torstai 11. lokakuuta 2012

Pohdintaa ja tuumintaa...

Olen ollut hiljaa, ehkä liian kauan... Nytkään ei ole kuvia tarjolla, puikot ovat kyllä suihkineet ahkerasti, mutta niitä joulusalaisuuksia lähinnä :)

Olen tässä miettinyt ja pohtinut elämän syvimpiä asioita omalla kohdallani. Mitä haluan ja mitä en... Vaikeaa tämä pohtiminen välillä! Helppoahan se olisikin jo stietäisi ja olisi selvät sävelet. Miksei sitä voi ajatella enää niinkuin vaikka parikymmentä vuotta sitten, ennen aikaa kun tuli äidiksi (ja varmaan viisaaksikin, hih!). Nuorena sitä ajatteli asioista niin suoraviivaisesti, eikä se ollut näin vaikeaa kun nyt.. Mutta siis noihin pohdintoihin...

Täällähän olen välillä kertonut tästä laihis-projektistani. Tällä hetkellä olen laihtunut 16 kiloa ja 200 grammaa. Eli oikein olen tyytyväinen "välitulokseen". Pitkä matkahan tässä on vielä sinne normaalipainoon. Mutta niin hyvältä jo näyttää ja tuntuu, että päätin tämän tällä hetkellä elämäni tärkeimmäksi asiaksi onnistua. Joten päätin siis myös, etten mene pääsykokeisiin vielä nyt syksyllä. En halua lisää stressitekijöitä (ja isoja muutoksia) elämääni juuri tällä hetkellä :) Haluan siis todellakin onnistua tässä projektissa ja siirrän tuo opiskeluhaaveen tulevaisuuteen. Ehdinhän minä, ei tuota ikää nyt vielä niiiiin paljon ole ;) Ja sitä paitsi eläkeikä tuntuu karkaavan aina vaan kauemmaksi, joten tässähän on varmaan aikaa vaikka mihin!

Oikein mukavaa syksyä ja lokakuuta teille kaikille :) Yritän jossain vaiheessa tehdä jotain näytillekin laitettavaa :)

Ja oikein paljon tervetuloa uudet lukijat ja kiitos kaikille kommentin jättäneille, ne aina lämmittävät mieltä kovasti :)

16 kommenttia:

 1. Asiat on helpompi toteuttaa yksi kerrallaan!
  Tsemppiä sinulle:)

  VastaaPoista
 2. Järkeviä tuumailuja.=) Aivan mahtava painonpudotus!! Tsemppiä!=)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea huikeasta saavutuksesta Lila! <3

  VastaaPoista
 4. Mahtava tulos ystävä-kulta! Olet sinä aikamoinen:)

  Ja siinä olet kyllä ihan oikeassa, että aikaa on vielä vaikka mihin, joten ehkäpä ratkaisusi oli ihan oikea juuri tähän hetkeen.

  VastaaPoista
 5. Mahtavasti olet saanut painoa tippumaan, onnea!Opiskella ehtii kyllä myöhemminkin ja sitten tosiaan kun parhaalta tuntuu :)

  VastaaPoista
 6. Oikein hyvä päätös! Ehtiihän tuota! Mukavaa syksynjatkoa!

  VastaaPoista
 7. Onnea pudotetuista kiloista ja tsemppiä jatkoon! Päätöksesi oli varmasti oikea. Minulla on samanlainen projekti menossa, mutta vasta aivan alussa.

  VastaaPoista
 8. No eihän sitä joulusalaisuuksia voikaan kuvata tai paljastaa vielä. Hienosti olet tsempannut painon pudotuksessa. Liikaa projekteja samaan aikaan on hyvä välttää, täytyy muistaa myös rauhoittua. Terkut!

  VastaaPoista
 9. Upea saavutus, hienosti on painosi pudonnut.. olen myös yrittänyt saada itseni ruotuun, mutta tuloksetta ;/

  VastaaPoista
 10. Mahtav suoritus, onnea siitä! Ja Lila kiitos vielä: sun karkkipussukkapussi on tosi suosittu luokassani, nyt viidesluokkalaiset ovat sen kimpussa! Se on niin hienoa, että olet jaksanut kerätä niitä, KIITOS!

  VastaaPoista
 11. Upea painonpudotus jo nyt! Onnea! Minäkin olen taas yrittänyt vaihtelevalla menestyksellä. Mies toi äsken pizzaa...

  VastaaPoista
 12. Tsemppiä ja onnittelut hienosta tuloksesta tähän asti! Taitaa olla moni ihminen rakennettu niin, että yhden tavoitteen eteen jaksaa ponnistella ja nauttii menestyksestä, monta samanaikaista tavoitetta voivat pahimmassa tapauksessa uuvuttaa. Kun tavoitteita jakaa pidemmälle aikavälille, on onnistumisiakin luvassa pitkään ja mukavia asioita kun on aina niin kiva odottaa!

  VastaaPoista
 13. Mahtavan upea painonpudotus, paljon onnea!! Mietit viisaita ja tärkeitä asioita. Askel kerrallaan, niin jaksaa ja vieläpä voimaantuu, eikä käy väsyttämään niin helposti.

  VastaaPoista
 14. Kyllä on käsittämättömän upea tuo painonpudotus. En voi ymmärtää. Onnea! Juu, ei pidä liikoja yritää kerralla. Kaunista syksyä!

  VastaaPoista
 15. Upea Lila ihanaiseni..mahtava painon pudotus..ja myös sulle aurinkoista lokakuun loppua

  VastaaPoista
 16. Saadaanko sitt joskus nähdä kuvat "ennen ja jälkee" ?
  Hienoa, hienoa, tsemppiä tähän tavoiteeseen.

  VastaaPoista