lauantai 24. maaliskuuta 2012

Meidän perheen luikero :)

Tässä pyynnöstä kuvia käärmeestämme Gibatasta :) Gibata on viljakäärme, syntynyt viikolla 27 vuonna 2011. Tällä hetkellä pituutta noin 76 cm ja painoa 135 grammaa. Gibata on juuri tällä viikolla saanut isomman terraarion :)

Tässä kuvia, olkaapa hyvä :)
Terraarion koko on: syvyys 40cm, korkeus 70cm ja leveys 95cm, eli jonkinlaisen mittakaavan saa käärmeen koosta.

Minä lähden takaisin olkkarin lattialle helmieni pariin :D Mukavaa lauantai iltaa kaikille :)

ps. marsuherroistakin laitan jossain vaiheessa muutaman kuvan näytille, hengissä ovat ja voivat paksusti. Odottavat kesää ja tuoreita voikukan lehtiä :)

29 kommenttia:

 1. Huu. Noi luikerot menevät yli mun ihanuus kynnyksen, sorry. On meillä ollut kilpikonnia ja järjellä ajatellen eivät ne hirmuisesti käärmeistä eroa, mutta mutta... Se on varmaan se kotimainen kyy, joka on saanut kylmät väreet kulkemaan,,,
  Mutta täytyy sanoa, että on luikerolla kauniit värit;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään kauan ole näitä luikeroita ihaillut ;) Henf´gissäkin olen vaikka aina olen ollut sitä mieltä, että vain kuolleen ruumini yli meille saa muuttaa käärme... Mutta niin sitä vaan "kasvaa" ;)
   En kyllä usko, että muiden käärmeitä kädessäni pitelisin ;)

   Poista
 2. Noita käärme kuvia katsoessa menee iho kananlihalle;) Mulla on käärmekammo, mistä johtuneen. Hauskaa iltaa helmien parissa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin oli käärmekaamo ennen Gibatan meille muuttoa :)

   Poista
 3. Onpa kauniin värinen!
  Minäkin tykkäisin käärmeestä, mutta silloin ei kuulemma ole isäntää talossa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meillä isäntä taas oli ihan innoissaan kun esikoinen itselleen käärmeen halusi... Minä en niinkään ;)

   Poista
 4. Hui kauhistus, vaikka olisi kuinka kaunis, niin ei sopisi meillekään. Kammo on täälläkin ja pahaa sorttia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kyllä minä kävin alussa tarkastamassa, että ei varmasti ole karannut :D

   Poista
 5. Onpa hän eksoottinen kaunotar. Itse vannoutunut kissaihminen, eli kaikella mitä paijailen pitää olla turkki, mutta ymmärrän kyllä viehätyksesi teidän lemmikkiinne. Vaikuttaa mielenkiintoiselta kaverilta ja kaikki eläimet on mahtavia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä :) Aluksi kun totuttelin pitelemään Gibataa, niin esikoinen oli valppaana heti ottamassa pois kun minua inhotti ;) Nyt jo menettelee, mutta annan mieluummin esikoisen hoitaa lemmikkinsä, mutta tarvittaessa hoidan kyllä minäkin :) On niin kiltti käärme tuo meidän vauvelimme :)

   Poista
 6. Tuolla teidän Gibatallanne on hienostuneen tyylikkäät värit, todella kauniit. En minäkään ole mikään varsinainen käärmeiden ystävä, mutta lienen saanut hiukan asennekasvatusta sisareni tyttäreltä ja pojalta, joilla on skinkkejä ja käärmeitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) En minäkääm ole käärmeiden ystävä, en ainakaan vielä tunnusta :D Mutta asennekasvatusta saanut roppakaupalla kyllä minäkin :) Ehkä vielä joku päivä olen ystäväkin, ken tietää!

