torstai 11. huhtikuuta 2013

Höpinää ja paljastus :D

Meillä oli eilen 20. hääpäivä :) Päivä oli oikein kiva, töissä kiireistä ja kokouksia, mutta kun pääsin kotiin niin juhla alkoi ;) Kävimme koko perheen voimin syömässä, tämä on muodostunut jo ihan perinteeksi meille. Ja pitihän sitä kakkukin olla juhlapäivän kunniaksi, sen me poimimme lähikaupan pakastealtaasta ja söimme tosi myöhään vielä vähän jäisenä :D Mutta hyvää oli!

Aamulla mieheni yllätti minut lahjalla, vaikka olimme nimenomaan sopineet ettei lahjota toisiamme vaan rahat käytetään juhliin, jotka järjestämme merkkipaalun kunniaksi. No ainahan tuo on melkoinen jääräpää ollutkin ja niin antoi minulle aamulla kultaiset sydänkorvikset :)

Ja sitten arvontaani :) Mieheni toimi onnitterane näin heti aamutuimaan ja arpaonni suosi tällä kertaa Kerttua! Onneksi olkoon Kerttu :) Lähetätkö minulle osoitteesi niin laittelen huivin alkuviikosta matkaan :)

Oikein ihanaa huhtikuuta teille kaikille!

10 kommenttia:

 1. Onnea vielä tätäkin kautta:)

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle ja teille hääpäivän johdosta.
  Tyttik.

  VastaaPoista
 3. Oikein paljon onnea teille hääpäivän johdosta!

  VastaaPoista
 4. Onnea hääpäivän johdosta ja pitäähän sitä vaimolle jotain ostaa sitä se rakkaus on

  VastaaPoista
 5. Onnea hääpäivästä ja toivon toisen ja kolmannen mokoman teille yhteisiä vuosia lisää. =)
  Mutta kyllä mä sanon, että nyt oli todellakin onni että miehesi on jääräpäinen, tottakai sitä pitää vaimoa muistaa. =)

  VastaaPoista
 6. Oih, uskomatonta että minä voiti ihanan, upean huivin! Paras aloitus päivään kun herättyäni avasin koneen ja huomasin voittaneeni! :) Jes!!! Ja oikein paljon onnea vielä teille ja toivottavasti saatte vielä paljon onnellisia vuosia yhdessä!

  VastaaPoista
 7. Onnea hääpäivästä!

  VastaaPoista
 8. Hääpäiväonnittelut! Juhlanne kuulosti ihanalta :)

  VastaaPoista
 9. Isot onnentoivotukset hääpäivänne johdosta!! Niinkuin aina,niin taakse päin kun katsoo,niin aika tuntuu lyhyeltä,eteenpäin kun katsoo,niin 20v. on pitkä aika. Terkuin Nikita:)

  VastaaPoista