perjantai 29. heinäkuuta 2011

Löytöni mun :D

No niin, nytpä esittelen löytöni;) Ehkäpä se ei teidän mielestänne ole mitään, mutta minulle se on oikea aarre, melkein rakkautta ensi silmäyksellä:) Maksoikin peräti 1,50 euroa!


Näkkärit vaan unohdin tänään kaupasta ostaa tuonne sisään:D Tämän löydön tein Tampereen reissulla Kontti kirppikseltä Lielahdesta, sillä samalla reissulla kävin myös Lankamaailmassa. Tulihan sieltäkin muutama kerä ostettua, mutta ostokset jäivät alle 30 euron eli ei mennyt juuri yhtään rahaa;) Suurin osa tuostakin rahasta meni kuopuksen ostoksiin, hänelle ostettiin kaksi amigurumi lehteä ja pikkukeriä lankaa (niitä 10gramman keriä).

Tampereen reissulta ostin itselleni myös Hello Kitty pussukan, neidillä on samanlainen ollut jo muutaman vuoden eikä pyynnöistä huolimatta ole sitä antanut äidilleen;) Nyt siis minulla on oma:D


Tänään ei ole KyJyt edenneet pätkääkään... Olen viettänyt tämän lomapäivän kangaskaapissani... Siivonnut sitä, laittanut pois kankaat joita en tarvitse! Esikoinen kiltisti auttoi pahan tuulista äitiään tässä puuhassa, lieko luopumisen tuska oli niin suuri:D Kangaskaapin jälkeen siivosin ja järjestin lankani, en uskaltanut laskea kuitenkaan... Varmaan yli 30 kiloa vaikka niin vannoin, että sen alle pysyy... No laittelen jossain vaiheessa myyntiin niitä joista raaskin luopua.

Nyt ajattelin istahtaa sohvalle ja aloittaa pari KyJy työtä, että saisi aloitukset etenemään ja sitten pääsisi yki kerrallaan niitä valmiiksi saattamaan:)

Taitaa olla taas paikallaan toivotella hyviä öitä:D

8 kommenttia:

 1. Vau mikä näkkäripurkki! Uppoo taas minuun purkkifriikkiin.

  VastaaPoista
 2. olipas nostalginen purkki :) Mulla oli joskus aikoinaan tommonen, mihinkähän lie joutunut...

  VastaaPoista
 3. Hieno näkkäripurkki. Tuo näkkäri on mun suosikkini muutenkin.

  VastaaPoista
 4. Auli: Ymmärrät varmaan, etten voinut jättää ostamatta:D

  Simpura: Minä en ole aikaisemmin nähnyt. No jos olisin, niin varmaan olisi löytynyt jo aikaisemmin meiltä;)

  Lezzie: Kiitos:) Minäkin tykkään tästä näkkäristä kaikkein eniten:)

  MaMMeli: Niin minustakin:)

  VastaaPoista
 5. Meillä oli tuollainen näkkäripurkki kun olin lapsi, taitaa se vieläkin löytyä jostain kaapin perukoilta. :)

  VastaaPoista
 6. raitasukka: Minä en tosiaan tällaisen purkin olemassaolosta tiennyt mitään ennen tuota kirppis käyntiä:)

  VastaaPoista
 7. Hieno purkki. Mulla on uudistettu versio muutamien vuosien takaa, jolloin ostin sen näkkäreineen, purkkifriikki kun olen, en voi niitä koskaan ohittaa. Pyöreät näkkärit ovat herkkuja!

  VastaaPoista