tiistai 30. maaliskuuta 2010

Väsähtänyt järjestäjä....

En tajunnutkaan miten tuollaisten juhlien järjestäminen väsyttää... Onneksi se väsymys iski näin jälkikäteen;) Toisaalta osansa väsymykseen on saattanut tehdä kellojen siirtäminen kesäaikaan. Ja se, että työpaikan vaihtolähenee koko ajan. Herpeksenkin pukkasi alahuuleen eilen illalla, kielii stressistä vissiin...

Mutta iloisempiin asioihin:) Äitini tuo tullessaan aina jotain meille, tälläkerralla ilahdutti meitä tuolla hauskalla saunakirjalla ja pikkiriikkisellä peltipurkkitalolla:) Luulen, että saunakirjaan kirjoittelee pääasiassa omat lapset, mutta sitä on sitten hauska lukea vuosin kuluttua. Pikkuriikkinen talo taas pääsee pukuhuoneen seinällä olevaan isäni tekemään hyllyyn:)



Ja eilen käväisimme äiskän kanssa Tarjoustalossa ja ostin kukkasipuleita (kerralla sitten oikein kunnolla;)) laatikossa, jossa sipuleita on 150kpl. Katsotaan innostunko niin, että saan ne maahan asti tänä keväänä. Tässä vaiheessa intoilen puutarhajutusta kun lunta on vielä niin paljon, ettei mitään voi istuttaa. Mutta annas olla kun on möyrinnän aika, niin ei enää tippaakaan innosta;)



Lapsillekin ostin heidän omiin kukka-ammeisiinsa siemeniä. Viime vuonna kuopuksen kukkamaa oli oikein kaunis ja huolella hoidettu:) Hän siis itse piti siitä huolen. Selvästi enemmän viherpeukaloa kun äidillään...

Käsityörintamallakin jotain tapahtuu hiljaisen viime viikon jälkeen. Se tätini revontuli valmistuu edelleen pikkuhiljaa, uutta revontulta mielisi jo aloittaa tuohon rinnalle, mutta maltan mieleni ja aloitan vasta kun tuo on valmis. Tyttärelle kämmekkäät valmistuu työmatkatyönä pikkuhiljaa myös. Äidilleni pitäisi tehdä mariomyssy, langat siihen jo on olemassa eli otan sen puikoille näinä päivinä. Mitään valmista kuvattavaa en ole siis saanut aikaan, mutta kuvia tulee kunhan valmistakin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti