maanantai 9. huhtikuuta 2012

Kaikenlaista valmista :)

Olen ollut ahkera käsityörintamalla, muuten en :D

Olen neulonut Jorviin muutaman myssyn vastasyntyneille. Parit junasukatkin olen saanut valmiiksi, ne jäävät odottamaan syntyviä vauvoja lähipiiriin :) Lankana näissä on käytetty Posh Yarnia, Flotte sockea, Ticiticoa, Cherry tree Hilliä. Lankaa on kulunut yhteensä näihin myssyihin ja sukkiin 128 grammaa.


Olen neulonut myös saamani röyhelöhuivilangat Jasminen ja Melinan. Melinasta tuo violetti-pinkki huivi on tehty äidilleni, lankaa kului 78 grammaa. Jasminesta neuloin huivin anopilleni ja lankaa siihen kului 89 grammaa. Ei ole ihan minun juttuni tämä lanka, mutta oikeastaan olen tavallaan ylpeäkin että selätin jotain sellaista mikä ei minua kiehdo :D Anoppi oli kyllä oikein iloinen eilen kun huivin sai :) Äiskä saa omansa ensi viikolla :)

Tässä äidin huivi:


Ja tässä huivi anopille:


Tällä hetkellä puikoilla Totoro lapaset neidille. Ihan ei tuo kirjoneulo luonnistu vielä ;) Mutta uskon, että harjoitus tekee mestarin tässäkin asiassa :D Mutta mikä on hyvä, en ehtinyt kehittyä noiden lapasten välillä, joten ne on niinkuin samaa paria :D

Ja sain minä yhdet sukatkin (aikuisten) valmiiksi nyt pääsiäisen aikana, mutta en laita kuvaa niistä ennekuin ovat saajallaan :)

Mukavaista vapaapäivää teille kaikille joilla tämä on vapaapäivä :) Ja mukavaista työpäivää teille joilla tämä on työpäivä :) Ja mukavaista päivää kaikille joille tämä ei ole vapaapäivä tai työpäivä vaan ihan tavallinen päivä :)

6 kommenttia:

 1. Oletpas ollutkin ahkera! Aurinkoista maanantaita sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tuntuu kyllä kaikelta muulta kun ahkeralta, mutta olen saanut kyllä toteuttaa itseäni tämän pääsiäisern aikana :)

   Poista
 2. Ihania vuva neuleita ja huiveja! Olet ollut todella ahkera. Mitenkä sen saisi tartutettua tännekin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jospa puhallan neuleintoa sinulle ~~~~~>

   Poista
 3. Oletpas neulonut paljon:) Sinäkin sitten kokeilit röyhelöhuivin neulomista,minunkin piti kokeilla vaikkei ollutkaan minun juttuni. Hauskaa päivän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen saanut siihen puuhan ihanasti aikaa! Juu, ei ollut tuo röyhelöhuivi minun juttuni, mutta voin sanoa että kokeiltu on :)

   Poista