sunnuntai 26. elokuuta 2012

Sunnuntai huomen :)

Täällä ollaan edelleen :D En vain ole oikein voinut laittaa mistään valmistuneesta kuvia tänne, kun ne pitäisi toimittaa ensin saajilleen ;) Kuvia ja tekstiä siis tulossa lähiaikoina kuitenkin!

Kun kesäloma loppui, niin minun elämässäni alkoi uusi välilehti :)
Päätin saada muutoksen nyt vihdoin aikaan painoni suhteen ja aloitin laihdutuksen Cambridge ohjelmalla. Minulle on vuosien saatossa kertynyt niiiiin paljon ylipainoa, että päätin päässeeni maksimipainooni. Aloitin ohjelman 12.8. ja nyt on siis lähes kaksi viikkoa takana. Vaa'alla en ole käynyt, mutta vaatteista tiedän, että painoa on lähtenyt :) Ja se on pääasia!
Olen noudattanut nyt tasoa 1. ja ensi perjantaina kun käyn valmentajani luona, niin katsomme yhdessä jatkanko vielä tasolla 1. vai siirrynkö seuraavalle tasolle.
Olen ollut tyytyväinen tähän dieettiin, olo on energinen ja paino todella putoaa! Tarve liikkua on kova, olenkin käynyt sauvakävelyllä ja vesijuoksemassa aina silloin tällöin. Hyötyliikuntaa käytän paljon, jään bussista pois aikaisemmin ja kävelen portaita hissin sijaan jne.
Ihan varmasti tulee takapakkia ja huonoja hetkiä, mutta elämäähän tämä vain on ;) Menen kuitenkin päivä kerrallaan eteenpäin (ja se on todella vaikeaa tällaiselle ihmiselle, joka suunnittelee elämäänsä eteenpäin ainakin viikon!) :)

Tukea tulen sis tarvitsemaan niin teiltä kun läheisiltäni :) Voin välillä kertoilla kuulumisia laihiksen suhteen, mutta en kuitenkaan aio tehdä tästä laihisblogia :) Ja jos joku teistä on laihduttanut tällä samalla ohjelmalla, niin vertaistuki on aina todella tervetullutta! (Sivupalkista löytyy sähköpostiosoitteeni.)

Ja sinulle Snyni tiedoksi, huomasin viestisi arvonta bloggauksessa :) Odotan innolla tulevaa syksyä, älä kuitenkaan otat minkäänlaisia paineita paketeista, tulen hyvin pienestä iloiseksi :)

Ihanaista sunnuntaita teille, meillä paistelee aurinko! Ja syksy ja talvi saa nyt tulla, meidän kesäkausi on päätetty ja uima-allas on viety talviteloille :)

Arvontaa voi ottaa osaa vielä muutaman päivän, täällä :)

26 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyödylliseltä ohjelmalta! Itsekin olen laihduttanut keväästä jo mukavasti painoa (tosin en samalla systeemillä) ja suosittelen aiemmilta epäonnistuneilta laihduttamisista kuitenkin tarkkailemaan painoaan puntarillakin. On nimittäin älyttömän helppo huomaamatta painon nousta taas, jos ei ole pistänyt mieleensä omaa saavuttamaansa painoa. Ja jos nousee, niin kilo tai pari on paljon helpompi pudottaa taas kuin esim. 5 tai enemmän kiloa. T: Irmeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irmeli kommentistasi :) Tsemppiä sinullekin laihikseen!
   Tottahan toki käyn vaa'alla jatkossa, nyt vain en halua tuota kotivaakaa käyttää näin alussa, vaan punnitus tapahtuu valmentajani luona :)

   Poista
 2. Tsemppiä painonpudotukseen!

  VastaaPoista
 3. Tiedoksi vaan, tekeillä on se Angry birds penaali, yritän saada ensi viikon lopulla postiin. Keskiviikkona mulla on kaksi hyppytuntia koulussa hurautan sen silloin valmiiksi. Ja sit tohon painonpudotukseen, pitäis kans ja surkeesti. Onnea sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sillä ole mitään kiirettä :) Me jaksamme kyllä odottaa!
   Kiitos onnen toivotuksista laihiksen suhteen :)

   Poista
 4. Tsempit myös täältä Turusta! :)

  VastaaPoista
 5. Hattua nostan kaikille, jotka pystyvät tuohon painonpudotusjuttuun, se ei ole niin helppoa kuin voisi kuvitella.

  Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se oo niin helppoa, mutta pakko se on nyt oman terveyden vuoksi "uhrautua". Kiitos Simpura :)

   Poista
 6. Tsemppiä painon pudottamiseen. Kun liikoja lähtee, tulee vielä suurempi ilo liikkumisesta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mustakissa :) Niin se on, mitä enemmän painoa lähtee sen helpompi on liikkua :)

   Poista
 7. Tsemppiä painon pudotukseen..mutta älä ota paineita..me ollaan me vaiks olis painoa tai ei..kuitenkin se on tärkeintä mitä meidän sisin on..
  Kaikenlaista ihanutta..ja innokasta sny pakettien saantia ja koontia..lähdin kuitenkin tälle kierrokselle mukaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ertzu <3 En ota paineita jos ja kun paino putoaa ;) Minun oma hyvä painoni on paaaaljon vähemmn kun mitä nyt vaaka näyttää :)
   Kiva kun lähdit sinäkin Sny-kierrokselle :)

   Poista
 8. Itse olin muutama vuosi sitten samalla kuurilla ennen häitä ja painoa tippui se odotetut 6 kiloa, itselläni on kilot pysyneet hyvin kurissa dieetinkin jälkeen :). Siinä pitää vain opetella uusi elämäntapa, no, sitä on pikkuneiti tuonut mukanaan kyllä :D! Tsemppiä vain sinulle koitokseen! T: SNYsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sinulta sitten joulun jälkeen varmasti saan vertaistukea!
   Tarkoitus olisi minullakin, että paino pysyy alhaalla kun sinne asti päästään. Sitähän se juuri vaatii, elämän tapojen muutoksia :)
   Kiitos tsempeistä Snyni <3

   Poista
 9. Tsemppaukset täältäkin, muru! Tulet varmasti onnistumaan ja pääsemään tavoitteeseesi!

  VastaaPoista
 10. Itse alotin "uuden elämän" kesäloman päätyttyä viisi viikkoa sitten. Olen syönyt samaa ruokaa kuin ennenkin, mutta vähemmän. Toki lisäsin salaatin osuutta ja herkkuja syön vain jos todella tekee mieli enkä tavan vuoksi. Lisäksi aloitin vesijuoksun kolmesti viikossa. Paino on tippunut neljä kiloa. Kyllä tämä tästä. Hitaasti mutta varmasti oikeaan suuntaan.

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Oranssi! Antaahan se aina lisämotivaatiota kun paino tippuu :)
   Vesijuoksusta minäkin tykkään ja harrastan sitä kun vaan voin, ihoni on niin kuiva etten voi montaa kertaa viikossa käydä uimahallissa :( Mutta ainakin kerran viikossa siihen pyrin, kerran tai kaksi sauvakävelyllä ja sitten ihan arkiliikuntaa tulee harrastettua :)
   Tsemppiä sinulle jatkoonkin!

   Poista
 11. Tsemppiä meikältäkin ja ihanaa syksyä sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Näpertelijä :) Ihanaa syksyä sinulle myös!

   Poista
 12. Samoin täältä isot tsemppaukset! Harvassa taitavat olla ne naiset, jotka eivät ainakin jossain vaiheessa elämäänsä ole olleet jonkinlaisella laihdutuskuurilla, joten enemmän tai vähemmän tuttu tilanne tuo on. Aina sitä miettii että pitäisi ja pitäisi, oli niitä pudotettavia kiloja sitten 2 tai 20. Siinä vaiheessa kun oikeasti tulee kipinä ja halu muuttaa tilannetta ja tarttuu toimeen, on se aina hatunnoston paikka! Energistä syksyä siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Totta turiset, varmaan ainakin jossain elämänsä vaiheessa kaikki naiset ovat olleet laihiksella. Minä toivon, että nyt ihan viimeistä kertaa elämässäni! Tämän jälkeenhän se on sitten loppuelämä painonhallintaa :)

   Poista
 13. Mulla olis lappunen sulle. =)
  Oikein hyvää viikonloppua teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kati :) Laittelen lappusen jossain vaiheessa näytille!

   Poista