keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Arvonta suoritettu aamutuimaan :)

Onnettarena toimi unenpöppöröinen ukko-kulta :)

Voittaja on Pepper :) Onnittelut! Toiveesi oli musta-harmaata tai mustaa tai harmaata, miten tuo nyt pitikään tulkita :)Perjantaiselta Tallinnan reissulta yritän siis löytää sopivan väristä lankaa huiviisi. Lupaan toimittaa huivin sinulle tämän kevään aikana :)

Mukavaa viikkoa kaikille!

ps. Olen ihan kunnossa, vain flunssa vaivaa :) Olen vain ollut taas liian kiireinen että olisin päivittänyt blogiani useammin... Eikä kyllä mitään valmistakaan ole teille esitellä :) Mutta jos viikonloppuna sitten kuvia ainakin Tallinnan saaliista :D

18 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle!

  Mukavaa tallinnan reissua!

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti flunssasi on jo parantunut ja saat viettää mukavan Tallinnan reissun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkaa flunssa taittua pikkuhiljaa, mutta lääkkeiden voimalla reissun tein. Mutta kai tuo lankaterapia ja hyvä seura sai taudin selän taittumaan :)

   Poista
 3. No harmi kun meni sivu suun, mutta onnea Pepperille :)
  Oikein antoisaa Tallinnan matkaa, odotellaan kuvasaalista :

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) Sinun pitää nauttia nyt vain siitä jo olemassa olevasta huivistasi ;) Kuvasaalis näytillä :D

   Poista
 4. Onnea voittajalle.

  Nyt kyllä harmittaa, kun ei onni suosinut. Mutta lohduttaudun edelleen sanonnalla: jos ei onnea arvassa, niin sitten onnea rakkaudessa. =)

  Toivottavasti reissusta tulee onnistunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa yllätän sinut joskun tuollaisella huivilla :) Ihan heti en kyllä ehdi, mutta jos ensi talveksi?

   Poista
 5. Hain oman palkintoni viimein eilen postista. Mieleinen ja kiva lahja! Postaan myöhemmin omassa blogissa, kun ehdin kuvaamaan jne.

  Kiitos suuresti!

  VastaaPoista
 6. JEEEEEeeeeeeee!!!! Kiitos kiitos Lila ihanaiselle, unenpöpperöiselle ukkokullallesi ja kaikille onnittelijoille :D Minua hyvin harvoin mikään arpaonni suosii, joten olen ihan haltioissani, ja vielä kun palkintokin on noin upea! Hah, en muista miten epäselvästi mahdoinkaan väriä toivoa...mutta nyt kun asiaa ajattelen, niin harmaaseen kallistun ja kaikki harmaan sävyt sopivat. Vaihtoehtoisesti musta jos harmaata vaikea löytää. Voi kiitos vielä Lila ja oikein ihanaa ja löytörikasta Tallinnanreissua. Voi miten olisi itsekin joskus mukava tuollainen lanka- ja helmireissu tehdä sinne. No, jos joskus redulle päädyn, niin tiedustelen sulta hyviä liikkeitä :)
  Mä laitan sun s.postiin osoitteen, äläkä ota paineita valmistumisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot ihana :) Kysele vain, oppaaksikin mielläni lähden ;)

   Poista
 7. Reissu oli antoisa, kiitos vielä tosi hyvistä järjestelyistä ja lankataivaiden esittelystä:) Nyt on hyvä käydä kerien viereen nukkumaan ja huomenna tositoimiin. Bongasin uudesta tänään tulleesta Novita-lehdestä jo heti yhden mallin, johon tuli langat ostettu tänään kuin vahingossa ja joka päätyy hyvälle ystävälle syntymäpäivälhjaksi viikon päästä, joten reissun ajankohtakin oli juuri optimaalinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi :) Tykkäsin reissusta kovasti, meitä oli juuri sopivan kokoinen määrä näin ekalle reissulle. Seuraavaan voidaan sitten vaikka ottaa pari tyyppiä lisääkin :)
   Minä sitten varmaan seuraavalla reissulla sorrun W&W kaupassa siihen villaan... Se turkoosi kartio jäi vähän vaivaamaan, olisin vonut ottaa tunikalangat siitä... Mutta jotainhan pitää jättää seuraavalle reissulle ostettavaksi :)

   Poista