maanantai 28. maaliskuuta 2011

Lähiaikojen ostoksia:) Ja kiitos runsaasta osanotosta arvontaan!

Olen ollut vailla kännykälle pussukkaa, itse en ole jaksanut nähdä sen vertaa vaivaa, että olisin saanut tehtyä... Neidille annoin joku aika sitten lankaa ja puikot, että tekisi äiskälle pussukan. Neiti aloitti reippaasti, mutta tuossa se työ minun keskeneräisteni kanssa sohvalla sulassa sovussa lojuskelee:) Jospa ensi talveksi sitten:D

Onnekseni törmäsin Mintun Kästyöt blogissa ihaniin itsetehtyihin pussukoihin ja sieltä tilasin itselleni sopivan:) Samalla sorruin tilaamaan myös virkatut korvikset;) Kirjanmerkin sain kaupanpäälle! Ihania ostoksia olen tehnyt:) Ja ihania juttuja Minttu tehnyt myyntiin:)



Tämän ihanaisen kevätkukan ostin Zeldalta jokin aika sitten. Tänään se saapui ilostuttamaan minua:) Pohjalanka on Regian ohut sukkalanka. Tämä on taas sarjassamme niitä lankoja, joita hiplataan hypistellään ja jutellaan ennenkuin tästä mitään raaskii tehdä!



Olen ihan hämmästynyt (ja vähän ylpeäkin;)) noin suuresta osanotosta arvontaani! Kiitos teille kaikille ihanille:) Aikaa on vielä osallistua!

Joku kyseli noista Sylvian Families hahmoista, että onko niitä myyty joskus aikoinaan. Kyllä niitä on, nyt ne ovat taas uudelleen tulleet "muotiin". Ihania juttuja, äitikin on vähän hurahtanut;)

Mutta onneksi kuopus osti äidille joululahjaksi viime vuonna ihan oman nukketalon:



Olen minä jotain valmiiksikin saanut, eilen valmistuivat nämä sukat 7veikan polkkalangasta, nämä lähtevät ystävän kinttuja lämmittämään:)



Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille:)

8 kommenttia:

  1. Piti vielä sanomani niistä Sylvian Families hahmoista, että kuutisen vuotta sitten kun olin Lontoossa näin siellä kaupan, jossa oli pelkästtän niitä. Ihmettelin, että miten sellainen kauppa voi olla olemassa. No, suuressa maailmassa kai kaikki voi olla mahdollsita!

    VastaaPoista
  2. Oho, onpas sulla tosi paljon osallistujia arvonnasas. Mä en osallistu ku en haluu voittaa mitään, vaikk ei kai olis pelkoa ett mulle osuis ku en muutenkaan missään mitään voita.
    Noh, mutta matka lähestyy. . . jee.
    Tuonko mä sulle sinne ne kakkujutut vai ?

    VastaaPoista
  3. Auli: Vähänkö olis ihana päästä kauppaan missä on vain noita Sylvian hahoja! Mutta luulisi tosiaan, että ei pelkästään noita myymällä voi kauppa kannattaa...

    KristiinaS: Yllätyin kyllä, että noin moni on osallistunut:) Mutta kivahan se vaan on! Onneksi laitoin kolme palkintoa:D
    Joo, kivaa kun reissu lähestyy!! Ihanaa päästä matkaan:) Ota vaan ne kakkujutskat mukaan, otan vetolaukun mukaan, sinne mahtuu:) Ajattelin lähinnä pieniä ostoksia ostaa tällä kertaa, muutama vironvillavyyhti ja bambulankaa, muut ostokset lähinnä puikkoja ja silityskuvia (saat taas etsiä mulle kivoja;)), nappeja ja jos löytyis kukkaron nipsuja. Ja eväät on otettava mukaan, kun oon taas ruokarajoitteinen;)

    VastaaPoista
  4. En ole vieläkään opetellut sukan kantapään kutomista..
    Kunhan saan omia villalankoja otan projektin :D
    Täytyyhän se oppia ennenkuin tytöt kasvaa ja rupee kyseleen!!
    Voi olla, että minä olen sitten neuvojakysymässä :)
    Ihanat sukat ja nuo Zeldan langat on upeita!!!

    VastaaPoista
  5. Ihana tuo Zeldan lanka!

    VastaaPoista
  6. Kotiäiti: Toki saat kysellä neuvoa kantapään tekoon, autan mielelläni:)
    Oi, ihanaa olet ihan omia lankoja saamassa! Villalanka on kyllä ihana keksintö <3

    Krista: Minustakin aivan ihana lanka, ja aion tehdä tästä ITSELLENI sukat jossain vaiheessa:)

    VastaaPoista
  7. Hih, nyt on taas pakko kommentoida... Kun minulla sattuu olemaan kännykotelo tuosta samanmoisesta kankaasta (tosin pinkki-vihreillä palleroilla) :D Erilainen tosin muodoltaan pussukka, mutta samoilla linjoilla liikutaan.

    Yhdyn muiden kommentteihin; tuo lanka on kyllä kaunis. Todella keväisen värinen :D

    Ai niin, pyysit jotain itsetehtyä... Älähän huoli, kyllä täältä jotain semmoista on tulossa. Ehkä jo tämän kuun pakettiin ;) Mutta varmaan ensin pistän jotain pientä taas tulemaan.

    VastaaPoista
  8. SNY: Ompas hauska yhteensattuma tuo kännypussin kangas:D Meillä on siis molemmilla tosi hyvä maku:)

    Kiva, kiva, saan sinulta itsetehtyä. Kuinkahan maltan odottaa?! Ja kuinka maltan odottaa seuraavaa pakettia! Mutta toisaalta on ihanan kutkuttavaa juuri tämä odottaminen:)

    Mukavaa loppu viikkoa sinulle Snyni:)

    VastaaPoista