torstai 28. maaliskuuta 2013

Alkaa olla yksitoikkoisia

nämä minun päivtykseni... Jälleen kerran on valmistutnu revontulihuivi :) Tätä väriä ensimmäinen laatuaan.

Tämä meni tänään neitikuljetuksella perille :) Ystäväni tytär on samalla luokalla minun tyttäreni kanssa ja toki me äidit käytämme röyhkeästi hyväksemme tätä :D Ja toivomme, että tyttöjen yhteinen koulutaival jatkuu ensi syksynäkin samassa lukiossa ;)

Ja mitäpä muuta puikoillani olisikaan kun jo seuraava revontulihuivi ;) Ja kaksi ainakin pitää tehdä vielä tämän kevään aikana, tai parempi sana valinta on, että saan tehdä ainakin kaksi revontulihuivia vielä tänä keväänä :) Kenellekään ei varmaankaan ole jäänyt epäselväksi, että rakastan näiden tekemistä! Tykkään vironvllasta varmaan kaikkein eniten mistään langoista ja rvontulihuivin mallin osaan jo ulkoa, eli aivan loistavaa työmatkaneulomista :)

Ihanaa pääsiäisen aikaa teille kaikille! nauttikaa, rentoutukaa ja rakastakaa itseänne ja läheisiänne :)

Muoks. Joku kyselikin tuolla aikaisemmin, että montako revontulihuivia itselläni on. Minä olen itselleni tehnyt kaksi, toinen on ollut käytössä enemmän ja toinen vähemmän. Vähemmän käytössä ollut on e´tehty juhlamekkoon hartiahuiviksi valkoisesta villasta. Neidillä on käytössä yksi eli meidän perheessä on ainoastaan kolme revontulihuivia, kaikki muut olen tehnyt muille :)

9 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 2. Kauniit värit. Nämä on kyllä aina yhtä ihania.

  VastaaPoista
 3. Ihania huivia!! Oikein hyvää ja rentouttavaa pääsiäistä sinulle ja perheellesi,tv: Nikita :)

  VastaaPoista
 4. Nämä Sinun revontuli-huivit ovat toella ihania. Voi kun minullakin joskus olisi mahdollisuus kokeilla tälalisen huivin kutomista. Hyvää Pääsiäisen aikaa Sinulle.

  VastaaPoista
 5. ...vois jopa sanoa, että olet hurahtanut revontulihuiveihin.....ja munkin tekee taas mieli, onneksi sitä vironvillaa kohta haetaan. mukavaa pääsiäistä.

  VastaaPoista
 6. Kauniit värit! Minunkin alkaa tehdä mieli neuloa toinen Revontuleni:)

  VastaaPoista