sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Meille muutti tänään uusi lemmikki :)

Enkä ikinä, ikinä olisi uskonut sanovani sitä söpöksi:D Mutta niin vain kävi! Aina olen sanonut, että vain kuolleen ruumiini yli meille muuttaa käärme tai hämähäkki (jälkimmäisen kohdalla pitää edelleen paikkansa!), mutta pakko se on puheensa pyörtää...

Meillä asuu nimittäin tästä päivästä lähtien viljakäärme nimeltään Gibata Gibzatsaa <3 Suloinen kun mikä! Tämä on väritykseltään normaali ja pituutta tällä pikkupojalla on noin 25-30cm. Ja minäkin jopa uskalsin siihen koskea:D




Nyt sitten varmaan seuraavat päivät vahdin, ettei se pääse karkuun:D

Meillä tehdään näitä nopeita päätöksiä näköjään lemmikkien suhteen;) Viime kesänä tulivat marsuherrat, nyt käärme mitähän ensi kesänä? Jospa minä saisin vaikka lampaan tai laaman itselleni:D

Ihanaa iltaa kaikille! AIna välillä Gibata varmaan vilahtelee postauksissani ja mersuherrt myös:) Kuuluuhan nuo kaikki nyt meidän perheeseemme:)

33 kommenttia:

  1. Hui! Minä kyllä sanon edelleen;vain kuolleen ruumiini yli! Ja muuten,ootteko varmistaneet,ettei just tuo laji käytä ravinnokseen marsuja? Eilen näytettiin telkkarissa,kun käärme söi kokonaisen vuohen... Tosin oli hieman isompi käärme :)

    VastaaPoista
  2. Hui, puistatus..kylmät väreet... Ei meille käärmettä :)

    VastaaPoista
  3. tuo on sitä itseänsä mielen muuttamista täydellä.

    Katsoin tarkkaan käärmettä, voisin kuvitella että itsekkin sopetuisin, oli sen verran kaunis kaveri :)

    VastaaPoista
  4. Ihana viljakäärme, mekin ollaan katseltu eläinkaupassa käärmeitä ja liskoja, onnea vaan uudelle perheenjäsenellenne.

    VastaaPoista
  5. Kävin vilkaisemassa tuota KyJy listaasi, innostuit sitten aloittamaan 25 työtä.:))

    VastaaPoista
  6. Tosi kaunis pääkuvio tuolla käärmylillä <3

    VastaaPoista
  7. Joku vielä eilen vannoi jotain... Ja tänään antaa periksi, oot aika helppo :) On se komia otus, mut eihän se tuu meille kylään koskaan, eihän???

    VastaaPoista
  8. Hyi kamala! Toivottavasti marsuliinit eivät päädy välipalaksi :( En suostuisi asumaan samassa kämpässä käärmeen kanssa...

    VastaaPoista
  9. Hui huih1 Mutta, mutta siskon tytöllä on vaikka mitä tuonkaltaisia... Hän on biologi ja todella kiinnostunut. Minun on kyllä vaikea voittaa luontaista kauhun tunnetta...

    VastaaPoista
  10. Sirpa: Tuo on oikeasti tosi söpö :) Ja se on niin pienikin vielä, ettei se voi ketään satuttaa. Marsut on ihan tuvassa :)

    Askartelin itte: Noin minäkin aina olen ajatellut:) Mutta...

    maiju: Niin taitaa olla :) Ihanaa kun voi muuttaa itseään ja ajatuksiaan. En minä isoa käärmettä olisi suostunut kotiini päästämään, mutta tämä kasvaa varmaan huomaamatta eikä siksi inhota isonakaan:)
    Kaunis on, todella kauniin värinen ja oikeasti söpö :)

    Smirgeline: Ostettiin (tai siis esikoinen) kasvattajalta suoraan. Nyt on hiirenpoikasia pakastimessa (jaiks!)

