perjantai 9. huhtikuuta 2010

Ruusuista viikonloppua:)

Näin ihanasti päättyi ensimmäinen työviikoni uudessa työpaikassa:) Sain sieltä näin kauniin ruusun! Kaikki muutkin sillä työpaikalla toki ruusun saivat;)



Olen saanut käsitöitäkin tehtyä viikolla, vaikka olenkin ollut iltaisin aika poikki ja uni on maittanut! En muistanutkaan miten väsyttää kun oppii uutta.

Olen saanut valmiiksi Mario myssyn, siitä julkistan kuvaa vasta kun se on uudella omistajallaan:) Ensimmäinen syto-myssykin on melkein valmis ja Zauberballsukatkin ovat melkein valmiit, revontuli sen sijaan ei ole edistynyt... Mutta uskon, että saan sitä aimo harppauksen eteenpäin tänä viikonloppuna tehtyä, kyllä se kohtapuoliin ystäväkullan harteita pääsee lämmittämään:)

Meillä on huomenna 17. hääpäivä ja sen kunniaksi menemme koko perhe syömään kiinalaiseen ravintolaan, se alkaa muodostua jo perinteeksi tässä perheessä. Uskomatonta mihin aika on kadonnut... Vasta tapasimme ja olimme vastarakastuneita. Nyt 23 vuotta myöhemmin olemme toki edelleen rakastuneet toisiimme, rakkaus vaan on muuttanut muotoaan vuosien saatossa, se on sellaista kypsempää ja turvallisempaa rakkautta, tavallaan myös luotettavampaa <3

Tarkoitus olisi myös viikonlopun aikana ehtiä ompelemaan ulkohousuja, keväisiä sellaisia, kuopukselle. Nuo vanhemmathan kulkee farkuissa, ei heille ulkohousut kelpaa enää;) Muutenkin pitäisi kevät vermeitä kaapeista kaivella, alkaa toppavaatteet olla liian kuumia. Mutta katsellaan mihin kaikkeen yksi viikonloppu riittää tällä kertaa :D

5 kommenttia:

  1. Mukavaa hääpäivää!! :)
    Ja mahtavaa kevättä!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Susanna:) Mahtavaa kevättä myös sinulle!

    VastaaPoista
  3. Onnittelut eiliselle hääpäivälle. Kylläpä vuodet on vierineet nopeasti.

    VastaaPoista
  4. Onnittelen minäkin monen halauksen kera! Näin se aika menee vauhdilla.

    VastaaPoista
  5. Kiitos Smirgeline:) Aika kuluu, mutta onneksi me pysytään aina nuorina;)
    Kiitos myös sinulle Zelda onnitteluista:)

    VastaaPoista