lauantai 5. maaliskuuta 2011

Wanhassa Satamassa kädentaitomessuilla käyty hyvän ystävän kanssa:)

Tänään oli hyvä päivä! Ja kaikenlisäksi myös kiva päivä:) Aamulla tosin olin ihan pihalla kun kello soi... Päässä pyöri, että eikö olekkaan lauantai vaan pitää lähteä töihin?! Mutta olipa ihanaa huomata, että onkin lauantai ja messupäivä hyvän ystävän kanssa! Nämä meidän tapaamisemme antavat voimia arkiseen aherrukseen, kiitos ystäväni! :)

Ennenkuin edes pääsin messualueelle olin jo näin paljon lankaa rikkaampi! Kiitos Zelda värjäyksistäsi:) Nämä saivat hyvän ja rakastavan kodin:)



Aamupalat vedettyämme nassuihimme suuntasimme ratikka pysäkille vain todetaksemme, ettei todellakaan mitään mahdollisuutta mahtua ratikkaan, eikä varmaan edes seuraavaan tai sitä seuraavaankaan... Ratikka oli tupaten täynnä ja lisää väkeä änkesi sinne, me luovutimme ja kävelimme;) Teki kyllä ihan hyvää tuo kävely, saatiin raitista ilmaa keuhkoihimme varastoon;)

Narikkaan jonottaessamme tuli Seijap vastaan, ei ehditty montaa sanaa vaihtaa eikä sen jälkeen enää nähty, mutta oli kiva nähdä edes pikaisesti:)

Meitä (tai ainakin minua) lähinnä kiehtoi lankakaupat ja niiden tarjonta. Niin aika montaa muutakin.. Messuilla oli ihan mielettömästi väkeä ja välillä oli todella vaikea päästä eteenpäin siellä... Nämä seuraavat kuvat eivät ole käyntijärjestyksessä:D En enää muista missä kävimme ensin jne. Joten saatte nauttia sekavasta selostuksesta:D

Kujeesta ostin vyyhdin vironvillaa, teen siitä eläkkeelle jäävälle työkaverille revontulihuivin:) Ajatuksena oli tehdä joko puna-musta tai puna-ruskea, mutta tämä väri on jotenkin mieltä piristävä, siksi päätin tehdä huivin hänelle tästä. Kujeessa oli todella kaunista kimalle lankaa, en sortunut siihen kuitenkaan;) Langan nimeä (luojan kiitos!) en enää muista.



Titityystä olin ennakkotilannut messuille nuo langat, näistä syntyy jotain ystävälleni, jolla on villa-allergia:) Sorruin ostamaan messuilta Titityyltä tuon puikkomittarin (onhan minulla ennestäänkin puikkomittareita, mutta ne on aina kateissa kun niitä tarvitsee, tämän kiinnitän avainnippuuni niin ei katoa!) ja tuon kissanapin (Veicon valmistama).



Helmien talosta ostin noita rinkuloita, niistä teen silmukkamerkkejä ja nuo helmet nyt vaan oli niin ihania;) Tarvitseeko sitä sen enempää selitellä:D



Tapion kaupasta meinasin päästä ilman ostoksia, mutta ystävä-rakas (tai rontti, miten vaan:D) kehui lankaa ja pakkohan se oli ostaa, kun tuota väriä ei ollut kun tuo yksi vyyhti!! Olihan siellä toki muitakin herkkuvärejä, mutta tuo puhutteli eniten;) Sukat tästä tulee joko minulle itselleni tai kuopukselle.



Luminukasta ostin noita organzapusseja 20kpl ja Hannele Hämäläiseltä tuon ihanan keraamisen sydännapin.



Poppelista puolestaan lähti matkaan nämä kerät, Zauberballista tulee minulle sukat ja tuosta Delightistä ystävä-kullalle kämmekkäät:)



Tämä ilta meneekin sitten varmaan messusaalista ihastellessa ja suunnitellessä, että mitä kaikkea ihanaa näistä saankaan aikaan:)

Mukavaa lauantaita kaikille!

21 kommenttia:

  1. Raaskiiko noin ihanan värisistä langoista mitään neuloa :) Minä ainakin pitäisin ensin hiplattavana tosi kauan. Onneksi minullakin on ihan saman väristä Viron villalankaa, ostin syksyllä Tallinnasta.

    VastaaPoista
  2. Ihania ostoksia. Minulla on vielä kuvaamatta ja bloggaamatta, mutta eiköhän tässä illan mitaan jotain ilmesty.

    VastaaPoista
  3. Oi voi ja ai jai mikä ihana lankasaalis <3 Kaikki niin kauniin värisiä!! Ja sait kirjoitettua yli, mun on kanssa pakko saada tuollaiset helmet jotka tuolla alemmassa bloggauksessa oli, njaaaam ;))
    Punta Yarnsin langat on mukavia neulottavia ja neulepinnasta tulee kaunis.
    Mukavaa lauantai-iltaa tai voiko muunlaista ollakaan tuon lankasaaliin kanssa :D

    VastaaPoista
  4. voi vitsi nyt mä oon kateellinen aah mitä herkkuja etenkin ystäväsi värjäämät langat..mistäköhän mä löytäsin sellasen..ai kun oiski päässyt messuille...

    VastaaPoista
  5. No tepäs olette olleet nopeita:)

    Sude: Ei noista heti raaski mitään neuloa:) On ihanaa silmäillä ja silitellä noita jonkin aikaa ennen puikoille ottoa:)

    seijap: Kiitos:) Minäpä kurkistelen bkogiasi ahkerasti, että näen mitä sinä sieltä ostit:)

    bemu: Kiitos:) Joo, en osta ruman värisiä lankoja, kauniita vain:D
    Nuo helmet on ihanat:) Ja kaulassakin kivat, ei liian raskaat eikä liian kevyet.
    En ole aikaisemmin kokeillut tuota Punta Yarnsin lankaa eli taisi olla jo aikakin;)
    Juu, ei tästä lauantai ilta parane! Mukavaa iltaa sinulle myös:)

    ertzu: Älä ole kateellinen:) Jos minä joskus alan värjätä lankaa niin alan sinulle tuollaiseksi ystäväksi:) Mutta en tiedä uskallanko, hurahdan siihenkin sitten täysillä... Paremmat messut minusta Tampereella on.

    VastaaPoista
  6. Oi voi, meinaa kateus iskeä täälläkin! Toisaalta on ehkä hyvä, että mun messureissu jäi haaveilun asteelle, olisin varmaan kantanut taas kilotolkulla lankaa kotiin. Mutta uskon, että sulla oli kiva päivä!Ja hyvä niin =)

    VastaaPoista
  7. Ihania löytöjä sinullakin. :) Punta yarnsia kävin minäkin hypistelemässä, mutta jätin kuitenkin ostamatta. Ja arvatenkin harmittaa näin jälkikäteen! Ihana tuo nappi, miten multa meni ihan ohi?!? Just tuon tapaista olin vailla, muttei osunut kiikareihin. Höh.

    VastaaPoista
  8. Oli varmaan kiva irtiotto arjesta. Mä päätin jättää suosiolla väliin koko messut. Mut irrotellaan sit Tallinnassa.

    VastaaPoista
  9. Voi ähky, mitä ihanuuksia täältä taas löytyy :D Todella kauniita lankoja ja tarvikkeita. Tuo ensimmäisen kuvan vihreä vyyhti on kyllä ihana (naamani lähinnä muistuttaa nyt tuota väriä, kateudesta). Ja tuo punainen villavyyhti ja zauberball <3

    Kustin pitäisi taas ensi viikon aikana polkaista postia sinne teillepäin ;) Perjantaina postissa piipahdin.

    VastaaPoista
  10. No voihan tavaton, mikä määrä hienoja ostoksia. Ja se, että oli jo lankoja kainalot pullollaan ennen varsinaista reissua, niin se on kyllä huippu :D.

    VastaaPoista
  11. Kommeita lankoja olet hankkinut, en niin ossaa noitten perään olla kun en osais tehdä niistä mitään :). Mutta ihastelen aina kun on niin kauniita värejä. Ja ennenkaikkea ihastelen sitten valmiita töitä kun on niin taidolla tehtyjä.

