torstai 1. maaliskuuta 2012

Täällä ollaan!

Kauhia kiirus vain on neidin rippijuhlien kanssa! Tänään olen ollut lomalla ja huomenna olen myös, ihan tarpeeseen tulee kaikki vapaa-aika. En muistanutkaan, että tätä hommaa on näin hirmuisen paljon...

Mutta voiton puolella jo ollaan :) Kolme kakkua on tehty, piirakat on paistettu ja lihapullat pyöritetty. Huomenna tehdään lisää kakkuja, siivotaan vähän lisää ja tehdään salaatti. Lauantaina laitetaan vain itsemme kauniiksi :)

Konfis alkaa jo klo 11 eli lauantaille ei oikeasti voi jättää enää mitään ylimääräistä. Aamulla on heräätävä aikaisin, että saadaan neiti kuntoon ja kampaajalle kahdeksaksi. Yhdeksältä on neidin oltava jo kirkolla, siellä on valokuvaus ja kumminkin pitää olla paikalla jo heti kymmenen jälkeen ottamassa ohjeita vastaan ristikulkuetta varten :)

Ihanaa nähdä taas ihania ihmisiä :) Osaa näkee useammin ja osaa harvemmin. nämä tällaiset juhlat on aina oiva tilaisuus nähdä niitäkin, joita harvemmin tulee nähtyä :)

Minä päivittelen blogiani heti juhlien jälkeen niin pian kun vain ehdin, laitan näytille esikoisen ottamia kuvia juhlasta :) Ja lupaan taas piipahtaa kurkkimassa mitä teille muillekin kuuluu!

Ihanaista loppu viikkoa kaikille!

15 kommenttia:

 1. Voi, että, tulee ihan viime kesä mieleen, jolloin meillä vietettiin keskimm. pojan rippijuhlia. Työtä on, mutta kiva on laitella :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leipominen on kivaa, siivoaminen ei :) Olin kyllä totaalisesti unohtanut millainen homma tässä onkaan, kaksi vuotta sitten oli esikoisen rippijuhlat :)

   Poista
 2. Oikein mukavia juhlia, jotakin pitäisi huomenna saapua postissa ellei tänään vielä ehtinyt:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ystäväiseni :) Tänään tuli posti perille! Kiitos kovasti! Laitoin paketin piiloon, neiti saa sen lauantaina :)

   Poista
 3. Tunnelmallista konfirmaatiotilaisuutta toivotellen...

  VastaaPoista
 4. Ihanaa konfirmaatiojuhlaa toivottelen. Vaiva tulee varmasti palkittua, kun näette kaikki tärkeät ihmiset.
  Kuvia odottelen, kiva päästä kurkkimaan.

  VastaaPoista
 5. Meillä tyttö pääsee ripille ensi kesänä, mukava kuulla tunnelmia juhlistanne!

  VastaaPoista
 6. Konfirmaatio on tärkeä juhla nuorelle sekä perheelle että suvulle!Toivon teille ikimuistoista juhlapäivää sekä konfirmoidulle paljon onnea!

  VastaaPoista
 7. Paljon onnea koko perheelle <3 Tuo on liikuttava juhla äidille . Itse ainakin aikanaan niiskuttelin kirkossa.

  VastaaPoista
 8. Ihanaa Juhlapäivää teille! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 9. Hienoja juhlia! Kiitos Lila, ihana nahkapläjäys! Muistan sinua... tiedän jo miten ;)

  VastaaPoista
 10. Ihanaa juhlapäivää koko perheellesi Lila!

  VastaaPoista
 11. Kiitos teille kaikille mukavista toivotuksista :) Juhlat olivat mukavat :)

  VastaaPoista