tiistai 19. helmikuuta 2013

Oi ihana helmikuu!

Tänään hain postista helmikuun sny-paketin! En todellakaan malttanut kotiin asti odottaa sen avaamista ;) Ehei, töissä riivin paketin auki ja sain työkaverini vihreiksi kateudesta!

Snyni taitaa tuntea minut, sillä niin on paketin sisältö minun näköiseni! Katsokaa vaikka itse mitä kaikkea ihanaa sieltä ilmestyi:Kortti on kuin kuva minusta:DJa myös minä uskon, että keväästä tulee oikein kiva! Olet nimittäin aivan loisto sny :) Kokosit pakettiin kaikkea mistä tykkään, kiitos kovasti!

Nämä tarrat aion pitää ihan itselläni ;) Ei kerrota sitä lapsille, hih!Ja paketista löytyi aivan ihanaa lankaa! Tästä olen aina tykännyt ja värit on niin minua! Tästä vyyhdistä teen jotain ihan vain itselleni, luulen että sukat mutta aika näyttää :)Ja aivan ihana koru kirja! Tätä olen selannut jo moneen kertaan ja muutaman "tämätäytyytehdä" korunkin sieltä jo löytänyt :DJa kuten sieltä ihan ekasta kuvasta näkyy niin paketissa oli myös kaunis valkea käsipyyhe sekä se jo perjantaina tullut mysteeri ;) Mysteeri on purnukan kyljessä oleva pieni puinen lusikka, purkissa taas on taivaalliselta tuoksuvaa teetä. Purkin kyljessä on kauniita sydämiä! Minähän tykkään juuri sydämistä ja kukkasista kuvioina kaikkein eniten! Pyyhkeen pinnassa on kukkakuviota! Alan epäillä aina vain enemmän, että tuo sny tuntee minut tai sitten meillä on jokin maaginen yhteys :) Olet aivan ihana sny!

Kannatti siis lähteä tälle kierrokselle mukaan, vaikka alunperin jattelin että syksyn kierros olisi ollut osaltani viimeinen :) Saas nähdä miten syksyllä sitten käy :D

Ihanaa viikkoa teille kaikille! Pitäkää itsestänne huolta :)

13 kommenttia:

 1. OI kun sulla on ihana sny:)

  Mun on kyllä aivan pakko lähteä ensi kerralla taas mukaan

  VastaaPoista
 2. Jopas on sun näköinen paketti!!

  VastaaPoista
 3. Kyllä nyt on joku tuttu sny tai sit tehnyt hyvät tiedustelut, paneutunut. Tosi ilahduttava paketti. Mä olin kerran mukana, ja jotenkin sain "ei niin kivoja" paketteja, etten enää toiste ole mukaan lähtenyt.

  VastaaPoista
 4. Onpa mukava, että paketti ilahdutti. Ja olihan tarrat tarkoitettukin sinulle, että pidä vain salassa lapsilta ;)

  Jokos arvasit, että yritän parhaani mukaan pitää paketit sellaisena, että jotain lilaa löytyisi joka paketissa.. Tosin, en ihan vielä tietenkään ole varma miten se tulee onnistumaan.. ;)

  Kirjan kanssa jännitin todellakin, että jokohan sinulla on se, kun tuo kirjapuoli ei selvinnyt tieto-lomakkeesta..

  Mukavaa kuluvaa viikkoa Sinulle <3

  t. Snysi keväältä 2013

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä paketti on kyllä aivan ihana <3 Tiedätkö, olet aivan loisto sny!

   Älä ota mitään paineita seuraavien pakettien suhteen, osaat ne varmasti koota sellaisksi että niistä tykkään :)

   Kirjoja minulla on jonkin verran, mutta ei mitenkään hirmuisesti. En tosiaan tajunnut laittaa niistä tietolomakkeeseen mitään...

   Mukavaa maaliskuuta sinulle snyni <3

   Poista
 5. Vallan ihana Sny sinulla:) ajatuksella ja lämmöllä rakennettu paketti!

  VastaaPoista
 6. Kiva paketti, niin sinua eli todella Snysi tuntee sinut!

  VastaaPoista
 7. Oi että miten kiva paketti!
  Ajatuksella mietityy kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos teille kaikille kommenteistanne :) Minua on selvästi lykästänyt <3

  VastaaPoista