keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

En nähnyt taivaalla revontulia, mutta

puikoiltani niitä aina silloin tällöin tipahtaa :D Niin nytkin ;)

Tämän langan ostin Tallinnasta viime kuussa. Oli uutuusväri, aivan ihana vyyhdillä! Itselleni oli tarkoitus tehdä tämä huivi :) Mutta... Jotenkin nuo värit huivina ei sitten kuitenkaan ollut minun värini. Mutta tuskinpa tämä jää nurkkiin pölyttymään ;)

Huivi on tuosta oikean puoleisesta vyyhdistä neulottu :)



Ja valmiina tämän näköinen:





Tämä on 49. neulomani revontulihuivi :) Ohje löytyy Ullasta. ja on se viideskymmeneskin jo valmiina :D Siitä postausta huomenna, kannattaa kurkkia, joku teistä voi olla sen onnellinen omistaja :)

Ihanaa loppu viikkoa teille kaikille!

18 kommenttia:

  1. Wau! Kyllä tuo taivaalla näkyvät revontulet voittaa menne tullen! Mä en ole vielä ensimmäistäkään neulonut,en oikein tajua ohjetta :( Pitäisi tulla sun oppiin :) Pistäisit sellaisen kurssin pystyyn tällaisille poropeukaloille :) Vai pitäisiköhän puhua yksikössä... Olet sä aikamoinen huivintekijä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sirpa :) Toihan on hyvä idea, mun oppiin vain! Ei se kaavio minullekaan ihan heti auennut ja ensimmäiset huivit oli todella hitaita tehdä, nyt nuo menee jo ulkomuistista ;) Muttajos voin olla avuksi niin mielelläni olen :)

      Poista
  2. Kaunishan tuo huivi on väriltää,mulle kävi kanssa joskus että ihastuin kerällä olevaan lankaa kun neuloin siittä en tykännytkään siittä enään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tuo vyyhti oli aivan ihana! Kaikkia lempivärejäni, mutta.. Onneki huiville on jo uusi omistaja <3
      Näin näiden värien kanssa vaan jokus käy, mutta onneksi minä näitä tykkään tehdä niin ei haittaa vaikka ei aina onnistukaan värien suhteen :)

      Poista
  3. toi on kyllä just vironvillan huiviohje, värit tulee nätisti mallissa esiin....hmm....vois taas kohta itekin tehdä, mulla ois ehkä sit viides.....mutta lanka täytyy ensin hakea sieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kohtahan sitä lankaa saa saadaan vaikka viiteenkymmeneen huiviin :D

      Poista
  4. Ihailen näitä kauniita revontulihuivejasi. Minulla olisi sopiva punasävyinen vironvillavyyhtikin tuollaiseen huiviin. Katsoin ohjetta Ullasta, mutta en tajua siitä ohjeesta yhtään mitään, koska en ymmärrä, mitä nuo kaaviot ovat ja miten ne sijoittuvat valmiiseen huiviin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Paula :) Kyllä minullakin silloin alussa meni kauan ennenkuin ne kaaviot aukesi.. mutta jos haluat, niin teen mielelläni sinulle huivin :)

      Poista
  5. Ihanan revontulihuivin olet jälleen neulonut ja on vielä lisäksi upean värinenkin,wau! Terkuin Nikita :)

    VastaaPoista
  6. Kaunis huivi! Minun ensimmäinen Revontuleni oli myös sellainen, että netistä vironvillaa tilatessani luulin värin olevan hyvä, mutta luonnossa se ei ollutkaan. Tikuttelin kuitenkin huivin valmiiksi, ja kun en ole sitä itse käyttänyt, niin kirpparillehan se lähti nyt täysin käyttämättömänä myyntiin. Eiköhän tuolle sinunkin huivillesi käyttäjä löydy, jos et itse tykkää väristä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kyllä onneksi olen saanut valita vironvillat ihan paikanpäällä, tuo vyyhti oli todella kaunis, mutta ei sitten tosiaan kolahda valmiina. Huomasin sen jo alkumetreillä, että ei tule minulle huivia. Mutta onneksi tämä huivi on jo löytänyt uuden omistajan, joskus se käy nopeasti :) Annan sen ystävälleni ja vien sen hänelle joku päivä, kuvan vasta on nähnyt ja kelpuutti sen perusteella.

      Poista
  7. Ihanan värinen :) Pitääkin katsoa josko sais itselle tuota väriä tilattua.

    VastaaPoista
  8. Ihanan keväinen huivi. Itselläkin vironvillaa jemmassa muutama vyyhti ja tarkoitus ne Revontuliksi neuloa, kunhan saan sukkalankoja ensin vähennettyä...

    VastaaPoista
  9. Kaunis on! Revontuli on kiva malli, vaikka olenkin itse vasta yhden tehnyt.

    VastaaPoista
  10. Kylläpä onkin pirteä! Itsekin sain yhden revontulen tässä vähän aikaa sitten valmiiksi. On niitä vaan kiva tehdä, vaikka lahjaksi.

    VastaaPoista
  11. Kauniit värit huivissa. Missä ne kaikki sun 50 huivia on? Tuskin kuitenkaan itselläsi?

    VastaaPoista
  12. Tämähän on oikein pirtsakan värinen jollekin iloiselle ihmiselle :) Sinä et enää tarvitsekkaan ohjetta, taitaa olla taottuna jo takaraivoon =)

    VastaaPoista