torstai 19. tammikuuta 2012

Hyvää joulua äiti!

En ehtinyt tehdä tätä tuubihuivia jouluksi äidille, kun toive tuli niin myöhään :) Mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan ;) Tänään varmaan äiskä saa tämän hyppysiinsä, mikäli itella sen turvallisesti perille asti vie!


Tässä kuvassa neiti mallina, aika kivan kokoinen tuli minusta :)


Tässä kuvassa taas näkyy värit, että miten ne menee. Huivi on neulottu vironvillasta ja äiti itse valitsi värin :)

Lankaa tähän kului vain 72 grammaa, puikkoina käytin 7 numeron bambupyöröjä. Neuloin joka toisella rivillä aina oikein ja joka toisella 1 oikein, 1 nurin. Huivi valmistui 15.1.12.

Oi miten monta uutta lukijaa tullut :) Tervetuloa teille ihan jokaiselle ja tervetuloa lueskelemaan sivujani myös te vanhat lukijat :) Ihanaa huomata, että sivuillani todella käydään!

Mukavaa viikkoa kaikille, tämäkin viikko alkaa vierähtää kohti loppuaan :) Muistakaahan vielä tämän viikon sunnuntaihin asti voimassa oleva arvonta sekä kuun loppuun oleva arvonta. Kiitos jo kaikille osallistuneille :)

16 kommenttia:

 1. Samoissa puuhiissa ollaan siis oltu =) Ja onkos tuo juuri saman väristä Viron villaa, josta minä eilen tikuttelin sitä liiviä? Ihana!

  VastaaPoista
 2. Nuo neuletuubit ovat ihania, pitäisi kutoa itsellekin. Onpas sulla paljon lukijoita:)

  VastaaPoista
 3. Kiva lahja äidille , varmasti ilahtuu :)

  VastaaPoista
 4. Voi, että miten on kivan värinen. Kävisi omaankin kaulaan... ;O)

  VastaaPoista
 5. on kyllä soman värinen.. tuubi on hyvä kaulan lämmittäjä ;)
  äitisi varmasti ilahtuu...

  VastaaPoista
 6. Puuterisen pehmeä sävy huivissa. Kivan näköinen.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Lila paketista! Olet kiltti kun muistat meitä!

  VastaaPoista
 8. Vironvillasta näkyykin tulevan kaunis tuubihuivi, kivasti eriväriset kierrokset kaulassa. Eipä ole itselle tullut mieleen tuubihuivi vironvillasta. Onneksi minullakin on sitä kotona, pääsen kokeilemaan :)

  VastaaPoista
 9. Mulla on vironvillaa puikoilla ja tuubihuivi seuraavana listalla, tosin lanka vaihtuu siinä välissä. Hyvin tuo sopii kyllä tuubiinkin ja tosi kauniin värinen tuo tuubissa oleva villa onkin.

  VastaaPoista
 10. Kiitos kommentista blogissani. Olen ollut niin kiireinen, että luin sen vasta. Olisi tosi kiva saada nahanpalasia. Joskus olemme koulussa virkanneet pussukoita niin, että pohja tulee nahkapalasta ja reijitetään ja siitä aletaan virkata kiinteitä silmukoita. Se onnistuu niiltäkin, joiden on vaikea osata virkata pyöreää pohjaa. Ainoa vaan, että miten voisin korvata sellaisen sinulle. Olen lähettämässä sinulle muutaman karkkipussukan, pitää ensin tarkistaa onko se edellinen kirjekuoresi tallella kun tästä uusimmasta en löytänyt osoitettasi. Mutta voit sen tietysti lähettääkin virveriikka@gmail.com- sähköpostiosoiteeseen! Niistä nahoista voisin korvata nyt vähintää postikulut tilillesi! Hyvää viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 11. Hitsit, mie hävisin ;). Aamulla kävin ja huomasin, että enää 20 katsontaa uupuu tuosta ;). Niin nyt onkin jo 55570

  VastaaPoista
 12. Tosi kaunis huivi ja upeen värinen.

  VastaaPoista