lauantai 21. huhtikuuta 2012

Sukkia sinne ja myöskin tänne :)

Minua on sukattanut viime aikoina, oikeastaan juuri muuta ei ole valmistunutkaan kun sukkia. Tai no muutama tiskirätti siinä sivussa, työmatkoilla. Mutta niihin sukkiin :) Tein Marialle sukat, kun oli niin hänen väristään lankaa :) Aloitin siis itselleni, mutta heti alkumetreillä tuli Maria mieleeni, hassua koska emme ole ikinä livenä edes nähneet. Näiden tekemisessä ja lähettämisessä tosin vierähti tosi pitkä aika. Mutta sukat on nyt onnellisesti perillä :) Sukat neulottu 7veikasta ja lankaa kului 105 grammaa ja puikkoina bambuiset kokoa 3,5 mm.
Ja kuva palmikosta:
Sitten neuloin hyvälle ystävälleni sukat Ticoticosta, hän nimittäin osti minulle Ticoticoa 0,5 kiloa! Sukkiin kului lankaa 58 grammaa ja puikot olivat bambuiset ja kokoa 2,75 mm. Kiitokseksi hänelle siis nämä:
Ja viikko sitten lauantaina Lankamaailmasta äiskän ostamasta sukkalangasta. Puikkoina bambuiset 2,75mm ja lankaa kului 58 grammaa. Lanka ihan uusi tuttavuus minulle eli Sock Wool anti-shrink superwash. Tykkäsin ja aion jossain vaiheessa ostaa tätä lisää ainakin omia sukkiani varten :) Mutta tässä kuvaa, sukat omistajansa jaloissa :)
Ja sokerina pohjalla! Minulle eilen postin mukana tulleet sukat, ihanalta Kristalta! Kiitos, nämä lämmittivät sekä mieltä että varpaitani :) Eilen olikin inhottavan harmaa ja tylsä päivä, mutta valostui kummasti kun avasin kuoren :)
Ja sitten ne tiskirätit, virkattu Blend bambuusta 3,25mm koukulla. Kaikki nämä tulevat lähtemään maailmalle, ei ihan minun värisiäni :D Lankaa kului yhteensä näihin 65 grammaa.
Ihanaa viikonloppua teille kaikille :)

11 kommenttia:

 1. Jopas sulla onkin ollut sukkabuumi:)
  Kauniita sukkia tuli ja eikös se olekkin kumma, että jostain väreistä tai malleista tulee tietty ihminen mieleen.

  VastaaPoista
 2. Todella on sukattanut. Tico ticon väri on hurmaava, mutta minusta vaikea kudottava. Onnistui lopulta vain bambupuikoilla.

  VastaaPoista
 3. Namskis mitä sukkia täältä löytyikään:) Kaikki niin ihania!

  VastaaPoista
 4. Siinäpä suuri sukkakasa:) Olet ahkeroinut paljon kauniita sukkia.

  VastaaPoista
 5. Kauniita sukkia olet tehnyt ja saanut! Kivat värit tiskiräyeissä myös. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Ahkera plikka, sanoisin =D
  Kauniita ovat kaikki.
  Mukavaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 7. Oho, sullahan on oikea sukkasato meneillään! Kauhian ahkera olet ollut! Mukavaa viikkoa, muruseni!

  VastaaPoista
 8. On muuten sukat olleet kovassa käytössä. Ne on niiiiiiiin ihanat! Kiitos vielä! :)

  VastaaPoista
 9. Sä oot jäänyt ihan selvästi sukka koukkuun..mulla vaan syntyy nykyään vain huiveja..ihania värejä sukissa

  VastaaPoista
 10. Ihanan värisiä sukkia! VArsinkin nuo sini-lilaraitaiset. Niistä tuli pakko saada tunne ja minulla taitaakin olla kerä tuota jossain varaston uumenissa:)

  VastaaPoista