lauantai 22. toukokuuta 2010

Tallinnan tuomisia

Tallinnassa oli kaunis sää ja lämmin ilma:) Ihan kun olisi ollut käymässä paljonkin etelämmässä!

Työporukalla olimme Tallinnassa, lähtö oli perjantaina kukonlaulun aikaan (tai minusta jopa ennen sitä...) Kävimme kolmen kartanon kierroksella, tosin se supistui kahteen kartanoon kun aikataulu olisi mennyt niin tiukaksi. Tänään tulimme pois iltapäivällä, kello 16 oli alus Suomessa takaisin. Virkistävä miniloma takana:)

Shoppailullekin löytyi varsin hyvin aikaa. Perjantaina ostin osan näistä ja lauantai aamuna vielä täydensin ostoksia;) Pellavaa ja vironvillaa (sillä edellytyksellä vironvillaa, että löydän värejä joita en vielä ole ostanut ja että joku väri sieltä hyllystä "puhuu" minulle). Ei tarvinnut tyhjin käsin sieltä palata vaan löysin ihania pellavia sekä vironvillaa;) Tosin saattaa olla, että jokunen väri noista varastosta löytyy tai on ainakin löytynyt.

Tässä kuvaa pellavista ja tuollaiset hauskat kahvatkin löysin ja pakkohan ne oli ostaa. Punaisen pellavan takana kuvassa on tummanruskeaa ja tummansinistä pellavaa, ne ei oikein kuvassa näy...Puu ja Putuka puodista kävin ostamassa nappeja. Hyvin löysin paikan, vaikka vain kerran siellä olen käynyt aikaisemmin. Kuvassa vasemmalla on katajanappeja ja oikealla omenapuunappeja:Ja tässä lankasaaliini. Ei kovin kummoinen, mutta mielestäni värit ovat kaikissa langoissa herkulliset ja nämä puhuivat minulle oikein kovasti kaikki;)Ja oikeastaan heräteostoksena ostin tämän (mielestäni törkeän kalliin..) tunikan. Käsityönä tehty, mainostivat, mutta kai ne koneella tehdytkin siellä on käsityötä. Jokuhan sitä konetta käyttää;) Tämän ostin kesän juhlia varten, alle teen mekon tuosta turkoosista pellavasta josta kuvaa ylempänä.Suomeen saapuessa ilma oli tosi painostava... Ukkonen rytisi äskettäin oikein kunnolla ja ulkona on heti paljon raikkaampi ilma:)

Mukavaa viikonloppua kaikille:)

6 kommenttia:

 1. Oikein hvyää viikonloppua Sinullekin! Utelias kysyy, mistä ostit pellavat ja tunikan?

  VastaaPoista
 2. Kiitos Outi-M:)
  Nuo yksiväriset pellavat ostelin Hansa Lina putiikista (osoite Dunkri 1), siellä oli kaikki -50%. Kaikkia noita pellavia on 1 metri (eli sinista, punaista ja ruskeaa).
  Nuo kuvioilliset pellavat, turkoosit pellavat ja tuo maaston(?)vihreän pellavan ostin Vävarsista.
  Tunikan ostin Merekeskuksesta 2. kerroksesta, en tajunnut katsoa puodin numeroa. Puoti oli ikkunan vieressä (ikkunasta näkyi D-terminaali). Voi olla, että en itse enää löytäisi sitä putiikkia edes...

  VastaaPoista
 3. Upeita löytöjä olet tehnyt ja tunika varsinkin vaikuttaa tosi hyvältä löydöltä. Ilma ainakin suosi, eikös:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Zelda:) Löydöt olivat minustakin upeita ja tykkäsin tunikasta, vaikka se kallis olikin, mutta ehkäpä tuollaisia voi tehdä itse lisää;)
  Ilma oli kyllä tosi kaunis!

  VastaaPoista