keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Postin tuo, postin tuo...

Tämä viikko on ollut erittäin kiireinen... En juurikaan ole ehtinyt edes käsitöitä tekemään! Huolestuttavaa;)

Tänään töiden jälkeen menin Tikkurilan neuletapaamiseen, siellä sitten sain revontulihuivia aimo harppauksen eteenpäin! Kyllä se joskus valmistuu... Meitä oli paikalla kuusi neulojaa, kiitos seurasta kaikille:)

Ja kun viikko on ollut kiireinen ja stressaava, niin helpotusta oli tänään kotona odottamassa oikein iso kimppu iloa ja onnea! Eli
tänään posti toi kaksi kirjettä minulle ja yhden kuopukselle. Postista isäntä haki puolestani yhden ison kirjeen:)

Aloitetaan kuopuksen kirjeestä:) Kummitäti eli minun rakkaista rakkain siskoni, oikea lempisisko (hän aina muistaa tähän sanoa, että ainoa siskoni, mutta minusta se on ihan pikkuseikka;)) lähetti tänään kuopukselle tekemänsä sukat. Ne päätyivät heti kuopuksen jalkoja lämmittämään:) Sukat on tehty ystäväni värjäämästä langasta:)Ja ihan kun minulla ei olisi muutenkin keskeneräisiä töitä ja kiireinen kevät, niin olen ottanut useamman kerran osaa neuleetkiertoon ketjuun neulomossa. Tämän ihastuttavan rätin sain yllärinä Sannikalta:Ja nämä sukat (niin minun näköiset, aivan ihanat!) sain Vihervaarannelilta:Ja tämä kynäpurkki tuli Wellulta. Hän lähetti aikaisemmin jo yhden, mutta sen onnistui posti jonnekkin hukkaamaan eikä se ikinä löytänyt luokseni:( Mutta onneksi Wellu oli niin ihana, että teki uuden! Tämä on ihana:)
Ja tuo söpöinen lintu on ylläri vaihtoketjusta:) Ja sain makeaakin, tosin lapset sen bongasivat (vaikka kuinka yritin piilotella) eli ihan yksin en herkusta päässyt nauttimaan...Ja sokerina pohjalla! Ihanan naisen tekemä käsityöpussukka! En ehtinyt edes vetoketjua toimittaa... Täytynee keksiä jotain kivaa vastalahjaksi KristiinalleMinä puolestani olen lähettänyt neuleetkiertoon ketjussa huivin Ertzulle:Ja näitä käsityöpusseja Paprikalle, TiiMalle, Marjo-Riitalle sekä Vihervaarannelille. Yhden olen antanut ystävä-kullalle, yhden siskolle, yhden äiskälle, yhden työkaverille ja yksi jäi itselleni:Kyllä kelpaa vapaita viettää!

4 kommenttia:

 1. No jopas sulla on ollut tavaratulva kerrakseen. Kivoja juttuja olet saanut ja lähettänyt.
  Oi voi, Sannikalle terveisiä!
  Hyvää toukokuuta ja kevätjuhlia. Hymyillään ku tavataan;)

  VastaaPoista
 2. KristiinaS: Eilinen oli kyllä tosi ihana päivä verrattuna niihin päiviin, kun postilaatikossa on vain laskuja..
  Kerron Sannikalle terkkuja:)
  Kiitos juhlatoivotuksista. Tässä on vielä vanhempainiltoja ja muita kokouksia koululla ennen kuin koulut loppuu, töissä ensi viikko ihan tosi kiireinen jne. Mutta aina jaksan hymyillä kun näen ystävän tai edes ajattelen heitä:)
  Mukavaa leirielämää! Näemme taas:)

  VastaaPoista
 3. Ihanat tuli sukista, oikein raikkaat ja pussukka on käytössä, sisällään - öhöm - keskeneräisistä yksi, josta ei puhuta eihän? Mukavaa postia olet myös saanut ja lähettänyt:)

  VastaaPoista
 4. Zelda: Niin tuli ihanan raikkaat sukat ja pikkuherra sai ne paljon nopeammin kun annoin kerän siskolleni;)
  Keskeneräisistä ei koskaan puhuta ainakaan negatiiviseen sävyyn;) Sehän on ainoastaan merkki luovuudesta kun on oikein monta keskeneräistä työtä:D

  VastaaPoista