tiistai 30. lokakuuta 2012

Terveisiä Tallinnasta :)

Eilinen päivä, viikon lomasta eka päivä hurahti tallustellessa Tallinnassa :) Harmikseni Zelda ei mukaan päässyt, mutta jotain pientä toin hänelle sieltä tuliaisiksi kuitenkin ;) Parantelehan kultaseni itsesi kuntoon, me ehdimme kyllä talsia Tallinnassa yhdessä vielä kerran jos toisenkin :)

Mutta kaverikseni otin sitten kuopuksen mukaani ja hän se vasta kaveri olikin :D Hyvä, että matkakassa riitti eidän molempien aarteisiin :D Meillä oli kyllä kiva päivä yhdessä!

Tässä ensi kuopuksen aarteet Karnaluksista:


Ja minun löytöni samasta paikasta (ihan kaikkea voinut näytille laittaa kuitenkaan, kun se minun salainen neuleystäväni pian saisi selville ennen aikojaan kuka oikein olen ;)


Tuossa kuvassa on kyllä löytöjä muillekin, mm. parit puikot työkaverille ja huovutusneulat vanhempainyhdistykselle :)

Kuopus teki löytöjä myös muualta ;) Nukupoodista hän osti tuon ihanan Pandan ja ja laivalta vihaisen possun :) Lisäksi ostimme laivalta vähän purkkaa ja karkkia tuliaisiksi kotiin, niitä en kyllä jaksanut kuvata edes...


Ja ihan pakko oli vironvillaakin "hamstrata", ihan kaikki ei minulle kuitenkaan :D Ja tuo valkoinen lanka on Karnaluksista, sitä ostin kilon kolmeen pieneen neuletakkiin, yhden kerän laitoin kuvaan malliksi ;) Tuo yksi räjähtäneen näköinen vyyhti on käsityötorilta ja nuo muut Sadamarketin vironvillapuodista :)


Ja tämä meidän oli ihan pakko adoptoida mukaamme! Tämä on koko perheelle tuliainen ja seuraavalla reissulla on pakko hakea tälle tyttöystäväkin :D


Mukavaa viikkoa teille kaikille! Ihan pian on jo marraskuu...

9 kommenttia:

 1. Kylläpäs meitä Tallinnassa tallustelijoita riittää... mä olin kans porukassa mukana reilu viikko sitten ja käytiin mm. Karnaluksissakin ;)
  Mukavia ostoksia sieltä kyllä aina löytyy :)

  VastaaPoista
 2. Oi mitä löytöjä. Mä vain elän haaveissa joskus päästä Tallinnaan asti. =) Kun ei tässä kerkii edes vanhempien luo, nii vaikea alkaa sitte suunnitella muitakaan reissuja. Mutta toisaalta hyvä, ei kasva lankavarastot tällä tyylillä toivottavasti yli suuriksi. ;D
  Ihanaa viikkoa myös teille!

  VastaaPoista
 3. Kivoja ostoksia. Kävin noin 3 viikkoa sitten Tallinnassa. Meitä oli niin iso sakki, ettei viitsinyt niin koluta noita kauppoja. Keväällä tai kesällä mennään kyllä uudelleen.

  VastaaPoista
 4. Wau mikä pupu... ja kakkoskuvan napit on tosi ihania....

  VastaaPoista
 5. Hienoja hankintoja, mutta alimman kuvan pupu(?) on kyllä todella mainio:D

  VastaaPoista
 6. Nuo vironvilla vyyhdit näyttävät houkuttelevilta.

  VastaaPoista
 7. Kauniin värisiä villoja! Kivoja löytöjä olette tehneet molemmat :)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa kuulla,että teillä oli noin mukava päivä:)

  Aivan ihania tuliaisia teillä on tuomisina.

  VastaaPoista
 9. Kivoja tuliaisia teillä. Toi pupu on mainio =)

  VastaaPoista