sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Tekemiäni lahjoja jouluksi 2010

Ihan aluksi haluan muistuttaa arvonnasta. Vielä on aikaa osallistua siihen:)
Kiitos jo kaikille kommentin jättäjille! Kiva kun niin moni on osallistunut:)

Sitten noihin tekemiini lahjoihin, ne on kääreistä jo avattu, niin uskaltaa kuvia laittaa esille:) Monesta lahjasta näköjään jäi kuva ottamatta.. Se on tämä minun muistini rajallinen;) Saisikohan sitä ostettua lisää jostain?! Mm. kummitytön Crystalista tekemäni myssy ja kauluri jäi kuvaamatta ja muutama muukin...

Nämä lahjat menivät pienimmän kummipojan perheeseen:) Isälle ja pojalle sukat samasta langasta ja äidille tumput, perheen tytöt saivat lahjat kaupasta.



Tämän revontulihuivin tein neidin hyvälle ystävälle lahjaksi. Neidin ystävä valitsi langan itse meillä käydessään, tuli ainakin mieluisan värinen:) Tämä huivi taitaa olla numero 30 ;)



Vanhinta kummipoikaamme muistin sukilla (alkaa muodostua perinteeksi;)), sukkien sisällä oli kuoressa vähän rahaa:)



Tällaisen raapansuojan tein tätini miehelle lahjaksi, unohdin ottaa kuvan huovutus vaiheen jälkeen.. Tädilleni meni musta mariomyssy, sitäkään en muistanut kuvata...



Ammiinalle tein yllärinä revontulihuivi nro 31 lahjaksi, häneltä sain ihanat ruskeat virkatut "kiinantossut" :) Niistä kuvaa edellisessä postauksessa.



Tonttuja tein aika monta ja melkein kaikki ovat saaneet uuden kodin:) Tonttusista en laita enää kuvaa tähän kun niistä on jo omia postauksia niin monta. Kyllästytte pian samoihin kuviin;)

Nyt olisi työn alla seuraavaksi neidille säärystimet, toinen jo melkein valmis. (Ei kerrota kenellekkään, mutta tylsääkin tylsempi työ.. huokaus! Mutta jo viime talvena neiti tuollaiset olisi halunnut, niin mitäpä äiti voi kun tehdä välillä jotain tylsääkin;))
Ja sisko-kullalle pitäisi tehdä myssy, langat jo hommattu ja hänen avomiehelleen hupulliset kynsikkäät, niihin taitaa langat löytyä omista varastoista. Ja sitten olen päättänyt tehdä ihan itselleni jotain, listalla olisi neuletakki, pipo, kaulaliina, sukat, tumput jne. Saas nähdä miten naisen käy, saanko tehtyä täksi talveksi vielä itselleni jotain:D

Mukavaa Tapaninpäivää teille kaikille! Jos lähdette Tapanin ajelulle, niin olkaa varovaisia, sää on karmea ainakin täällä pääkaupunki seudulla!

ps. olin Vantaan Lauriin haastateltavana, sen voi halutessaan lukea täältä:)

8 kommenttia:

  1. Ihana juttu tuo Vantaan Laurin juttu!
    Me lähdemme huomenna ajelemaan Keski-Suomeen toivottavasti sää muuttuu paremmaksi.
    Kotiin tulemme keskiviikkona. Saattaapa sitten olla koiranpentu matkassa. Vähän jännittää.

    VastaaPoista
  2. Pidän peukkuja, että onnistut itsellesi jotakin tekemään:) Oikein leppoisaa Tapania teidän perheelle.

    VastaaPoista
  3. Hienoja ja tarpeellisia lahjoja olet tehnyt. Täytyy palata vielä lukemaan se lehtijuttu :)
    Mukavaa Tapaninpäivää!

    VastaaPoista
  4. Toivottavasti saat itsellesikin tehtyä jotain noista mainitsemistasi,
    Arvontaan osallistun mielellään, ylärivistä toinen vasemmalta on mielisin väri.
    t:Marja

    VastaaPoista
  5. Lilalle
    Hyvää joulunjatkoa ja työniloa sitten työhön palatessasi!
    Olen lukenut blogiasi ahkerasti ja yritin kommenttia laittaa ja huomasin siinä vaiheessa tuon sähköpostiosoitteen muutoksen vasta.
    T:Marja

    VastaaPoista
  6. Kiitos seijap:) Toivottavasti ajokeli ei ollut ihan hirveä! Ilmoittelehan sitten koiruus uutisista, että miten kävi:)

    Zelda: toivotaan, toivotaan että puikoille eksyy jotain myös itselleni;)

    Sude: kiitos:) Yritän saada joskus jotain järkevääkin aikaiseksi;)

    Marja: kiitos:) Tässä blogissa on aina ollut tämä sähköpostiosoite. Henk.kohtainen on eri;) Työiloa myös sinulle! Lupaan parantaa tapani ja pitää paremmin yhteyttä!!

    VastaaPoista
  7. Kauhian paljon ehdit lahjoja tekemään! Mulla jäi lahjojen tekeminen tällä kertaa vähän niinkö puoliväliin... Meinaan kanssa ehtiä tekemään itselleni seuraavaksi jotain, tosin nyt pukkasi lastenvaateprojekti päälle, joten saas nähdä.

    VastaaPoista
  8. Krista: kiitos:) Jotenkin sitä vaan kuvittelee ehtivänsä tehdä enemmänkin... Mutta aina aika loppuu kesken! Toivotaan, että jotain noiden neidin säärystimien jälkeen saan aikaan itsellenikin;) Heti tammikuussa yhden pikkuneidin synttärit ja pää jo suunnittelee, että mitä puikoille hänelle..

    VastaaPoista