tiistai 31. joulukuuta 2013

Tämä vuosi...

... on tuonut tullessaan paljon hyvää :) Toivon, ettei myöskään vuosi 2014 tuo tullessaa pettymystä!

Tämän vuoden aikana olen rakastunut uudelleen mieheeni (ties monennenko kerran, mutta aina se on vain yhtä ihanaa!)
Tänä vuonna lapseni ovat kasvaneet valtavasti! Esikoinen tuli täysi-ikäiseksi, neiti alotti lukion ja kuopuskin meni yläkouluun. Mutta minä en ole vanhentunut päivääkään :D
Anoppikin aina taivastelee kuinka nuorelta näytän kun olen laihtunut ;) Tähän on pakko laittaa sellainen kevennystarina: Työkaveri sai sähköpostiinsa mainoksen ihmerasvasta, joka nuorentaa 10 vuotta. Ehdotti että josko tilataan sitä, minun oli pakko sanoa etten tahdo näyttää kyymmen vuotiaalta :D

Neuletilastoa en tänä vuonna tehnyt, paljon tosin olen saanut aikaan tänäkin vuonna käsin tehden, yllättävän paljon. Huonosti olen blogannut valmiista töistäni ja niinhän siinä kävi, että joululahjat menivät saajilleen niin etten edes kuvia niistä ottanut. Mutta uskoisin, että revontulihuiveja ja perussukkia olette ihan tarpeeksi blogissani nähneet ;) Revontulihuiveja olen tehnyt laskujeni mukaan 65. Viimeisin valmistui 29.12. ja jo pari on valmistumassa lisääkin, mutta vasta ensi vuoden puolella :)

Uuden vuoden lupauksia en tee, mutta haluaisin ensi vuodelle neuleistani tehdä tilaston, samoin langoistani :) Eli se olisi vielä tänään tuo lankameri laskettava... Ja vaatekaappikin pitäisi siivota vielä tänä vuonna... Ja minä kun ajattelin mennä päiväunille :D Onhan tätä vuotta toki vielä jäljellä monta tuntia ;)

Jouluna tuli syötyä luvattoman paljon kaikkea, niin makeaa kuin suolaistakin :) Nyt on sitten vyö kiristäminen ajankohtaista taas! Vuonna 2014 aion päästä tavoite painooni ja siihen pyrkiminen alkoi sunnuntai aamuna, pahimmat turvotukset onneksi on jo hävinneet :)

Tulihan tuossa sitten jo tavoitteita kerrakseen vuodelle 2014 :)

Meidän perheemme ja meidän hoitokoiramme Pekka toivottaa kaikille oikein onnekasta ja ihanaa tulevaa vuotta 2014 :)

4 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa alkavaa vuotta 2014 sinulle ja perheelle myös!

  VastaaPoista
 2. Oih, teillähän on kiva hoitolapsi:)
  Oikein hyvää, onnelista ja menestyksekästä uutta vuotta Sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 3. Oikein vallattoman ihanaa uutta vuotta sinulle ystäväiseni:) Tulet varmasti pääsemään tavoitteisiisi. Pekka on niin mainio, tuollaisen karkeakarvaisena versiona hankkisin mikäli olisin joskus koiraa pennusta asti hankkimassa.

  VastaaPoista
 4. Hyvää alkanutta vuotta 2014 sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista