lauantai 4. helmikuuta 2012

Eilinen retki "etelään" :)

No niin, ehdin minäkin postata eilisesta kivasta reissusta vihdoin :)

Hyvissä ajoin aloimme sunnitella matkaa Tallinnaan minä, Zelda, Maiju, Kytsätär, Siina ja Elina :) Yhdessä pohidimme missä haluaisimme käydä jne. Karnaluks oli meille kaikille varmaan se ykköskohde ja sen ympärille reissu sitten alkoi muodostua :) Minä olin melko nopea ja tehokas Karnan ostoksissa, olen käynyt siellä nyt jo niin monta kertaa että alkaa pikkuhiljaa hahmottua mistä mitäkin löytää :) Ihanat helmihyllyt sinne on tulleet, niitä en uskaltanut kun vähän vilkaista (yhtään helmeä en siis ostanut ;)) Sen sijaan paljon salaista tuli ostettua, joten näytille tulee siis vain osa saaliista.

Siskolle ostin bambulankaa kilon, vielä en tiedä raaskinko ihan kaikkea hänelle antaa vai pidänkö itse osan ;) Katsellaan mitä mieltä siskorakas asiasta sanoo :D


Ja tietysti kaikkea pientä tarpeellista tuli ostettua myös:


Wool&Woollen liike arnaluksin lähellä oli muille matkaajille uusi tuttavuus, minä siellä olen käynyt Kristiinan kanssa jo aikaisemmin. Tällä kertaa en itse ostanut sieltä mitään, vaikka houkutus olikin suuri muutaman langan kohdalla ;) Muistutin itseäni niistä reilusta kolmestakymmenestä kilosta, jotka kotona odottivat :D

Tosin jo ennen matkalle lähtöä olin kyllä sortunut Zeldan alennuslankoihin... Ja Zelda oli minulle oravannahkakaupoista värjännyt toiveeni mukaan vyyhdin... Joten kyllä se minunkin varastoni kasvoi jo ennen kuin reissu oli edes kunnolla alkanut... Tässä nämä sortumukset ;)


Kävimme myös siinä uudehkossa kangaskaupassa Karnaluksin lähellä. Olihan siellä vaikka mitä, lankaakin. Mutta en ostanut mitään sieltäkään :)

Sen sijaan Puu ja Putuka Poodista ostin kyllä nappeja :) Krista saa valita noista mieleisensä (vaikka kaikkikin jos haluaa). Yritin etsiä itselleni sieltä sopivia korviksi, muuta en tälläkään kerralla löytänyt :( No, uskon että vielä joskus tärppää :)


Aika tarkkaan saimme aikamme kulumaan kaupasta kauppaan käydessämme :) Vielä kuitenkin ehdimme satamaa kohti kävellessämme poiketa sadamarketin vironvilla puotiin. Sieltä minulla oli tarkoitus ostaakin lankaa ;) Pepperin huiviin ja muutama vyyhti varastoon. No keräsin ensin syliini useammankin vyydin ja sitten aloin karsimaan, niin että jäljelle jäi kolme vyyhtiä.


Keskimmäinen vyyhti on kuulemma uutuus väri. Minusta aivan ihana! siitä teen itselleni revontulihuivin jossain vaiheessa :) Ja tuo pieni kerä lankojen edessä on hiuslenkkejä pallon muotoon laitettuna, se oli pakko laivalta ostaa kun näytti niin lankakerältä :)

Meillä oli aamun kommellusten jälkeen oikein mukava matka :) Kiitos teille kaikille ihanille seurasta! Otetaan uudestaan jossain vaiheessa :)

Mukavaa viikonloppua kaikille!