   Poista
 7. Minulla sama tilanne kuin Simpuralla, ei olis miestä enää jos käärme tulis. =)
  Itseasiassa vuosia sitten meinasi jo tulla kuningasboa, todella upea yksilö, mutta valitettavasti sitä ruokittiin elävillä kanin poikasilla ja minä en siihen olisi kyennyt. :(
  Toisaalta, enpä kyllä olisi tässä tänään jos silloin olisin käärmeen ottanut, eli onneksi sitten otin meidän madamen, Rompun. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä mies oli enemmän innoissaan :) Ja koska nuoremmilla lapsilla on omat lemmikki marsunsa, niin pitihän esikoisenkin oma lemmikki saada. Hyvin kyllä hoitaa käärmeensä!

   Poista
 8. Onpa tarkat, kirkkaat ja hyvät kuvat! kauniin värinen tuo teidän hirmulisko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esikoinen osaa käärmeen hoidon lisäksi ottaa valokuvia :) Todella hyviä kuvia ottaakin! Osaa ottaa todella yksityiskohtaisia kuvia ja katsoa valot jne. oikein :) Äidillä olisi oppimista :D

   Poista
 9. Samat sanat kuin Paula-sisko sanoi, noita on suvussa, mutei varmaan minulle koskaan tule käärmettä... Kaunis tuo käärme kyllä on , ihana väritys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Auli :) Jos minä olisin saanut päättää, ei meilläkään olisi yhtään käärmettä ;) Mutta kun kuitenkin on, niin pakosti siihen on tullut tutustuttua ja sitä käsissä pideltyä :)

   Poista
 10. Upea käärme ja hieno terra. Nuo värit on kyllä niin kauniit ja käärme on eläimenä ja lemmikkinä minun mielestäni aika täydellinen. Tykkään toki turkillisistakin eläimistä, mutta vaihtolämpöisistä erityisesti käärmeet ovat ihania. Meillä miehen sietokyvyn rajalla on rukoilijasirkat, niitä ei meille kuulemma tule. Marsuja lapset ovat pyytäneet jo vuosia, mutta toistaiseksi tyydymme hamsteriin. Kiitos kuvista ja hoksasin että minua oli muistettu muutenkin, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minustakin tuo käärme on aivan upean värinen ja aika lempeä lemmikki :) ja hiljainenkin kaupan päälle vielä :D

   Poista
 11. Upean värinen käärme ja hieno nimi-
  kuulostaakin ihan erikoisemmalta lemmikiltä.
  Käärmeistä tulee mieleen aina se kesämökkirannan
  Vanha Kyyherra Lötjönen ,joka nautti suuresti onkikalojen perkuujätteistä ja kohteliaasta osasi olla tulematta patiolle...

  :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kivoja muistoja sinulle herra Lötjösestä :) Minua kavahduttaa myrkkykäärmeet, jotenkin nämä kuristajat ovat lempeämpiä :D

   Poista
 12. Onpas teidän luikero vielä pieni. :) Meidän Tosca (sateenkaariboa) on parimetrinen ja minun ranteen paksuinen. Vaan onpa Tosca eri lajia ja vanhempikin (reilu 10v).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vielä pieni, melkein vauva vielä :) Mutta onneksi ei ikinä kasvakkaan teidän Toscan mittoihin!

   Poista
 13. Hieno väritys teidän käärmeellä! Jotenkin vaan en kotiini ottaisi käärmettä. Meillä oli joskus iguaani ja sekin vähän hirvitti:) Mukavaa alkavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä minuakin aluksi hirvitti, mutta terraariossahan tuo asustelee eikä pääse säikyttelemään :D

   Poista
 14. Siis hyi että, en kyllä ikinä ottaisi käärmettä lemmikikseni. Mua puistattaa jo nää kuvatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi voimme valita mitä otamme lemmikeiksi koteihimme :) Minusta nämä kuvat ovat erittäin hyviä ja taidolla otettuja ja käärme kaunis kuvattava. esikoinen on nämä kuvat rakkaudella lemmikistään napannut :)

   Poista