tiistai 22. helmikuuta 2011

Wellun Annis:)

Ihanaa kun päivä pitenee ja saa jonkinlaista kuvaa otettua työpäivän jälkeenkin ulkona!

Tein Wellulle Anniksen, ihan omasta ehdotuksestani:) Ja kaksi muuta Annista on tulossa puikoilla eli Sude ja Krista kyllä tekin omanne saatte vielä tämän talven aikana:)

Näitä Anniksia on melkein yhtä kiva neuloa kun revontuluhuiveja;) Tuskin kuitenkaan teen näitä yhtä montaa kun olen tuota toista huivimallia tehnyt:D Tai mistä sitä ikinä tietää, hih!





Ompelin Outi-M:lle kesäkassin (juu, luit oikein;) Se piti ommella jo viime kesänä.. Eikös nyt sitten ollut hyvä puoliväli:D) Mutta unohdin ottaa kuvan kassista (tai voin vaikka lyödä vetoa, että otin, mutta en tiedä minne sen olen tallentanut:/ Tai sitten olen muka siirtänyt sen koneelle ja poistanutkin saman tien.. Tumpelo mikä tumpelo!). Mutta posti on kassin vienyt perille ja Outi-M siitä kovin tykkäsi, kuulemma heti tulee käyttöön, viis siis kesästä:) Ja kassi sai nimenkin Outin yhteyden oton jälkeen, siitä tuli "tuulahdus Tallinnaa":)

Tiskikukkasia olen myös neulonut, mukavaa vaihtelua Helmikuusta kesäaikaan töille;) Kesken tuon tempauksen töistä on EDELLEEN sukat (edistystä tosin on tapahtunut paljon, toinen sukka valmis ja toinen menossa jo jalkaterässä), se kaulahuivi (3o,3n), plääh! kaulahuivikin on jo oikeasti yli metrin pituinen, ei siis enää kovin montaa iltaa mene sen valmistumiseen (onneksi!) ja kämmekkäät, jotka eivät ole edenneet alkua pidemmälle, mutta ne tosin valmistuu sitten nopeasti kun alan niitä työstää. Onhan tässä onneksi aikaa:)

Mukavaa viikkoa kaikille! Meillä on hyvin hyvin rauhallista kun kaksi kolmesta lapsesta on kiusaamassa mummua ja pappaa;)

14 kommenttia:

  1. Kyllä olet tosi nopea neulomaan.Minä olen yrittänyt neuloo näitä hamsterineuleita,tuntuu vaan ,että grammoja tulee vähän, jotkin muut on jo kuluttaneet samaan aikaan kaksikin kiloa lankaa.
    Hauskaa tiistai-iltaa!

    VastaaPoista
  2. Vau mikä nopeus ja naminen huivi!

    VastaaPoista
  3. villasukka: No, en nyt tiedä nopeudesta, mutta halua kyllä on neulomiseen:) Harmittaa välillä nuo työt, kun haittaavat harrastuksia;)
    Mutta eikös jokainen gramma ole hyvä juttu hamsterikuussa:) Pitää kilpailla vain itsensä kanssa ja kaikki mennyt on silloin plussaa, eikös vain? :)
    Minulla oli ihan mukava tiistai-ilta, käytiin saunassa ja nautitaan hiljaisuudesta:) Kohta on koko perhe taas koossa ja ääntä piisaa vaikka muille jakaa:D

    Zelda: Kiitos ystäväni:) Minä nyt vaan tykkään näitä neuloa;)

    Mammutti: Kiitos:)

    VastaaPoista
  4. Tois nätti Annis!!! Sulta valmistuu näitä turbonopeudella ;)

    VastaaPoista
  5. Ihan mahdoton vauhti päällä :)

    VastaaPoista
  6. Sä oot kyllä uskomattoman nopea! Eikä sillä mun Anniksella mikään kiire ole, sullakin on sukat saamatta ;) Olen samaa mieltä, että työt häiritsevät harrastusta. Sen takia tarttis saada se lankakuppila.Paistelis päivät pullaa ja hiplais lankoja ja neulois =D No jaa, kai sitä jotain tarttis myydäkin, mutta se menis niinkö siinä sivussa.

    VastaaPoista
  7. Kaunis tuo huivimalli, neulekoneellako sä niitä teet????
    Teilläkö nyt sitten käytetään tiskikukkia, niiden "tylsien" sijasta????

    VastaaPoista
  8. Kesäkassi on nyt talvilomamatkalla, joten ei ole miullakaan kuvaa. Vielä kerran sydämelliset kiitokset! Ihana tuo Annis.

    VastaaPoista
  9. Roina: Kiitos:) Vai turbonopeudella:D

    Kiitos Neferi ja Neule-Kirppu:)

    Krista: Sukilla ei ole oikeasti mikään kiire:) Nouse nyt vaan sieltä helmikuusta kesäaikaan suosta ja ajattele niitä sukkia vasta sen jälkeen;) Huivi valmistuu sinulle sitten kun valmistuu, tuossa tuo tekele sormellaan osoittaa etten sitä ole muutamaan päivään tehnyt... Mutta uskoisin kun vauhtiin pääsen, että tälle talvelle vielä ehtii:D
    Perustetaan yhdessä se neulekuppila! olis aika ihanteellinen työpaikka:)

    Smirgeline: Käsinhän minä nuo huivit teen:) Voin vaikka sulle joskus myös tehdä vai haluatko mieluummin revontulihuivin? vai molemmat? ;)
    Ei meillä vielä ole tiskikukkaa käytössä, tylsiä vaan. Olen tehnyt kukkia nyt muutaman, mutten tiedä liikeneekö niistä yhtään kotikäyttöön:D

    Outi-M: Hyvä kun kassi pääsi heti tositoimiin:)

    VastaaPoista
  10. hih..toi oli kyllä roinalta hyvä turbonopee..mulla on kolme annista työn alla ja hka:aat oon saanu jo hyvään malliin...mä rauhotin itteni noitten annisten kanssa..mutta muut työt on syntynyt vauhdilla..jee..pikku neuleita mutt painavia...

    VastaaPoista
  11. Heips, tulin vastavierailulle..olet kyllä taitava neulomaan! olen huomannut olevani kade niille jotka osaavat esim tehdä villasukkia..itse tykkään enemmän virkata ja silloinkin vaan lähinnä suoraa..:) Kerropa muuten vastasaapuneelle mikä on Annis-huivi?? Se olisi varmaan selvinnyt jos olisi lukenut kaikki postauksesi mutta kun en malta..Kiva että tulit meille lukemaan, tervetuloa vaan sinä ja kaikki muut uudestaankin!

    VastaaPoista
  12. Ertzu: Mustakin tuo Roinan kommentti on mainio:) Mulla nuo kaksi Annista odottaa edelleen neulojaa, mutta päätin että ensin teen nämä HKAt valmiiksi:) Hyvällä mallilla vain yksi enää kesken;)

    Laura S: Kiva kun poikkesit minun sivuilleni:) Sinulla on muuten nimi kuin tyttärelläni, hänkin on Laura S:)
    Minä taas olen kateellinen niille, jotka osaavat virkata! Neulomisen olen oppinut mummoni opettamana ja kantapään kautta kokeilemalla:)
    Annis on tuon huivin nimi, täältä voit lukea siitä enemmän: http://viivastolla.blogspot.com/2010/12/annis-huivi-suomeksi-annis-shawlette-in.html.
    Varmasti tulen uudestaankin lukemaan blogiasi!

    VastaaPoista