sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Maaliskuun ihana sny-paketti :)

Katsokaa vaikka!On sellaisia aarteita taas, että! Olen iloinen ja hämmästynyt yhtäaikaa! On taas niin minun pakettinii, kiitos sinä ihana snyni :)

Ihan ensiksi haluan pyytää anteeksi sinulta snyni, että nyt vasta postaan tämän paketin! Hain sen jo perjantaina postista ja moneen kertaan olen sitä hypistellyt ja moneen kertaan ollaan kuopuksen kanssa nappeja ihasteltu (osa napeista päätyi kuopuksen aarrepurkkiin hänen muiden aarre-nappiensa kaveriksi :)). Me molemmat kun olemme sellaisia nappihulluja :D Hulluutensa kullakin, hih!
Tämä loppuviikko ja viikonloppu on ollut kiireinen, siksi siis vasta nämä ihanuudet laitan esille... Musikaali on vienyt aikaa ja voimiakin meiltä kaikilta, äiti, isä ja sisko tulivat ensi-iltaan ja olivat meillä pari yötä. minä olin eilen kahdella koululla puuhaamassa lauantai koulupäivän tiimoilta yhtä sun toista. Mutta nyt siis asiaan eli paketin esittelyyn :)

Kaunis kortti:Tämä kuvassa näkyvä lanka on minulle ihan uusi tuttavuus, aivan ihanaa lankaa! Niin suloisen väristä ja pehmeää :) Artesano superwah merino, näistä teen itselleni jotain kivaa, tumput tai pipon tms. ja tuo Hello Kitty nauha on aivan ihanaa!Tämäkin lanka on minulle ihan uusi tuttavuus, olet siis onnistunut yllättämään minut totaalisesti näin nappilankavalinnoilla!Ja kaunis vaaleanpunainen muna pääsiäiseksi :)Ja tässä tuon munan sisältö, kaikkea ihanaa!Ja neljä aivan ihanaa nappia löytyi paketista myös! Näihin rakastuin ensi silmäyksellä!!Ja sitten snyni kirppari löytöjä, ihana kasa nappeja ja vyyhti punaista lankaa :) ihania löytöjä!Aivan ihana paketti minusta :) Kiitos snyni!

12 kommenttia:

 1. Oi, mitä nappeja! Täällä kans yksi nappihullu. Mikähän niissä kiehtoo meitä?

  VastaaPoista
 2. Tämä Sny taitaa tuntea sut aika hyvin, niin on sun oloisia paketteja tullut:)

  VastaaPoista
 3. W-A-U!!! Kerrassaan upea paketti. Sulla on kyllä taitava sny. =)

  VastaaPoista
 4. Siis upea paketti! Parisi taitaa tehdä oikeaa salapoliisityötä, kun nain osuvan paketin on osannut kerätä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis näin.. Hienoa, kun osaan kirjoittaa XD. Kymmensormijärjestelmästä 10 saanut ja siitä kehuttiin, kun merkonomitutkintoa suoritettiin, mutta nyt hieman epäilen XD.

   Poista
 5. Ihana paketti jälleen, komppaan myös muita, että joko hyvin blogiisi tutustunut tai sinut tunteva on ihana Snyysi:)

  VastaaPoista
 6. Oi, mikä paketti! Paljon kauniita lankoja ja nappeja.

  VastaaPoista
 7. Ihana paketti. SNYsi tuntee sinut varmasti todella hyvin tai on ajatuksella blogiisi tutustunut.

  VastaaPoista
 8. Jopas oli runsas paketti!! Ei voi muuta sanoa kuin wau :)

  - hopeahippu -

  VastaaPoista
 9. Pikkusen jännitti nuo kirppislöydöt, koska olin sinulta luvan niiden lähettämiseen saanut (kierrätys kunniaan!!) niin uskalsin laittaa ne pakettiin mukaan. Ensin meinasin niitä välimuistamiseen säästää, mutta sittenhän voisi jotain muuta mukavaa jäädä välistä ;)

  t. Snysi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turhaan jännitit :) Kierrätys tosiaankin kunniaan! Nappeja rakastan, niitä ei kai voi koskaan olla liikaa? ;)

   Poista
 10. Kiitos teille kaikille kommenteistanne :) Paketti oli selvästi rakennettu minua ajatellen <3

  VastaaPoista