47 kommenttia:

  1. Voi, kuulostaa siltä, että mukava reissu teillä naisilla oli! Täytyypä tosiaan itsekin lähteä "merta edemmäs kalaan" kun noin ihania saaliita tulee! Ovatko nuo teidän käymät mestat ihan kävelyetäisyydellä keskustasta? Entä ovatko langat oikein tuntuvasti halvempia kuin täällä, vai onko valikoima vain suurempi ja houkuttelevampi? Ihanaa että sait mun huiviin langat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuolta kannattaa lankaa hakea, halvempia kun Suomessa suurimmaksi osaksi :) Lähden mielelläni oppaaksesi ;) Kyllä tuonne kävellen pääsee, ihan keskustassa ei kuitenkaan. me yleensä jollain kyydillä sinne mennään, että pääsee tuonne taivaaseen nopeammin :D
      Juu huivi langat tuossa polttelee kovasti... Taidan laittaa vyyhdille tänään ja antaa UWA töiden odottaa :D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kannattaa tahtoa :) Taksikuskitkin jo alkavat tuntea paikan, vissiin aika moni siellä vierailee ;)

      Poista
  3. Kiitos loistavista järjestelyistä ja seurasta:) Ihania löytöjä sinäkin teit:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos seurasta itsellesi, kannatti lähteä taas :) Juu, tykkään löydöistäni ;)

      Poista
  4. Ihanat ostokset! Voi miten kauniita lankoja ja söpösiä puunappejakin.:)

    VastaaPoista
  5. Kiitos mahtavista järjestelyistä, eihän sinne olisi tullut muuten ehkä päädyttyä ellei olisi joku napannut hihasta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa hyvä kun napattiin hihasta :) Minäpä jossain vaiheessa (tilipäivänä) laittelen sinulle viestiä korviksista ja kaulakorusta, sellaisita mitä Maijulla oli. Ne oli niiiiiiin ihanat :)

      Poista
  6. Oi, kyllähän noista napeistakin ihanat korvikset tekee. =) Ja vaikka kaulakorun. Täällä tuntuu jumi auenneen, mutta ensin yritän pari projektia saada loppuun ennen toteuttamista.

    Voi kun itsekkin pääsis tuollaiselle reissulle. Minulle vain taitaisi pahemman sortumisen aiheuttaa ne helmikaupat.... tai suoraan sanottuna molemmat. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, olenhan minä noita nappikoruja nähnyt, mutta en vaan jotenkin ole rekisteröinyt että sellaisiahan voisi näistä puunapeista tehdä. Saattaapa olla, että Krista ei saakaan näitä :D Vitsivitsi!
      Mulla meinas käydä monen monta sortumusta helmien kanssa, mutta päätin että tarkastan ensin varastoni ja seuraavalla kerralla suuntaan helmihyllyille hyvällä omalla tunnolla :)

      Poista
  7. Kiitos Lila sinulle suuresti tämän matkan onnistumisesta. Lämmin mieli on sydämessäni teitä kaikkia kohtaan, pakko tehdä uusi matka♥.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi :) Flunssakin alkaa parantua, te ja lankaterapia sen varmaan teki :) Juu, uudelleen on päästävä!

      Poista
  8. Vai tällaista sitä sieltä vetoankasta paljastuikin :D

    Kiitos sinulle matkanjärjestäjänä olemisesta :) Oli ihana reissu, täynnä elämyksiä ;) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitsi, meidän olisi pitänyt esitellä toisillemme ostoksemme. No seuraavalla kerralla sitten paluumatkalla kaikki esittelevät, niin ei jää painamaan että mitä muut ostivat. Ja sieltä yleensä aina paljastuu jotain sellaista mitä joku muu ei ollut huomannut ollenkaan!
      Kiitos seurasta :)

      Poista
  9. Olettepas tosiaan tehneet ihanan reissun :)

    VastaaPoista
  10. On teillä ollut mukava reissu ja ihanat ostokset olet tehnyt. Voi kun joskus pääsis tuolla käymään:) Onko nämä Tallinan keskustassa? Olen joskus käynyt Tallinnassa, mutta siitä on paljon aikaa. Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli meillä, oikein ihana ja terapeuttinen! Ei ole ihan keskustassa. Kristiinan vuodatuksen blogista saa hyvän ja kattavan kuvan Tallinnan tarjonnasta, kurkkaa http://tiinas.vuodatus.net/blog/category/TALLINNAN+LANKAKAUPAT

      Poista
  11. Mahtava reissu ja reissusaalis näin talven piristeeksi!

    VastaaPoista
  12. Kiva reissu teillä ollut,ja niin paljon ihania tuliaisia! :)

    VastaaPoista
  13. oi oi...odottaa omaa Tallinnan matkaa, kun tuo helmikärpänen on iskenyt. Kuinkahan mun käy Karnassa, kun enhän mäkään enää lankaa tarvii...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kuinkahan käy... Tosin helmet ei paina niin paljon ja aika paljon saa ostaa, että menee rahaakaan yhtä paljon kun lankoihin :D Ihanaa matkaa sinulle kun sen aika tulee!

      Poista
  14. No huh huh, onneksi en ole viimeaikoina päässyt Tallinnaan, ihania ostoksia! Ja hyvin pääsit monesta kiusauksesta yli, onnittelut :) Mutta, mitä nuo tuossa toisessa kuvassa ovat jos et helmiä ostanut? Päällyshelmiä(kö)? En saa aivan selvää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih :) Tarkka silmäinen olet helmiähän nuo.. Mutta en laske niitä helmiksi kun ne on "vaan" välihelmiä :D
      Minun pitää hokea itselleni monen sortumuksen edessä että minulla on jo, en tarvitse. Ja on hyvä omistaa tällainen luonne, että ei jää edes harmittamaan jos en osta jotain :) Saahan sitä sitten seuraavalla kerralla ostettua :)

      Poista
  15. Karnaluks on kyllä jotakin mitä sanoin ei voi oikein kuvata. Mieheni mielestä naisten helvetti; mitähän mahtoi sillä tarkoittaa... Ehkäpä valinnan vaikeutta. Ihania lankoja ja tykötarpeita ostit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä lie mies tarkoittanut :D Toisille taivas toisille helvetti ;) Minulle vielä ainakin taivas :D
      Kaikkea kivaa sieltä löytää, pitäisi se tilpehööriosasto katsoa ihan ajan kanssa joskus läpi, ei mennä ollenkaan lankapuolelle. Sitä kun riittää varastoissa kyllä... ;)

      Poista
  16. Kiitos vielä kerran järkkääjälle! Mukavaa oli toden totta.

    VastaaPoista
  17. Mukavalta "saaliilta" näyttää.

    Ehkäpä minäkin vielä joskus tuonne Tallinaan pääsen käymään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saalis on mukava, tykkään :)

      Toivottavasti pääset, on siellä kaikkea kivaa!

      Poista
  18. Kiva reissu teillä on ollut.
    MIKÄ on uudehko kangaskauppa Karnan lähellä??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli meillä :) En tiedä kuinka vanha tuo kangaskauppa on, mutta se suuri mikä siihen samaan taloon toiseen päähän ilmestyi joku aika sitten. En muista nimeä, mutta sellainen soikea merkki ja siinä lukee nimi, vihreää siinä ainakin oli. Sinä sen minulle joskus esittelit :) Ei menty sisään kuitenkaan ;)

      Poista
  19. Vau mikä saalis :) Kuulostaa loistoreissulta!

    VastaaPoista
  20. Tuonne mäkin tahdon ostoksille!!! Kadehdittava saalis kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen valmis lähtemään sun kanssas tuonne koska vaan! :)

      Poista
  21. Ihanaa! Jos joskus kesällä teette saman reissun niin olisi niin kivaa päästä mukaan, täältä kauempaa kun ei ihan nopeasti näillä keleillä mennä! Ihania, ihania lankoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsellaan koska mennään, olen sitten yhteydessä sinuun kun päätetään ajan kohta :)
      Langat on aina ihania! Eikä niitä voi (kai) olla koskaan liikaa ;)

      Poista
  22. Ihania ostoksia olet tehnyt! Nyt tuli itsellekkin kauhea hinku lähteä Tallinnaan,no jos kesällä sais miehen suostuteltua lähtemään tuonne :)

    VastaaPoista
  23. Ahaa, se siis on se Abakhanin kauppa siinä samassa talossa kuin Karna. Kun kirjoitit, että uus kauppa Karnan lähellä niin se mut pisti kysymään. Heti piti olla utelias;)

    VastaaPoista