perjantai 6. tammikuuta 2012

Tänään olen saanut paljon aikaan...

.. ainakin työmaalla! Kotona sitten en olekkaan saanut aikaan muuta kuin osallistuttua arvontaan, linkki arvontaan tuolla sivupalkissa, klikkaa sieltä seuraavaa kuvaa ja ota osaa sinäkin :)


Ja sain lähetettyä osallistumiseni seuraavalle Sny kierrokselle :) Toivon, että onni on myötä jatkossakin! Minulla on nimittäin ollut kaksi ihan parasta Snytä tähän asti!

Sivupalkissa on linkki Sny sivuille, käyhän tutustumassa ja ota osaa (klikkaa kuvaa sivupalkissa) :) Voin suositella! On muuten kovin tutun näköinen rannekoru sny-napissa tänä keväänä :D Olet Heidi ihana (tähän tulisi sydän hymiö perään jos sellaisen osaisin tehdä :))


Tänään tein pitkän päivän töissä ja huomenna uurastus jatkuu... Onneksi sitten on kolme päivää vapaata :)

Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille! Minua harmittaa kun en ehdi neuloa ollenkaan!!

5 kommenttia:

 1. Kauniin rannekorun, kun posteljooni toi, niin samantien oli: Tuosta kehittelen napin. <3

  Muista levätä!

  VastaaPoista
 2. Kaunis nappi. Mulla on myös harkinnassa lähdenkö mukaan, se olisikin jo neljäskerta.

  VastaaPoista
 3. Tuo SNY kiinnostaisi kyllä, mutta omat voimat hoitaa se (ja olla riittävän kekseliäs) mietityttävät.

  VastaaPoista
 4. Tuo SNY on minulle ihan vieras juttu. Olen niin huono pysymään missään aikatauluissa yms. ettei minusta ole lähtemään mukaan noihin.
  Nyt on kaiken lisäksi minulla ollut joku taantuma-aika menossa, en ole melkein viikkoon ehtinyt edes bloggaamaan. Pääteltäviä lapasia, tossuja ja pipoja olisi pöydällä, mutta kun ei vaan ole olevinaan aikaa... :O(

  VastaaPoista
 5. Tuo Sny juttu on milenkiintoinen ja harkinnut olen sitä joka kerta, kun se alkaa, mutta vielä en ole mukaan lähtenyt, katsotaan jos joskus sitten:) Käsityörintamalla, ei meikäläiselläkään ole mitään uutta, tuntuu, että valmista ei tule sitten millään,kaikkeen muuhun riittäisi aikaa, no, kaippa sitä käsitöistäkin saa välillä hengähtää:) Mukavaa tammikuun pakkasehtoota sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista