lauantai 20. elokuuta 2011

Helsinki päivä

Tänään oli ihana päivä :) Aamusta heti Helsinkiin tapaamaan ihanaa ja rakasta ystävää :) Meillä sitten riittää aina juttua ja aika tahtoo loppua kesken kaiken kivan ;) Molemmat saatiin taas ystäväterapiaa toisistamme ja lankaterapiaa myös :)

Kävimme ensin tapamme mukaan aamupalalla, sitten mietimme minne haluamme ja molemmilla oli mielessä pari paikkaa missä käydä. Niissä ja muutamassa muussa sitten piipahdimme ;)

Ensin taisimme suunnistaa vaatekaupan kautta Sinelliin, tahdoin muutaman helmen silmukkamerkkeihin. No löysin muutaman ja niille kavereita :D Tyrkyllä oli jos jonkinlaista sorruttavaa, mutta sorruin helmien lisäksi "vain" tilaamaan Suuren käsityölehden :D Nyt sai mukaan kolme numeroa ja mittanauhan, sitten kun on laskun maksanut niin saa vielä makeanvedenhelmetkin (katsoin, että ihan sopivia helmiä silmukkamerkkeihin, hih!). 7 kuukauden tilaus maksoi 28 euroa, ei paha :)

Sieltä käpsyttelimme Fiinaneuleeseen ja siellä pitkän (ainakin viiden minuutin) harkinnan jälkeen sorruin yhteen kerään Regian Highland Tweediin sekä Prym Knit Pro kaapeliin 80cm ja 5 puikkoihin... Nämä on minun ihan ekat Knit Proni :)

Tässä kuvaa nästä kaikista edellä mainituista ostoksista (helmet on tummansinisessä astiassa, muuten ne olisi hukkuneet sohvan väleihin...) :)


Ja ainahan me toisiamme jotenkin lahjomme, tapa jo muodostunut siitäkin :D En kehtaa edes mennä tapaamiseen jos en jotain kivaa ystävärakkaalle vie mennessäni :) Hänen blogissaan onkin kuvaa minun viemisistäni ;) Minä sain tällä kertaa Samun ja Orvokin, se oli rakkautta ensi silmäyksellä! Nuo muut langat on toki myös rakkaita, ne olen pikkuhiljaa ostanut ystäväni sivuilta, hänen omia värjäyksiään :)
Samu ja Orvokki on siinä keskellä kuvassa ne isomman näköiset vyyhdit!


Ja ihan pakko oli kuva ottaa tästä ihanasta lankakasasta, kun ne kassista sohvalle kaadoin :)


Ihanaa lauantai iltaa teille kaikille :) Tervetuloa taas uudet lukijat, mukavaa kun olette minut löytäneet :)

Jospa sitä hetkeksi istahtaisi sohvalle neulomaan, jaloissa nimittäin tuntuu tämän päiväinen kovasti... Jospa vaikka yhtä KyJy revontulta edistäisi pätkän matkaa :D

17 kommenttia:

  1. Kiva reissu takana teillä! :) Mä alotin elämäni ensimmäisen revontulen tänään Zeldan värjäämästä langasta. Olen nyt hitaasti edennyt kerrokselle 20, enkä kyllä yhtään tiedä meneekö ihan mettään vai suolle asti. On niin monta ykstityiskohtaa ja mitä isommaksi silmukkamäärä kasvaa, sitä hankalampi on pysyä mukana laskuissa. Tästä saattaa tulla jonkinmoinen ikuisuusprojekti. :D

    VastaaPoista
  2. Oi, kuullostaa tosi vekkulilta reissulta! Ja toki ystäviä on kiva lahjoa, tulee itsellekin hyvä mieli :).

    Ihania lankoja!

    VastaaPoista
  3. Oih- lankoja :)
    On teillä ollut näköjään mukava ja antoisa päivä. Höh, ettekö te käyneet Menitassa? ;)

    VastaaPoista
  4. herkkuja! mä tykkään knitproista enempi kuin addeista (pl. mun addi-mersut viime tallinnan reissusta).

    VastaaPoista
  5. Voi miten ihana lankakasa ja kauniit värit, kyllä nyt on vähäksi aikaa tekemistä :)

    VastaaPoista
  6. Knit Prot on kyllä hyvät, kannatti ostaa! Teillä on ollut taas kiva päivä ja hyvä niin :)

    VastaaPoista
  7. Kivoja lankoja ja kiva kaveri. Minullkin on kaverisi lankoja, ne on aina kauniita. On mukavaa kun on samanhenkinen ystävä!

    VastaaPoista
  8. Ihanat langat...kuvia ootellessa...mitähän niistä syntyy...

    VastaaPoista
  9. Maria: Meillä oli oikein kivaa, meillä on aina :) Revontuli on niin koukuttava että ei se kauan sinulla nurkissa pyöri keskeneräisenä :D

    Lotta: Minusta juuri se antaminen ja yllättäminen on niin hauskaa :)
    Langat on minustakin aika herkkuja:)

    Marja: Meillä oli oikein kivaa :) Menitaan asti ei tosiaan päästy, ehkäpä joskus päästään :)

    Katju: Nämä on mun ekat tällaiset puikot, kokemusta ei siisrutkasti ole ;)

    Sarppu: Jep, ihania lankoja. Ei näistä ihan heti raaski tehdä mitään, ihailla niitä pitää hetkinen :)

    Pirjo: Kiva jos osasin ostaa oikeat puikot :) Pitää ne testata jossain vaiheessa! Jep, kiva päivä ja ihanaa energiaa taas pitkäksi aikaa :)

    Villanne: Niin on <3

    Auli: Molemmat on tosi kivoja, kaveri ehkä himpun verran kivempi ;) :D

    Krisse: Langat on ihania :) Niistä syntyy varmaan suurimmaksi osaksi sukkia ja huiveja, ihan heti en niiden kimppuun kuitenkaan käy :D

    VastaaPoista
  10. Onpas teillä ollut kiva reissu! Kauniita nuo langat ja minäkin totean että olet tehnyt hyvän ostoksen kun hankit nuo KnitProt. Ja valitsitpa vielä nuo puiset Symphonie-päät, ne ovat ainakin minun mielestäni parhaat, voisi sanoa että ovat oikeat neulojan hemmottelupuikot :)

    VastaaPoista
  11. Upeita lankoja! Erityisesti Samu ja Orvokki, ihanat karkkikaverukset! Fiina on tuttu paikka, olenkohan ikinä päässyt sieltä ilman ostosta.. :D

    VastaaPoista
  12. SisterKnits: Kiitos :) Langoista tykkään kovin itsekin ja kiva kuulla, että puikoo valintakin on osunut kohdilleen :) Minä tykkään neuloa oikeastaan vain puisilla puikoilla, harvoin käytän metallisia vaikka joskus kyllä niitäkin :)

    M.Orvokki: Kiitos :) Minä tykkään noista kaikista langoista ihan hirmuisesti! Minäkään en ole tainnut Fiinasta päästä ulos ilman ostoksia, tosin en ole kovin montaa kertaa siellä käynytkään :D

    VastaaPoista
  13. Kuulostaa mukavalta päivältä! Ja ihania lankoja!

    VastaaPoista
  14. ArualMaria: Meillä on aina kivaa ja ystäväni langat on ihanai, onneksi omistan niitä jo aikamoisen vuoren :D

    VastaaPoista
  15. Herkullisen värisiä lankoja!

    VastaaPoista
  16. Sansui: Olen ihan samaa mieltä kanssasi :)

    VastaaPoista