maanantai 24. lokakuuta 2011

Koruilua :)

Viikonloppu vierähti ihan hurjan nopeasti... Nopeammin kun minun ajatukseni ;) Eli en ehtinyt tehdä puoliakaan siitä mitä olin suunnitellut! Mutta näin sentään serkkutytön Ikeassa ja kahviteltiin siellä, kiitos seurasta serkkutyttö ja serkkupojan tyttö!!

Sipulit on istuttamatta maahan... Vieläköhän ehdin ennen lumen tuloa ;) Ja onko viisasta niitä enää mahan upottaa? kertokaahan viisaammat viherpeukalot :) Minä vasta harjoittelen!

Tänään oli kiva ilta :) Kävimme neidin kanssa korukurssilla, kaverillani Taavalla. Saimme neidin kanssa aikaan toooosi monta kaunista korua :)

Tässä neidin tekemät (nuo punaiset perhoset hän teki minulle :))


Ja minä halusin korukurssille oikeastaan sen takia, että halusin itselleni töihin kauniin avainkaulanauhan. Nyt minulla on sellainen! Ja samaa sarjaa tein rannekorun ja korviksetkin. Näistä tykkään hirmuisesti! Herkän tyttömäiset :)


Ja korviksia väänsin minäkin muutamat ja rannekorun, sellaisen juhlavamman :) Saa nähdä raaskinko edes käyttää ja tuleeko sellaisia juhlia missä edes käyttäisin ;)


Mukavaa oli! Laatuaikaa neidin kanssa :) Ja mukavaa seuraa, kiitos Taava :)

Tämä viikko on kiireinen niin töissä kun kotosallakin. Meillä kummittelee nimittäin perjantaina :D Vietämme kuopuksen synttäreitä silloin Halloween teemalla. Ja kyllä, myös minulla on juhlaan sopiva asu :D :D

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! En ehtinyt moneenkaan blogiin merkkiä itsestäni jättämään, olen kuitenkin käynyt viikonloppuna teitä kurkkimassa :) Ja vähän Ebaynkin ihmeelliseen maailmaan tuli tutustuttua, hih!

Ps. Vielä kannattaa osallistua myös arvontaankin :)

13 kommenttia:

 1. Hei pitkästä aikaa Lila!
  Ihania tekeleitä. Kyllä koruilu on mukavaa puuhaa. Mä ostin kanssa ison kasan materiaalia barcelonan reissulta...nyt vain sopivaa aikaa ja inspiraatiota odottelemaan :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis avainkaulanauha! Minäkin haluaisin tuollaisen.

  VastaaPoista
 3. Pepper: Heipä hei! Kiva kuulla sinusta :) Minä kyllä kurkkailin kyllä matkakuvasi, mutten kommentoinut... Parannan tapani kyllä :)
  Koruja on kiva tehdä! Pitäisi taas istahtaa alas ajan kanssa ja tehdä oikein antaumuksella koruja <3

  Paula: Kiitos :) Tuo oli aika helppo tehdä, vaijeriin vaan pujottelin makeanveden helmiä ja kristallihelmiä vuorotellen :)

  Simpura: Kiitos <3

  VastaaPoista
 4. Kauniita koruja!
  Miullakin on sipulit istuttamatta, eiköhän ne vielä ehdi :)

  VastaaPoista
 5. Kauniita koruja. Kyllä ne sipulit vielä voi istuttaa, mutta elä nyt ihan routaan asti odottele.

  VastaaPoista
 6. Kauniita koruja, mullakin olisi helmiä ja vaijereita odottamassa, ei vain tule tehtyä. Minäkin vasta istutin sipulit ja taidanpa asua paljon pohjoisemmassa, että eiköhän ne kerkeä.

  VastaaPoista
 7. Kauniita koruja! Tuota en ole vielä koittanut. Kirjakerhosta on kyllä tullut joskus kirja aiheesta mutta, tuntuu kovin vaikealta.
  Leppoisaa tiistain jatkoa:D

  VastaaPoista
 8. Minäkin voisin tuollaista kaulanauhaa pitää!
  Hienoja koruja olette tehneet =)

  VastaaPoista
 9. Mä olen lukenut tuon otsikon jo monen monta kertaa Kiroilua!

  Onneksi ei ollut sitä, vaan mukavaa yhdessäoloa.

  VastaaPoista
 10. Mukava kurssi varmaankin, ainakin lopputulokset ovat hienoja! Tekisi mieli itsellekin tuollainen avainnauha tehdä piristämään, mutta mihin ihmeeseen olen kaikki helmet piilottanut??

  VastaaPoista
 11. Kivoja koruja, erityisesti tuo avainkaulanauha. Itse olen huomenna menossa helmikurssille ja tavoitteenani on tehdä jotain hyvin samantapaista :)

  VastaaPoista
 12. Nipi: Kiitos :) Minulla on ne sipulit edelleen istuttamatta... Noinkohan ehdin niitä maahan saamankaan...

  Krista: Kiitos :) Minä yritän olla nopeampi kun routa :D

  Neule-Kirppu: Kiitos :) Minä olen nyt vallan innostunut koruja tekemään! Jää neulominenkin kohta toiseksi :D

  Paula Kristiina: Kiitos :) Minä aloitin niin että menin ensin korukurssille ja taisin käydä pari muutakin kurssia ennenkuin itseluottamus kasvoi niin, ttä uskalla jo itsenäisestikin tehdä. Korukurssillakin on kiva käydä, kun on materiaalia ihan toisella tavalla kun itsellä :)

  Sansui: Kaulanauha on ollut kovassa käytössä töissä ja saanut kehujakin :)

  Tintti: hih :)

  liinu: Oli mukava kurssi kyllä :)
  Se on varmaan se joku joka on helmesi piilottanut, meilläkin se joku käy sotkemassa ja piilottelemassa tavaroita! ;)

  helena: Kiitos :) Helmikurssit on kivoja :) Saitkos kaulanauhan aikaiseksi?

  VastaaPoista