sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Jotain sentään;)

Jotain näytille laitettavaa sentään olen saanut aikaan:) Kuopukselle neuloin Puron metsästä tumput. Niitä ei ole vielä huovutettu, niin kuvaa tumpuista huovuttamatta:Tänään istahdin myös ompelukoneelle ja tein keittiöön "joulu"verhot. Ompelin myös kaitaliinan, siitä en kuvaa kuitenkaan ottanut. Ehkä sitten jouluaattona tulee otettua:)Laitoimme lintuystäville lintulaudan pihaan ja talipallon roikkumaan omenapuuhun. Rauhassa nuo ovat saaneet olla tähän päivään asti. Tänään laudalla kävi kuhina:) Siellä kävi talitinttejä, varpusia ja punatulkkuja. Tintit ovat meidän pihassamme ihan tuttu näky, mutta punatulkkuja enkä varpusia ole nähnyt pitkään aikaan:)

Tämä kuvan tintti on varmasti käynyt meitä tervehtimässä ennenkin;) Välillä aina joku käy keittiön ikkunaan koputtamassa, että josko ruokaa tulisi:)Laskurin mukaan 10000 lähestyy uhkaavasti, samoin tammikuussa blogini 1-vuotis päivä:) Olen kehitellyt kyllä jotain, mutta paljastan asian 18.12. eli kuukautta ennen blogini juhlapäivää! Olkaahan kuulolla;)

Muoks. 14.12.2010 klo 13.12 kävijälaskuri näytti lukua 10001

7 kommenttia:

 1. Kauniit ovat verhot ja hellyttävä tinttikaveri:)

  VastaaPoista
 2. Mitenköhän etelässä auraus toimii? Joudutaanko tarpomaan hangessa, siellä kun on paikoitellen niin kapeatakin ettei aurat mahdu.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Zelda:) Ollaan naurettu noille tinteille välillä kun kurkkivat sisään juuri silloin kun syödään:D Mahtanevat sanoa, että meille kans!

  Kristiina: Eipä sitten muuta kun tarvotaan jos ei muuten eteenpäin päästä;) Lauantaina siellä oli kuulemma parempi keli kun täällä kertoili ukko-kulta. Saadaan sitten kyyti kotiin satamasta, mies lupasi tulla hakemaan:)

  VastaaPoista
 4. Hyvät aikaansaannokset! Miun aikaansaannos on flunssa, pitää tarpoa huomenna lääkäriin. Meidän tinteille ei ole aiemmin veljen viljelemät kaurat kelvannu, tänä talvena kelpaa. Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Outi-M:) Paranemista sinulle! Kop kop, meillä vielä ollaan säästytty flunssalta, nenä tuhisee nuhan alkua kyllä jokaisella..
  Taitaa olla (taas) niin paljon lunta että tinteille on kelvattava se mitä tarjotaan;)
  Kiitos, toivotaan ettei reissun ajaksi tule kauhea myrsky!

  VastaaPoista
 6. Oi kun ihanat jouluverhot! Hyvä idea tehdä unikosta, vähän erilaista jouluilmettä.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Krista:) Meillä roikkuu ympäri vuoden unikot keittiön ikkunassa;) Nyt vaan vaihtui väri, hih!
  Muistahan perjantaina tehdä lyhyempi työpäivä, että ehditään turista:)

  VastaaPoista