sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Sunnuntai päivän saldoa

Paljon enemmän olisin halunnut saada aikaan, mutta tyytyminen on näihin;)

Silmukkamerkkejä tein Lopalle neulomosta nämä 6 kpl. Toivottavasti kelpaa:)Nämä silmukkamerkit taas tein hyväntekeväisyyteen, tuotto näistä menee Lastenlinnaan. Nämä menevät myyntiin neulomoon.Myös näiden silmukkamerkkien tuotto menee Lastenlinnaan:)Sitten pääsin ompelukoneelle:) Ihanaa oli ommella vaihteeksi!

Tädilleni tein käsityopussin, hän sellaista itselleen toivoi. Laitan postiin alkuviikosta.Tällaisen kauppakassin tein myös samasta kankaasta:Muutama kassi odottaa leikattuna ja muutaman kankaan otin esiin leikkaamista varten. Täydennän omaa kangaskassivarastoa siis tulevaisuudessa ja varmaan myös jonkun muunkin;)

Neidin sukka ei ole edennyt tänään yhtään... Vauvanhaalarikin on saanut olla ihan rauhassa. Tänään en siis ole ehtinyt yhtään tikuttaa uhtään mitään. Mutta luulen, että muutaman silmukan saan aikaan vielä;)

Lankoja sen sijaa olen penkonut. Minulta on pyydetty parit villasukat tekemään ja niihin löysin langat omista varastoistani. Myös kummipojalle, sille vanhemmalle, olisi tarkoitus villasukat tehdä vielä tämän syksyn aikana:) Ja kuopuskin taas tilasi itselleen uudet vaikkei ole vielä koeajanut edellisiäkään:D

4 kommenttia:

  1. Hienoja merkkejä, tsemppiä, että saatte hyvän tuoton hyvään tarkoitukseen.

    VastaaPoista
  2. Kyllä todellakin kelpaa.Aivan mahottoman ihania merkkejä.Kiitti ihan hirveesti! :)

    VastaaPoista
  3. Kiva kun kelpaa Loppa:) Luulen, että ne on tänään jo hypisteltävissäsi, eilen lähetin ne.

    VastaaPoista