lauantai 18. syyskuuta 2010

Kädentaitomessujen saalis

Tänään kävin Helsingissä Wanhassa Satamassa kädentaitomessuilla. Seura oli loistavaa, kiitos vain Nita :)

Kummankaan meidän ostoksemme ei kovin kummoiset olleet, minun saaliini siis tässä:En enää muista edes mistä puodista nuo puikot ostin... Kujeesta ostin nuo molemmat lankani:) Palvelu oli loistavaa!

Minusta se sisäänpääsy maksu 10 euroa pikkuisen kirpaisi... Hiukan halvempaa saisi ostoksille pääsy olla ;) Kun ajattelee, että marraskuussa Tampereella on kuitenkin paikalla paljon enemmän messu myyjiä ja hinta sisään lähes sama... No itsehän sitä tietysti valinnan tekee, mennäkö vaiko eikö ;)

Kummipojalle väänsin pipon 7veikasta, eilen aloitin ja tänään päättelin. Toivottavasti on sopiva pieneen päähän. Ideoin samalla kun tein, vain väritoive tuli kummipojan äidiltä :)Mukavaista viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

 1. Hauska pipo, ja onnea voiton johdosta.

  VastaaPoista
 2. Tosi hauska pipo! Mie en ole pariin vuoteen käynyt Wanhan Sataman kässämessuilla, liian kallis piletti ja liikaa ruuhkaa. Nyt olikin omenaviikonloppu sitä paitsi, sadonkorjuu ja säilöminen. Hyvää työviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Jännän näköinen pipo, olisi kiva nähdä, miltä se näyttää päässä. :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hauska pipo ja mukavia ostoksia olit tehnyt.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Outi-M:) Minäkään en taida mennä moneen vuoteen tuonne, jos enää ikinä. Odotan Tamperen messuja (sielläkin tosin porukkaa piisaa) siellä on tarjontaa enemmän ja oikeita messurarjouksiakin;)

  Kiitos MariJ:) Minua vähän jänskättää, että millainen tuo pipo on päässä. Mahtuuko saajalleen lainkaan. No kummitäti on luvannut muokata mikäli tämä versio ei ole hyvä;)

  Kiitos Zelda:) Yllätin itseni ja ostin vain noin vähän;) Sitäkin suuremmat aarteet tietysti:D

  VastaaPoista
 6. Varsin maltillinen messusaalis sulla. Mä päätin tällä kertaa jättää nämä messut väliin, itse asiassa en mennyt enää edellisillekään Wanhan sataman kt-messuille. Totesin, etten viitsi maksaa 10 euroa siitä, että kierrän messut tunnissa läpi ja hyvässä lykyssä ostan ehkä yhden lankakerän... Oon todennut, että messukeskuksen käsityömessut on paremmat, näytteilleasettajia ja tarjontaa on niin paljon enemmän, että siitä viitsii jo maksaakin. Ja sieltä tarttuu mukaan aina jotain pienia joululahjojakin =)

  VastaaPoista
 7. Krista, minusta messusaalis oli just hyvä;) Tällä kertaa en edes sanonut, etten mitään osta:)
  Mä odotan kans isompia messuja;)

  VastaaPoista