    Juu ja innostuin aloittamaan vielä yhden revontulen, kun sain puikot lainaksi:)

    Katju: Ei niin kovin suuri kääk ;)

    ritvis: Niin on <3

    Vee: En mä eilen enää ollut vastaan, kunhan kiusasin poikaa:) Mutta aika hurja tunne oli kun haettiin se matonen meille:)

    Drucilla: Ei oo kamala vaan ihana :D Marsuilla ei ole mitään hätää, tuo matonen ei voi noille paksuille mitään vielä vuosiin (niin moneen, että marsuja tuskin on olemassa tai käärme ja poika ovat muuttaneet kotoa) :)
    Noin minäkin ajattelin vielä joku aika sitten :D

    VastaaPoista
  11. Auli: Tämän käärmeen kanssa on ihan sama kun kaikkien pentujen kanssa:) Ei voi olla paha jos on niin pieni <3

    VastaaPoista
  12. Äkkiseltään sanoisin notta hui kauhistus! Mutta kaikkeen tottuu, sanoi renki kun naulaan istui :D

    VastaaPoista
  13. Ensin tulee mieleen, ääk! Mutta on mulla ollut iguaanikin ei tuo voi sen kaameempi olla:D Kuinka isoksi käärmeherra kasvaa???

    VastaaPoista
  14. Kyllä minäkin tuollaisen rääpäleen ottaisin käteen mutta en yhtään isompaa :) Mutta hämähäkki on sellainen mitä en suostuisi mistään hinnasta edes harkitsemaan!

    VastaaPoista
  15. Ihalaiska: :D

    Paula Kristiina: Sellaiseksi 120-160cm pitkäksi kasvaa. Ja painoa isona reilu kilo :)

    VastaaPoista
  16. Pirjo: Minä jopa joskus harkitsin, että jos ottaisi hämähäkin niin häviäisikö pelko niitä kohtaan. Mutta onneksi se ajatus meni tosi nopsasti ohi :D
    Minä en kyllä tuota rääpälettäkään oikein uskaltanut ottaa käteen... Vähän se luikerteli kädelläni, sen verran kestin :D

    VastaaPoista
  17. joo..ei vaan meille ikinä. Olemme miettiniit akvaariota jossa on siis kaloja. Mies on allerginen kissoille ja vähän myös koirille,sitten vielä heinät,joten ei marsua kania...joten tästä syystä akvaario.

    VastaaPoista
  18. Onpa ihana! Mäkin haluaisin meille jonkun lemmikin. Meillä oli ennen kissoja, mutta tytölle puhkesi astma ja kissa-allergia pari vuotta sitten ja jouduimme suureksi suruksi antamaan kissat pois. ;( Ollaan mietitty kanssa hiiriä tai hamstereita ja minä salaa myös käärmettä. Mutta en tiedä olisko niistä kumminkaan niin paljoa seuraa. Kaipaan niin sitä tunnetta, kun kissa käpertyy kylkeen keskellä yötä ja aloittaa sen rauhoittavan kehräyksen.

    Asiasta villasukkaan. Tai siis amigurumiin. 2/3 valmiina! ;)

    VastaaPoista
  19. voi ei.... iik...
    minä en tykkäisi ;)

    VastaaPoista
  20. Hienon näköinen matonen, meillä enää yksi kolumbian sateenkaariboa jäljellä, toinen lähti tammikuussa paremmille hiiriapajille =( Ihania otuksia ja yllättävän sosiaalisiakin kun käsittelee tarpeeksi usein. Leevi herra (poistunut keskuudestamme) kömpi heti piilostaan kun raotti terran ovea ja tuli itse kädelle <3

    VastaaPoista
  21. Hui kauhia! Meille ei kyllä käärmettä tule kuuna päivänä, sori vaan! Olet sinä rohkea.Marsut on kyllä ihan jees =)

    VastaaPoista
  22. Käärme on yksi luontokappale siinä missä muutkin. Tuo käärmekammo on minusta huvennut jo ajat sitten, kiitos ennakkoluulottomia kotielämiä harrastavien lasteni. Mutta tiedoksi: jos viljakäärme katoaa, sitä on tosi vaikea löytää mistään. Meillä se oli luikerrellut kirjahyllyn taustalevyn ja seinän väliin. Pääsee muuten karkuun tosi pienestä raosta...

