torstai 31. tammikuuta 2013

Kiva piristys :)

Tämä viikko on ollut pitkä kuin nälkävuosi... Aika kyllä menee nopeasti, mutta jotenkin en saa mitään aikaan... Töissä kyllä, mutten täällä kotona! Tänään päätin, että huomenna saa lorvikatari väistyä ja minun pitää piristyä! Ja huomenna kiikutan postiin ne lupaamani jututkin.. Anteeksi kaikille, jotka ovat postiaan odottaneet!

Mutta tänään posti toi mknulle kirjeen :) Ihan heti en edes tajunnut sen olevan snyltäni, vaikka lähettäjänä olikin emo ;) Mutta ennen kuin avasin kirjeen, tajusin asian. Vähän siis väsynyt...

Sisältä paljastui kiva kirje. Itsetehtyyn(?) paperiin kirjoitettu sekä ystäväni-heijastin. Minähän käytän heijastimia muidenkin edestä, olen kuin kävelevä joulukuusi :D Vastailen tässä samalla nyt kirjeeseesi sny-kulta. Tämä muistaminen tuli ihan yllätyksenä, mitään en osannut todellakaan vielä odottaa! Mutta siis vastauksiin ;) Meillä ei ole tapana sen kummemmin viettää ystävänpäivää, jotain pientä lähinnä lapsille annetaan (ja minä jonkun sydämen muotoisen suklaan/suklaarasian omalle rakkaalle miehelleni). Muutaman kortin saatan littaa matkaan kyllä, mutta aina en ehdi niitäkään :D


Kiitos snyni ihanasta ylläristä! Tiedätkö, että pidän sinusta nyt jo ihan hirmuisesti :)

Tervetuloa uusille lukijoilleni :) Ja kiitos kovasti jätetyistä kommenteista! Ne lämmittävät aina yhtä paljon mieletäni :)

Mukavaista loppu viikkoa sekä viikonloppua teille kaikille! Yritän saada näytille viikonloppuna tekemistäni valmiista UWA töistäni :) Kaikki 12 on aloitettu, aika monet sukat joukossaan... Tänään, toivottavasti, saan valmiiksi pellatunikani!

10 kommenttia:

 1. Näitä viikkoja tulee ja menee,minusta taas menee liiankin vauhdilla ,vaikka en mitään kummempia teekkään.Minua on kovasti kiinnostanut nuo SNY jutut,en vaan ole uskaltautunut mukaan :)

  VastaaPoista
 2. Ihana muistaminen Snyltäsi :)
  Tuollaiset pikkuyllärit ovat ihan parhaita!

  Ja edellisen kommentin jättänyt Emäntä: Mukaan syksyllä sitten ihan ilman muuta!

  VastaaPoista
 3. Minä olen Emännän lailla miettinyt näitä Sny juttuja, mutta ei ole koskaan osunut ilmottautuminen silmään, vaikuttaa ihan kivalta puuhalta.
  Ja sinun Snysi osasi ajoittaa ihmeesti!
  Mukavaa tulevaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Ihana ylläri, oikein mukavaa ja aurinkoista viikonloppua sinulle :)

  VastaaPoista
 5. Kaikki kynnelle kykenevät vain osallistumaan sny-rinkiin. Eiköhän sen joku järjestä syksylläkin, jos vain pitäjä löytyy :).

  Sinun parisi on kyllä osannut lähettää piristyksen oikeaan aikaan :).

  VastaaPoista
 6. Oi, miten suloinen tapa aloittaa SNY-postitukset!

  VastaaPoista
 7. Kiva ja oikeaan aikaan tullut yllätys! Sny-parien välillä näyttää muutenkin olevan ihmeellinen yhteys, ihmiset tuntuvat saavan muistamisen juuri silloin kun ovat eniten piristyksen tarpeessa <3 itsellekin niin on käynyt monen monta kertaa!

  VastaaPoista
 8. Kerrassaan ihana ylläri, varmasti piristi mieltä:) Aurinkoista helmikuuta sinulle!T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 9. Sinulla onkin aktiivinen ystävä.

  VastaaPoista
 10. Käsinkirjoitetut kirjeet ovat nykyään niin harvinaisia että siitä tulee kyllä ihan superhyvälle tuulelle kun sellaisen saa :-)

  VastaaPoista