torstai 6. toukokuuta 2010

Jotain valmistakin sentään...

Jotain sentään olen saanut valmiiksikin asti:) Kaksi kappaletta sytomyssyjä. Lupasin tehdä kolme myssyä ja nyt olen lupaukseni täyttänyt:) Saattaa olla, että vielä teen yhden, mutta en lupaa mitään.Nämä tein neuloen. Vaikka olen kyllä ajatellut kunnostautua virkkauksenkin suhteen. Olen nimittäin päättänyt tehdä kummipojalle syksyksi neuletakin virkaten:) Saas nähdä koska se syksy koittaa;) Langat olen jo tottakai ostanut, hih!

Keskeneräisiä töitä on tällä hetkellä muutama ja ajatusasteella toinen mokoma. Ompelukone tuolla huutelee olemassa oloaan.. Ja kankaita pino sen vieressä. Ehkäpä jo viikonloppuna:)
Kesken tällähetkellä saunasukat (lanka ei riittänytkään..), revontulihuivi, pojan kynsikkäät ja kuopuksen opettajalle kevätyllätys. Ja mieleni tekisi aloittaa sukat itselleni ohuesta langasta sekä se kummipojan neuletakki.. Mutta jotain rajaa sentään, ei tuo meidän sohva ihan mahdottimia vedä;)

Iloista ja aurinkoista kevättä kaikille! Ulkona on ihana ilma, toivotaan että hyvä sää jatkuu viikonlopulle asti, niin pääsen muokkamaan pihaa uuteen uskoon:)

2 kommenttia:

 1. Pihatöistä just sisälle ja koneelle.
  Kauniit myssyt.
  Virkkaaminen on mukavaa ja innostavaa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tesa:) Toivotaan, että virkkuukoukku suostuu yhteistyöhön kanssani;)
  Kovin kummoisesti en pihaa osaa laittaa, mutta jostainhan se oppi pitää aloittaa ja nyt tuntuu siltä:)

  VastaaPoista