maanantai 28. tammikuuta 2013

Lämmittävää postia :)

Niin mieltä kun hartioitakin :)

Sain tänään snyltäni postikortin, kiitos kaunis snyni siitä :)


Kortissa lukee:
Minne tahansa haluat mennäkin, sinulla on kaikki mitä tarvitset päästäksesi perille. Mitä tahansa haluat tehdäkin, sinulla on kykyä toteuttaa toiveesi.

Minä maltan vielä odottaa miten yllätät minut :)Uskon, että onnistut siinä!

Ja posti toi vielä muutakin tänään! Oli siis hyvä postipäivä :)

Kiitos ihanainen Ertzuseni kauniista ja lämmittävästä huivista, ihana olet!


Ja siis minä, joka en tykkää oranssista... Tai en siis ennen tykännyt, noin kai pitää sanoa... Olen hurahtanut oranssiin lankaan! Neuloin serkun pojanpojalle oranssin neuletakin (yksi keskeneräinen UWA työ) ja aloitin tänään itselleni (HUOM! siis itselleni!!) oranssit ylipolven polvisukat :O Nyt on maailman kirjat sekaisin :D En kyllä joskus tykännyt punaisestakaan ja nyt se on ehdottomasti ihan lempivärejäni :) Näin sitä maku muuttuu vanhemmiten ;)

Ihanaista alkanutta viikkoa teille kaikille!

9 kommenttia:

 1. Kyllä se maku voi muuttua.... ;O) Tosin minulla ei varmaan ikinä punaisen suhteen. Tykkään siitä kyllä jouluna ja muilla ihmisillä käytössä, mutten ikimaailmassa itselläni. Mutta luulen, että minulla se johtuukin siitä, kun lapsuudessa olen kai saanut jonkun "punainen-trauman"... Kun 70-luvun alussa eka-tokaluokalla äiti osti punaisen talvitakin, joka oli kai sen hetken muodinmukaan tiukkaylhäältä ja hyvin leviävä alhaalta... Koulussa sainkin sitten kuulla isommilta pojilta ( sattui vielä toinen olemaan oma naapurinpoika ja toinen sukulaispoika) jatkuvaa huutelua "äitiysmekosta"... Takkia en enää suostunut pitämään... Enkä kyllä sen jälkeen punaistakaan ole sietänyt päälläni.... Joten lapsuustrauma..... Kaikkea se kiusaaminen teettää, näemmä,

  VastaaPoista
 2. Kaunis huivi, kyllä Ertzun huivit ovat upeita!
  Myös minä olen huomannut samaa. Maku muuttuu joskus kummasti, ennen inhoamani värit ovat muuttuneet lempiväreiksi. Sitten on ajan jaksoja että pitää tietystä väristä ja vähan ajan kuluttua taas pitää toisesta väristä. Kummallista:)

  VastaaPoista
 3. Jep, kyllä värimaku muttuu, mutta sininen on mulla vielä semmonen ett ei oikein miellytä. Onhan mulla sinistä mutta ei silleen että sitä tosissani haluaisin.
  Kiva tuo SNYn kortti, hyvät mietteet.

  VastaaPoista
 4. Kaunis huivi, oranssi on ihana väri. Hyvät mietteet kortissa.

  VastaaPoista
 5. Ihana kortti:) Mukavaa alkanutta viikkoa, kohtapuoliinhan me jo näemmekin, jee!

  VastaaPoista
 6. Samoin sinne mukavaa alkanutta viikkoa! :-)

  VastaaPoista
 7. Ihana huivi ja ihanat sävyt.. tykkään tuhannesti:)

  VastaaPoista