    VastaaPoista
  23. Linda: Ei ole kauaa kun itsekin noin ajattelin;) Mutta nyt se meilla asuu ja on itse asiassa ihan söpö matonen:)
    Akvaariokin meillä on ollut, mutta putsaaminen vei liikaa aikaa joten siitä luovutiin muuton yhteydessä, oli se meillä tosi monta vuotta (minulla on ollut jo lapsuudessanikin). Meillä mies allerginen kaneille, siksi marsuja löytyy talosta nyt:)

    Maria: Niinhän se on;) Kai tuohon tosiaan tottuu, kun jo söpöltä näyttää :D
    Eihän tuosta niin paljon seuraa ole kun karvaisesta kaverista, asustelee terraariossa eikä kuitenkaan ole mikään syli lemmikki, mutta aika vinha se kuitenkin on ja kyllähän tuotakin tietysti käsitellään ja totutellaan meihin:) Poika sitä jo ihan tottuneesti käsittelee, onkohan käynyt salaa jossain harjoittelemassa ;)
    Minäkin olen sinulle ommellut jotain, mietin vain että kelpaakohan ne ollenkaan... Jotain pientä vielä yritän keksiä mukaan :D

    jansku: Hih :)

    Sansui: Onhan tuo :) Voih :( Oliko käärme kuinka vanha? Ja kuinka iso :O ?

    Krista: Ei meillekään pitänyt tulla ;) Mutta kun esikoinen joskus muuttaa pois kotoa, saa muuttaa tuo "mato" mukana :D Rohkeudesta en tiedä, aamulla heti tarkistin että käärme on varmasti tallella:D

    Päivi: Näin on, minulla kyllä on vielä lievä käärme kammo, kai se tästä häviää... Tuo pikkukäärme ei kyllä edes käärmeeltä vaikuta, enemmänkin se on iso mato :D Mutta kun se tuosta kasvaa niin varmaan kasvaa minun käärmeen sietokykynikin :)
    Juu, ei tuota parane päästää karkuteille, se on niin pienikin että mahtuu mihin vain! On sen takia laatikossa eikä terraariossa nyt vielä pienenä ettei pääse karkuteille :)

    VastaaPoista
  24. hrrr.. Veikeältä näyttää, mutta en meille uskaltaisi ottaa :D.

    VastaaPoista
  25. Omalla tavalla kaunis,mutta silti niin pelottava :)

    VastaaPoista
  26. Red Dragon: Tuo on oikeesti pieni ja söpö :)

    Elina: Totta :) Mutta ei oikeesti vielä edes pelottava kun on niin pieni :D

    VastaaPoista
  27. vau aivan ihana mä rakastan käärmeitä..olipa lapsena kultakäärme ja sitä ei voitu tuoda suomeen joten marsu ja käärme jäi enon hoiviin ruotsiin
    Mä ajattelin laittaa kunhan jaloille päästään pari rottaa ja blondille haaveilen leikki kaveria eli saku poikaa

    VastaaPoista
  28. Tervetuloa sukuun Gibata Gibzatsaa <3 Eiköhän sinuunkin totuta ;) Aikas mujeen näkönen otus :) Kaunis kuvio päälaella! Terkut koko perheelle :)

    VastaaPoista
  29. Meillä äiti on samaa mieltä "meille ei käärmettä tule!". Ihana pikkuinen. Tui tui <3

    VastaaPoista
  30. Ihana käärme! Minäkin haluaisin tuollaisen lemmikin, mutta meidän taloon ei kuulemma mahdu yhtäaikaa käärmettä ja isäntää :)

    VastaaPoista
  31. ertzu: Mä en kyllä oo ikinä rakastanu, mutta kyllä tuota kauempaa ihailee;) Uskalsin mä tänään taas vähän itseäni siedättää ja pitää pikkuista hetken kädessäni.

    Kikka: Kiitos terkuista:) Saat tuon hoitoon kun Pee lähtee armeijaan :D

    Juli@: Jospa se sinunkin äitisi muuttaa mieltään;)

    Simpura: En minäkään kyllä yhtään isompaa olisi meille huolinut :D

    VastaaPoista
  32. Que cobra linda!! Será que ficará muito grande?? Por aqui, no trabalho, aparece muito, mas não ficamos com elas não rss enxotamos pro mato.

    bjinhos

    VastaaPoista