perjantai 21. lokakuuta 2011

Lokakuun snypaketti saapui piristämään taas juuri sopivaan aikaan :)

Taitaa tuntea tuo Snyni minut :O Tämä viikko on taas ollut melkoista haipakkaa töissä... Paketti tuli taas juuri sopivasti ilahduttamaan minua :)

Tänään siis vasta ehdin postista hakemaan paketit! Snyltä oli toinen (en muuten edes arvannut, tai en ehtinyt tajuamaan että voisi olla snypaketti) ja Katjuksalta toinen :) Taannoin tein oravannahkakauppoja hänen kanssaan! Kiitos Katjuksa, nyt ei tarvitse miettiä mitä viikonloppuna syödään :)

Ryyneistä en kuvaa ottanut, itseasiassa en avannut vielä edes koko pakettia, mies saa tehdä sen. Hän on kielipitkällä odottanut ryynejä saapuvaksi ;)

Mutta Snyltäni tuli taas aivan ihana paketti :) Ja turhaan kirjoitit, että oli viimeiset RoseMohair kerät, satun tykkäämään langasta ihan hirmuisesti :) Ja kuopuskin tykkäsi lahjastaan kovasti, suunnittelee tuolla, että mitä siitä tekisi :D (Ja häiritsee minun keskittymistäni kirjoittamiseen..;))

Tässä kuva paketista, on helpompi kertoa siitä kun se on näkyvissä :)


Tässä kuvassa kuopuksen lahja vielä paketissaan, kuvaa tulee kyllä avatustakin :D
Paketti sisälsi siis kolme kerää RoseMohair luxia, ihanaakin ihanamman peltirasian, paketin rooibos teetä (joka varmasti on hyvää ja ihanaa vaihtelua noihin rooiboslajeihin, joita olen juonut jo ihan kyllästymiseen asti) ja karkkipussin lapsille (ja meille vanhemmillekin vähän;)) Tykkään kovasti paketista :) Eikä minulla ole sinulle Sny-kulta mitään vaatimuksia jatkossakaan. Uskon, että osaat yllättää minut iloisesti ihan joka kuukausi!

Tässä kuvaa kuopuksen lahjasta :) Täytyy sanoa, että olen vähän kateellinen ;) Minä en nimittäin vieläkään ole raaskinut ostaa noita itselleni, mutta nyt sekä neidillä että kuopuksella on omat pakkaukset! :) Kuopus lähettää kiitokset sinulle Sny :)


Olen minä jotain pientä saanut valmiiksikin asti... Muutamat sukat, ei mikään niistä KyJy listalta... KyJyt ei siis etene ;) Tai täytyy kyllä sanoa, että keskiviikkoisen neuletapaamisen jälkeen kaivoin esiin yhden KyJyn ja olen sitä nyt jonkin verran saanut edistettyä! Lähinnä työmatkoilla, kotona en ole jaksanut iltaisin neuletöitä tehdä, niin vie työ mehut :(

Eli ohi KyJyjen valmiiksi olen saanut kuopuksen opettajalle sukat joululahjaksi Regian Highland Tweed langasta, samasta langasta tein myös junasukat (ne vien varmaan työkaverille kun menen vauvaa katsomaan). Ja kummitytölle tein sukat 7 veljestä raitalangasta, mutta niistäpä en muistanut ottaa kuvaa... No otin kuvan sitten loppukerästä ;) Ihan perussukat tein pikaisesti tytsyn jalkoja lämmittämään :)






Tästä tuli nyt taas tällainen sekameteli postaus, kaikki samassa... Toivottavasti jaksoitte lukea loppuun asti :)

Arvontaankin kannattaa vielä osallistua :)

Ja kiitos KahviKaneli tunnustuksesta, palaan siihen myöhemmin!

Ja tervetuloa kaikille uusille lukijoille hurjasti paljon :) Ja kiitos kaikista kivoista kommenteista mitä olette jättäneet ja kiitos teillekin jotka olette piipahtaneet mutta ette ole jättäneet käynnistänne jälkeä :)

Toivotan kaikille ihan hirmuisen ihanaa viikonloppua! Minä ajattelin jaksaa tehdä käsitöitä ja istuttaa ne kukkasipulit maahan ennenkuin sataa lunta... Ja yritän käydä kurkkimassa teidän blogejanne ja yritän jättää käynnistäni jäljen myös!

14 kommenttia:

  1. Hienosti on taas snyysi muistanut sinua, ihan vihertyisin, jos tuo lanka olisi punaista :)
    Paljon olet sukkiakin saanut tehtyä.

    VastaaPoista
  2. Ihanan paketin sait! Tuo Rose Mohair Lux on mun lempparilankaa,tällä hetkellä jalostumistaan odottaa punainen ja musta versio :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Hyvä että paketti löysi perille.
    Käsittääkseni tuossa minikerä paketin pahvissa on ohje tuohon amigurumiin, jonka kuva paketissa on.
    Peltirasia oli pakko ostaa kun oli niin hauska tuo muumin pyllistys. Kun luin tuon kysymyksen kannesta, tuli heti vastaus mieleeni, jonka kirjeen alkuunkin kirjoitin :)

    Paljon olet sukkia saanut aikaiseksi!

    Nyt laitan mietintämyssyni päähän ja alan suunnittelemaan marraskuun pakettia :)

    Mukavaa syksyn jatkoa teille kaikille!

    VastaaPoista
  4. Oot niin pirtellä ja iloisella päällä, tarttuu muihinkin.

    VastaaPoista
  5. Upea paketti:) Sukkaset on myös aikasta namit. Oikein rentouttavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  6. Ihanan paketin olet saanut.

    VastaaPoista
  7. Kivan paketin sait, niin minäkin: kiitos!

    VastaaPoista
  8. Olet saanut ihannan paketin:D Minäkin sain lahjaksi tuon mini lankapaketin, on se niin suloinen. Hienoja sukkia olet tehnyt! Ihanaa viikonloppua sinullekkin!

    VastaaPoista
  9. Kivan paketin olet saanut, minä vielä omaani jännityksellä odotan =)
    Kivan värisiä sukkia on puikoiltasi syntynyt!

    VastaaPoista
  10. Kiva paketti. Näyttää mukavalta tuo sny touhu:)

    VastaaPoista
  11. Kivan paketin olet saanut! Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  12. Ihanat tommoiset yllätyspaketit! =) Tuommoisia on kiva yrittää väsätä muille joululahjoiksi! =) Nyt varsinkin kun kaikki kolme siskoa on muuttanut tai muuttamassa omiin koteihin. =)

    Ihanaa alkanutta viikkoa Lila ja muut! =)

    VastaaPoista
  13. Kiitos teille kaikille kivoista kommenteista :)

    VastaaPoista