lauantai 9. helmikuuta 2013

Jo tammikuussa valmistuneita!

Jospa välillä saisin päivitettyä... Luvattoman laiska olen ollutkin! Otin siis osaa UWAAN ja toki olen jotain valmiiksikin saanut. Tässä tammikuussa valmistuneet.

Työkaverin vauvalle pikkuruinen Aleena mekko bambulangasta (Sirdar Snuggly babybamboo). Tykkään mallista ja olen muutaman neulonut aikaisemminkin ja varmaan tulen neulomaan vielä tulevaisuudessakin tällä mallilla :)


Revontulihuivejakin olen taas tehnyt :D En vaan kyyllästy, en! Tykkään mallista ja vironvillasta, siksi näitä tulee :D Tässä seuraavassa kuvassa siskolle-rakkaalle tehty (violetti-harmaa-musta) ja äiskä-rakkaalle tuo toinen vironvillainen liukuvärjättä, tuo punainen Wollmeisestä neulottu on eläkkeelle jäävälle työkaverille :) Nämä siis tekemäni revontulet nrot 46, 47 ja 48 ;)


Ja itselleni neuloin pellavamekon, tuli vähän turhan pitkä, mutta uskon että tästä tulee mun lempparivaate kesällä! Alle ompelen mekon, pitää siis suunnata kangaskauppaan ostamaan sopivan väristä pellavaa ;) Hämmästyin muuten suunnattomasti kuinka paljon oikeasti olenkaan laihtunut! Kyllähän se reilu 30 kiloa väkisin näkyy ja tuntuu, mutta en oikeasti ole tajunnut peilistä että noin paljon!!



Vielä on noita uwa töitä 7 kesken... Sukkia suurin osa ;) Niitä tässä pikkuhiljaa neuloskelen valmiiksi. Yhdet ohi uwan vauvansukat pitää tehdä, kun toissapäivänä näki pikkuinen neiti päivän valon :)

Ihanaa viikonloppua teille kaikille! ja tervetuloa uusille lukijoille :) Ja kiitos kaikista kommenteista mitä olette ihanat jättäneet!

26 kommenttia:

  1. Voi miten hoikka tyttönen sinä olet. Minä en uskalla edes uneksia tuommoisesta painonpudotuksesta. Kyllä nyt kelpaa neuloa itsellekin uuden hoikan kropan päälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sude :) Vilähän minulla on matkaa edes normaalipainoon... Mutta pikkuhiljaa sitä kohti. Olen päättänyt onnistua ;)
      Pellavaa oli kiva neuloa, ei tule jäämään viimeiseksi pellava vaatteeksi minulle tuo mekko!

      Poista
  2. Ihana tuo pellavamekko. Tunnistankohan sinua kun seuraavan kerran nähdään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Seija :) Kyllä sinä minut tunnistat :D Ainakin kovasta äänestä jos et muusta, hih!

      Poista
  3. Ihana mekko ja kiva väri. Mutta . . . kuten Seijap kirjoittaa niin tunnistankohan minäkään sua? Jos kadulla kuljen tervehtimättä vastaan niin en oo kopea vaan en yksinkertaisesti oo sitt tunnistanu sua;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina <3 Mä tykkään myös sekä mallista että väristä. Jotain kivaa pitää sinne alle saada, mennäänkö Tallinnasta ostamaan mulle pellavakangasta?
      Kylä sinäkin mut tunnistat, en mä niin paljon ole muuttunut ja ääni on edelleen kova :D

      Poista
    2. Mennään vaan, mulle käy melkein kaikki päivät, jotain on sovittuna mutta . . . Nyt on kanta-asiakastarjou Eckeröllä 12 euroa, mutta voi sinne muullakin hinnalla mennä.

