lauantai 27. marraskuuta 2010

Ihana lauantai kera ompelukoneen!

Tänään vihdoin olen ehtinyt ompelemaan:) Nautin täysillä siis tästä päivästä!

Olen ommellut tänään, hiirihaalarin, myssyn ja tumput neidin opettajan vauvalle. Haalarista puuttuu vielä nepparit, mutta se on sitten ukko-kullan homma:) Jos huomenna vaikka saisi hänet ylipuhuttua siihen hommaan (ei liene vaikeaa kun on siivouspäivä tiedossa...). Haalari ja muut vauvalle menevät asusteet kuvassa ja seuraavassa kuvassa haalari takaa päin:

Tuota pallolista trikoota jäi sen verran, että tein siitä pienemmälle kummipojalle tonttulakin:) Pikku miehellä ikää reilu 2kk.Joulumuistamiseksi opettajille on tiedossa tänä vuonna kassit, mitä sinne sisälle laitetaan on vielä vähän auki.. Namia varmaan ainakin ja mahdollisesti punalakkinen tonttukin tiensä niihin löytää;)

Tämä kassi neidin opettajalle, hänhän on siis äitiyslomalla, mutta haluamme vauvan lisäksi muistaa myös häntä itseään:)Tässä kuopuksen opettajalle kassi. Hänhän on musiikkiluokan opettaja ja kuopus ostatti nuo nuotit ja nuottiavaimen jo aikoja sitten kun ne kaupassa näki:) Noista merkeistä tuo kassi idea oikeastaan sai alkunsakin:)Ja vielä ehdin ommella pikkuneidille 7kk Lohjalle pellavamekon:)Tässä mekko takaa. Tuohon yhteen kohtaa tuli tuollainen kupru, mutta luulen että se ei käytössä haittaa kuitenkaan;)Vielä jäi muutama juttu tekemättä. Esikoisen opettajan kassi odottaa ompelua ja pari muuta kassia myös. Pienemmälle kummipojalle olisi tarkoitus vielä jouluksi ommella pari juttua:) Jospa sitä huomenna vielä ehtisi istahtaa ainakin hetkeksi koneelle vielä!

Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

7 kommenttia:

 1. Voi ei, kyllä olet taitava. Mahtava saldo yhdelle päivälle.

  VastaaPoista
 2. Oi, miten söpöt vauvan vaatteet. Kauniit kassit myös opettajille. Olet ollut tosi ahkera.

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon kommentista blogissani. Kiitos.
  Olet ollut ahkera, kauniita tuotoksia.
  Rauhallista ADVENTTIAIKAA!

  VastaaPoista
 4. Haalaristahan tuli tosi tosi hieno. Oli kyllä loistoratkaisu ottaa tuo pallotrikoo. Onnellinen pikkukäärö, joka tuohon sisälle pääsee. Sinulla on tainnut olla Duracell-paristo pepussa, kun olet noin hurjassa vauhdissa ollut:D

  VastaaPoista
 5. Ompas tullut kommentteja, kiva juttu:)

  Outi-M: kiitos, ahkeroin eilen siksi, että tuntuu nämä viikonloput vierähtää niin nopsaan ja en välttämättä ehdi enää ennen joulua ompelemaan.

  Katju: Muutaman tällaisen haalarin olen tehnyt ja itsekkin tykkään tästä mallista:)

  Smirgeline: Kiitos:) Joskus pitää olla ahkerakin;)

  villasukka:Kiitos:) Rauhallista adventtiaikaa myös sinulle!

  Zelda: Kiitos:) Minusta tuo haalari on kyllä enemmän pojan kun tytön... Mutta kyllähän vihreä toki käy tytölle myös:) Vielä ei ole kuulunut saajan sukupuolesta mitään.
  Ei ollut duracellejä eikä batteryä;)

  MariJ: Kiitos:)

  VastaaPoista