tiistai 24. heinäkuuta 2012

Lomalaisen terveiset!

kyllä mä vielä olen olemassa :) Ja hyvissä voimissakin sitä paitsi ;)
En ole saanut päivitettyä blogiani kun ei ole ollut asiaa, en ole saanut kuvattua mitään kivaa jne. Jotenkin alkoi tympimään koko blogin pitokin ja mietin että lopetanko kokonaan. mutta päätin jatkaa kuitenkin :) Tämä on tavallaan vähän niinkuin päiväkirja minulle ja tänne laitan talteen valmistuneet työni ja tietty höpisen omianikin :)

Nyt ei ole yhtään kuvaa laittaa. Sukka-Kyh etenee hitaasti, kaikki sukkia en tule saamaan valmiiksi, mutta aika monet kuitenkin :) Ja jouluksihan minulla tuo tavoite oikeastaan olikin.

Minä olen lomalla, ollut yhden kokonaisen viikon ja hiukan toista :) Juuri äsken saavuimme ensimmäiseltä lomareissultamme akselilla Tampere-Lempäälä-Kangasala-Uusikaupunki. Juhlittiin maailman ihanimman siskon synttäreitä ja nimppareita, nähtiin kummipoikaa ja hänen perhettään ja minun vanhempiani ja tätejänikinvielahteli matkan varrella. Nyt huilataan kotona (remontoiden neidin huonetta, hyvälle mallille saaiin ennen reissua tosin) ja suunnitellaan seuraavaa reissua ;) Marsut muuten olivat mukanamme reissussa ja selvisivät hengissä, vaikka autoilusta eivät tykkääkään!

Lupaan päivittää blogini vielä lähiaikoina kuvien kera, tylssähän se tietty on laittaa sukkien kuvia (perussellasiten), mutta muuta ei ole valmistunut ;)

Ihanaa viikon jatkoa teille kaikille! minä nautin kohta saunan lämmöstä ja puikkojen kilnästä ennen nukkumaan menoa :)

ps. Ihanaa pääsrä omaan sänkyyn nukkumaan!

10 kommenttia:

 1. Mukavaa kun kuitenkin jatkat blogiasi :) mukavaa viikkoa ja kesän jatkoa sinulle !

  VastaaPoista
 2. Hyvä kuulla sinustakin välillä:)

  Minäkin kävin viikonloppuna Tampereella tyttären luona kyläilemässä ja porukalla käytiin sitten Linnanmäellä, mukavaa oli.

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla sinusta ja , että jatkat bloginpitoa. Vähän samanlaista täälläkin, ja varsinkin KYHin kanssa, ei onnistunut alkuunkaan, mutta eipä haittaa. Joskus on asiat laitettva tärkeysjärjestykseen; eihän täällä eletä blogia varten ja aina elämään ei mahdu bloggailu!

  VastaaPoista
 4. Mukava on kun jatkat bloggailua. Kivaa joskus kuulla kuulumisia ja nähdä käsitöitä:)Mukavaa viikonjatkoa.

  VastaaPoista
 5. Kiva, kun päädyit jatkamaan bloggailua! Mukavaa lomailua sinulle!=)

  VastaaPoista
 6. Oikein ihanaa ja leppoisaa lomaa, bloginpidosta ei kannata tosiaan lainkaan stressata. Kirjoittelee siihen tahtiin kuin itseltä hyvältä tuntuu. Haleja ystäväiseni:)

  VastaaPoista
 7. Mukavaa loman jatkoa!
  Ja mitä sitä turhaan turisemaan jos ei ole asiaa, syksyllä taas kun pitää olla enemmän sisällä, niin on eri tavalla aikaa. Itsekään ei tahdo aina ehtiä lukea toisten blogeja nin hyvin kuin haluaisi..jokailtaisen Blogikierroksen kahvikupposen kanssa yritän käydä. Paitsi ihan loma lomalla en ehtinyt.
  Täällä silti käydään kurkkimassa, josko jotain uutta kuuluu ja vanhojakin vähän katsastellaan :)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa kuulla sinusta Lila! Itselläni oli blogitaukoa työkiireiden takia koko loppukevät ja alkukesä, nyt tuntuu kirjoittaminen taas tosi hyvältä kun on lomalla. Nautihan sinäkin lomastasi ja tee kaikkea mukavaa! Mua nauratti nuo teidän marsujen matkustelut...aikanaan kun mulla oli kersana maailman ihanin rusettimarsu, kävi hän usein kanssamme kaikki mahdolliset mökki-, auto-, vene-, ja telttareissut. Siinä kai pitkän iän salaisuus, kun 9 vuotta hän vierellämme kulki :) Koruarvontaa olisi blogissani vielä ensi viikon alkuun, jos ehdit piipahtaa kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
 9. Sinulla ollut samat mietteet kuin minulla blogin lopettamisen suhteen.. Mutta vaikka harva kommentoi, niin olen ajatellut, että se on minun päiväkirja, mistä näen, mitä olen valmiiksi saanut.

  Erittäin mukavaa, että olet tullut takaisin "blogielämään" :)
  Ajattelinkin, että minnes oot matkaillut :D

  VastaaPoista
 10. Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa. mullakin on oman blogini suhteen samanlaiset ajatuksen, jotenkin vaan ei aika tahdo riittää.

  VastaaPoista