      Poista
  4. Kauniita huiveja ja ihana mekko! Näytät kyllä tosi hyvältä, olisi kiva nähdä myös "ennen"-kuvia, vaikka välttämättä et itse halua niihin palata etkä esitellä. Itsekin pudotin 10 vuotta sitten sen noin 30 kiloa painoa, joten tiedän tunteen. Omat "ennen"-kuvani ovat ihan järkyttäviä, niitä ei tee mieli katsella. Onnittelut sinulle hurjasta painonpudotuksesta ja tsemppiä myös tulevaan, sillä kokemuksesta tiedän, että sitten se suuri haaste vasta alkaa, kun haluaa pitää saavutetun painon. Kannattaa pitää jotain omaa lempivaatetta (vaikkapa tuo kuvan pellavamekko) sellaisena tsempparina, että siihen pitää mahtua. ;) Minulla ainakin toimii! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mariJ :) Juuri tänään katselin kuvia "ennen" ja oli kyllä kamalaa katsottavaa... Mietin, että laitan jossain vaiheessa tännekin näytille jonkun niistä. Mullahan tämä projekti on edelleen kesken, olen edelleen yipainoinen, lievästi tosin enää, mutta kuitenkin. Tavoitteeseen on vielä matkaa, mutta kiirehän tässä ei ole :) Ja tiedän, että vaikeus alkaa vasta kun painon pitää pysyä siellä missä halua. Olen kahden nuorimman lapseni välissä laihuttanut aikoinaan reilu 20 kiloa ja silloin se paino pysyi siellä missä halusinkin suht vaivattomasti, raskaus sitten toi kilot vasta takaisin. nyt en enää vauvoja tee, niin helpottaa kummasti :D On minulla nytkin pari vaatetta dottamassa että niihin mahdun :) Kiitos tsempeistä <3

      Poista
  5. Vau! Täytyy sanoa, että siinä on nainen isolla N:llä. Näytät uskomattoman hyvältä. Upea saavutus siis! <3
    Ja aivan ihana tuo mekko, mistä sä ohjeen sait? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati <3
      Ohjeen löysin Garnastudio Drops desing sivuilta, lankana minulla oli Dropsin Lin. Linkki ohjeeseen: http://www.garnstudio.com/lang/fi/visoppskrift.php?d_nr=113&d_id=6&lang=fi

      Poista
  6. Wautsi, mikä mekko ja uus vartalo.

    VastaaPoista
  7. Mahtavan upeaa, olet sinä aikamoinen nainen! Hih, sovitaanko, että möykkäät sitten lauantaina kovasti, että tunnistan sinut:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit olla varma, että mölyän kuin mölyapina jos meinaat ohitseni mennä :D Ihanaa nähdä <3

      Poista
  8. Kaunis mekko kauniissa kropassa. Ja tosi ihania huiveja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tässähän ihan punastuu näistä kehuista :) Minä niin tykkään noita revontulihuiveja neuloa <3

      Poista
  9. Onpa hieno mekko ja sopii sinulle hyvin! Kauniita huiveja :).

    Pellavainen kesämekko kuulostaa hyvältä ajatukselta.
    Pitääpä etsiä malli käsiini, olen miettinyt mitä tekisin isosta erästä luonnonpellavan väristä Liniä.

    Onnittelut onnistuneesta ohenemisesta, mahtava ja upea saavutus, hattua nostan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tikutin :) Tykkään tuosta mekosta, ei jää kaappiin lojumaan!

      Tuo malli oli nopea tehdä, ihan ekaa kertaa tein pellavasta mitään ja tykästyin kyllä. Teen jossain vaiheessa jonkin tunikan pellavasta itselleni ihan varmasti :) Lin oli mukavaa neuloa. Pelkäsin, että käteni ei kestä kun puuvilla repii käsiäni, mutta pellava onneksi ei :)

      Kiitos onnitteluista :) Olen kyllä tyytyväinen itsekin!

      Poista
  10. Oletpa suuren määrän pudottanut. Minulle riittäisi puoletkin tuosta, niin olisin tyytyväinen.
    Upean näköisiä nuo Revontulet. Täytyisi itsekin tehdä nro 2, koska tuli jo marraskuussa hankittua siihen lanka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos -H- :) Onhan tuo paljon näin jälkeen päin ajateltuna, vielä tosin vähän matkaa pitää päästä samalla tiellä. Alkaa jo tympiä :D
      Revontuli on yksi lemppari neulomukseni ja sen kyllä huomaa :)

      Poista
  11. Wau! Siis ihan on sun näkönen mekko, mutta kenen päällä se on ;) Oon tosi ylpee saavutuksestasi :) Kiitokset jo etukäteen ihanasta revontulesta :) <3 <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sisko-rakas <3 Mekosta tuli ihan kiva, mutta lapset pelkää, että käytän sitä ilman alusmekkoa ;)

      Poista
  12. Aivan ihana mekko ihanan naisen päällä :) Onnittelut suuresta pudotuksesta, nostan hattua ja yritän samaa...

    VastaaPoista