei ole niin helppoa kun se kuulostaa ja varsinkaan niiden kilojen poispitäminen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. esim. Mervilla myy tuota vironvillaa. Minullakin on aika monta vyyhtiä varastossa, jos sieltä löytyisi sopiva väri niin voisit edullisesti kokeilla :) Laita minulle sähköpostia asiasta lilanluomukset (at) gmail piste com.
      Ja oikein paljon tervetuloa lukijakseni :)

      Poista
    2. Kiitos paljon. Jos sinulla on ylimääräisenä voisin kyllä mielellään kokeilla. Viikonloppuna pääsen enemmän koneelle niin laittelen viestiä sinulle. Kivaa että pidätte näitä blogeja koska saa ihailla kaikkia ihania töitä ja tuntuu että on pakko itsekin jotain tehdä.
      Otan yhteyttä sinuun.

      Poista
    3. Laitoin viestiä sinulle. Ei ole kiirettä, katso rauhassa mitä löytyy.

      Poista
  19. Täähän kävi jännäksi ;) Onnea painonpudotuksesta! Mulla tuppaa vaan nousemaan, kun sais sen 20 kg lähtee. Ja juu, mä yritän kans kotona olla viel puhumatta joulusta, kun esikoinen ei sitten millään malta, kun synttäreitäänkin odottaa nyt ihan tosi kovasti. Ja ne on sentään vasta tammikuussa...

    VastaaPoista
  20. Oijioi, bongasin numeron 76667! :) Kerrankin jossain paikassa oikeaan aikaan! 8))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onne aNeiti Säie! Laitahan minulle sähköpostilla osoitteesi niin laitan sinulle postia tulemaan :)

      Poista
    2. Lähetetty on :) En malta odottaa, hii :))

      Poista
  21. Tais tuo 76767 mennä ohitse, nyt laskurissa 76816. No vielä yritetään sitten tuota varsinaista... vaikka taidanpa kuitenki olla töissä sillon... niin se on aina menny. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No koska sinä Kati olit ensimmäinen 76767 luvun kommentoija, niin laitan postia sinulle :)

      Poista
    2. Jipii!!! =) Pelastaa vähän tätä ketutuksen päivää. =) Onko sulla vielä osoite tallessa?

      Poista
    3. Laita varmuuden vuoksi, etten vain lähetä väärälle henkilölle :D

      Poista
  22. 077200 tasaluvut näkyy mulle osuvan.

    VastaaPoista
  23. Onnittelen minäkin sua painonpudotuksesta. On se varmaan vaikeaa, ei kokemusta itsellä.

    VastaaPoista
  24. 077700. Täytyi töissäkin käydä katsomassa tilanne. En edes ehtinyt kirjautua.
    -kissatyttö-

    VastaaPoista
  25. 77710. Hurrjan paljon onnea painonpudotuksesta :)
    Nyt oli laitettava kommentti, kun oikea luku menee varmasti ohi ;)

    VastaaPoista
  26. 77766 lähellä ollaan.
    -kissatyttö-

    VastaaPoista
  27. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  28. Ohhoh, sattui kahdelle sama numero!

    VastaaPoista
  29. Uuuaaah tätä tekniikka, nyt tuo mun yksi kommentti poistui tuolta jotenkin.. mur!!

    VastaaPoista
  30. Anna ja groomeri molemmille lähetän jotain jouluista :)
    Lila itse

    VastaaPoista