lauantai 16. helmikuuta 2013

Hups!

Tuli vähän ostettua lankaa tänään :D

Nähtiin piiiitkästäaikaa ystävän kanssa! Ja kylläpä olikin ihanaa nähdä, juttua riitti ja jalkoihin kävi kun pitkin Helsinkiä tepsuttelimme :)

Kävimme Oulunkylässä Lankamaailma Nordiassa, siellä oli ystävänpäivä tarjouksessa kaikki normaalihintaiset langat ;) Pakkohan sitä oli siis hyödyntää tuota tarjousta, vai mitä? :D No osti langat mekkoon, tosin lanka oli jo tarjouksessa eli siitä ei alennusta enää tullut, tosin minusta ei paha kun 30 eurolla sain mekko langat! Haluan tehdä itselleni tämän mekon:Mutta en 7 veljeksestä... Arjalta sainkin vaihtoehtolankoihin vinkkejä, oli sitten helpompaa vain ostaa ne langat ei tarvinnut pähkäillä paikan päällä sen enenpää, hih! Kiitos Arja :)

Ostin Viking Villeä, punaista, mustaa ja valkoista :)Ihana ertzu muisti minua viikolla näin:Sydän korvikset keikkuivat korvissani heti töissäkin, aivan ihania korviksia ja tuo kori! Aah! Ja kuten näette edellisistä kuvista niin mekkolangat saivat kivan pesän siihen asti kunnes saan UWAt alta pois :)

Ja Zelda-rakas muisti minua myös, minä onneton unohdin hänen lahjansa perjantaina töihin...

Ja sitten perjantaina tuli salaperäinen kirje... ;)Tervetuloa uudet lukijat ja kiitos jälleen kerran kaikista kommenteistanne :) Ihanaista viikonloppua teille kaikille!

11 kommenttia:

 1. Ihanat sydänkorvikset! Mikä on tuo, jonka snysi lähetti sinulle?
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista
 2. Oon Villeä neulonu jonkun verran ja se on hyvä lanka, soljuu puikolla melkein itsestään.
  Jahas, outo tavara, vois olla vaikka morttelin survin.

  VastaaPoista
 3. Oi ihania lankoja ja varmasti tulee upea mekko. :) Mulla nyt pakollinen lankalakko edes, ku tietska leves lopullisesti ja uus ostettava, en kyllä kauaa suostu bloggaa ipadilla, ei tuu mitää siitä. :(
  Oisko tuo pieni puu lusikka mitä snyltäsi unehtui matkasta?
  Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 4. Voi , tuo mekko on juuri se mitä minä olen haaveillut tekeväni itselleni, mutta en kyllä jaksa!

  Onpas sulla salaperäinen SNY. :)

  VastaaPoista
 5. Upeita lahjoja olet saanut ystäviltäsi! Ihania lankoja olet myös ostanut, odotan innolla milloin mekkosi valmistuu. Hauskaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 6. Minä en uskalla nokkaani oikeaan lankakauppaan pistää, etten sekoa lopullisesti :) Ihan kohtuullisella määrällähän sinä olet selvinnyt. Nyt sitten odotellaan kuvaa siitä valmiista mekosta :)

  VastaaPoista
 7. kivat suunnitelmat, onnea jatkoon.

  VastaaPoista
 8. Hinot ostokset, minä vielä hillitsen lankaostoshimojani... Saas katsoa koska ratkean..

  VastaaPoista
 9. Hih, en siis ollut ainoa, joka lankesi ystävänpäivätarjouksiin ;) Tuo onkin kiva mekkomalli, tulee varmasti tyylikäs värivalinnoillasi.

  VastaaPoista
 10. Minäkin olen saanut pidettyä itteni pois lankahyllyiltä koko alkuvuoden. Tosin aika maltillisesti olen ehtinyt vanhojakaan varastoja kuluttaa, kun kaikki aika vaan hukkuu johonkin. Tuo mekko on kyllä varsinainen namupala:)

  VastaaPoista
 11. Mukavan näköisen mallin olet löytänyt ja kauniin väriset langat.

  VastaaPoista