    VastaaPoista
  12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  13. Ihania ostoksia!! Eipä tavattu messuilla :( Minä olen juuri bloggaamassa omiani! :D

    VastaaPoista
  14. Onpas taas lankavarasto kasvanut kauniilla langoilla.
    Mitä niillä organzapussukoilla teet?
    Mä en näille messuille oo enää menny ku hinta on aika kallis, talo tupaten täynnä väkeä, ja samat kamat saa muualtakin. Mä en vaan jaksa sitä ryysistä.
    Nautin messuista kivasti näin kotona kun te muut ootte niillä käyneet ja kiltisti kirjoitatte raportteja:)

    VastaaPoista
  15. Hienot ostoket. Toisaalta on iso harmi kun asuu täällä keskellä ei mitään eikä pääse tuollaisten aarteiden ääreen kuin unelmissa, toisaalta onni, jos saisi tuollaisen määrän kauniita lankoja, ne jäisi vain hypisteltäviksi, kun ei niistä mitään raaskisi tehdä :)

    VastaaPoista
  16. Krista: Turhaan kadehdit:) Sinä hoidit kuntoasi ja minä kukkaroani;) Molemmat taisi laihtua:D
    Onneksi ihan kilotolkulla en kantanut lankaa kotiin! Olisi saattanut tuo puoliso murista hiukan;)

    Drucilla: Kiitos:) Melkein siis minultakin tuo Punta Yarns ostamatta, mutta ystävä-kulta onneksi tuli apuun:D En minäkään olisi noita nappeja huomannut, mutta ystäväni tiesi mitä etsi:)

    Katju: oli kiva irtiotto arjesta, mutta kyllä se arki sitten odotti kovasti kun kotiovesta sisään astuin;) Kiva lähteä reissuun teidän kanssanne:)

    SNY: Turhaan se sinä siellä viherrät:) Ties vaikka joskus sitten tulevaisuudessa kusti polkee sinun luoksesi jotain kaunista;)
    Ihanaa, ylläri tulossa:)))

    Neferi: Tuo minun ystäväni on sellainen:) Lahjoo milloin milläkin! Ja väittää, että minä olen se joka aina jollain lahjoo;) Parasta ystävyydessä on kulkea samaan suuntaan rinnakkain <3

    Askartelin itte: Minä taas kadehdin sinun taitojasi saada aikaan kauniita koruja ja kortteja:)

    Roina: Harmi kun ei nähty:( Mutta kyllä me vielä joskus jossain ehdimme nähdä:))

    KristiinaS: Jep, varasto tuppaa paisumaan;)
    Noita pusseja käytän lähinnä lahjapusseina silmukkamerkeille, korviksille jne.
    Minä menen mieluummin Tampereelle, samalla rahalla näkee enemmän;) Tuolla oli kyllä kamala ryysis... Mutta hengissä selvittiin:D
    Ja kyllähän sitä saa hyvän fiiliksen katselemalla muiden iloisia kirjoituksia:)

    Kati: Toisaalta jos asuisi keskellä ei mitään ei menisi rahaakaan niin paljon, ehkä:)
    Minäkin aion hypistellä noita aikani ennenkuin muotoutuvat joksikin:)

    VastaaPoista
  17. Kiitos kivasta messukatsauksesta. Turussa olisi parin viikon päästä kädentaitomessut ja kovasti täällä mietin, että, pitäisikö mennä..

    VastaaPoista
  18. Ihania lankoja! Itse en taida uskaltaa mennä Turun messuille, 260 litraa lankaa odottaa neulojaansa täällä kotona... :)

    VastaaPoista
  19. Lammas: kiitos:) Nuo messut on kivoja, mutta jotenkin ne imee kaikki mehut sitten kyllä (ja rahat;)) Mukavaa on aina tavata ystävää ja sen voimalla jaksaa tungoksenkin:)

    Hepuli: Kiitos:) Kyllähän noita lankoja jo olisi ollut ihan riittävästi tälläkin rouvalla;) Miehen sanojen mukaan ainakin, vaikka eipä tuo juuri lankajuttuhini puutu:) Mutta voiko lankaa olla ikinä liikaa? ;)

    VastaaPoista
  20. Kiitos virtuaalisesta messumatkasta! En ole viitsinyt lähteä tungoksen takia paikan päälle.

    VastaaPoista
  21. Outi-M: Ole hyvä:) Kyllä tuo tungos on aikamoinen. Mutta nuo on onneksi aika pienet messut ja parissa tunnissa on taas väljemmillä vesillä:)

    VastaaPoista